Ga naar inhoud

lealex

Members
 • Aantal items

  349
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. lealex

  Offtopic Topic 75 - Wintereditie

  I doubt it. https://hyvesisterug.nl/ Als je denkt dat die website eigendom is van TMG dan mis je toch echt iets. "Is dit echt de officiele nieuwe Hyves? Nee, er is helaas geen Hyves meer sinds de Telegraaf Media Groep (TMG) in 2013 de stekker eruit trok." Staat letterlijk op die site. Dus dit zal echt niet de nieuwe "Hyves" zijn. I doubt it. https://hyvesisterug.nl/ Als je denkt dat die website eigendom is van TMG dan mis je toch echt iets. "Is dit echt de officiele nieuwe Hyves? Nee, er is helaas geen Hyves meer sinds de Telegraaf Media Groep (TMG) in 2013 de stekker eruit trok." Staat letterlijk op die site. Dus dit zal echt niet de nieuwe "Hyves" zijn. Ofc niet de nieuwe hyves maar het concept is overgenomen en de oudere generatie die er vroeger op zat zit er momenteel al gegarandeerd weer op. 17k leden al ondertussen had ik niet verwacht persoonlijk.
 2. lealex

  Offtopic Topic 75 - Wintereditie

  En daarom heb je unlimited 4g paketten van tmobile met bijna overal 100+mbps download
 3. lealex

  Offtopic Topic 75 - Wintereditie

  I doubt it. https://hyvesisterug.nl/
 4. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #4

  Once again een s8+ ^^ nu nog even wachten op s9+ release in komende maanden.
 5. lealex

  Offtopic Topic 75 - Wintereditie

  Call over wifi my dude, voor als je geen ontvangst hebt van provider maar wel een wifi connectie hebt kunnen gesprekken nogsteeds gevoerd worden.
 6. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #4

  O shit waddup je kan die stem uitzetten ik werd vet geirriteerd door elke keer die melding te horen bij het aanzetten na update is wel stukje beter geworden moet ik zeggen.
 7. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Geen dank! Echt een fijne koptelefoon he! Ik gebruik hem echt iedere dag... Jazekers! moet wel zeggen dat de optie om de anc uit of lager te zetten zeer fijn is omdat de headset niet heel goed omgaat met wind of mutsen wanneer high anc aan is.
 8. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Omdat bose qc 35 gewoon geweldig is nog bedankt @Robinkoch nog 2 gekocht 1 voor op school/ dagenlijks gebruik en 1 voor mams.
 9. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Black friday koopjes
 10. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Waarom niet Sony mdr1000x ? ik twijfel over welke k moet nemen. Bij mij viel de Bose beter over mijn oren heen. Ik ga de koptelefoon iedere dag dragen, dus hij moet wel goed zitten. Ik ben er echt heel erg tevreden over :-) Tip: als je hem haalt, haal hem bij een Bose winkel. Dan mag je hem 30 dagen uitproberen en kan je hem gewoon weer terugbrengen als hij toch niet bevalt. Hmm vallen daar ook de sub filialen onder als mediamarkt en bcc zoals tezien op de store locator van bose? -> https://www.bose.nl/nl_nl/store_locator.html
 11. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Waarom niet Sony mdr1000x ? ik twijfel over welke k moet nemen.
 12. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Kaaten voor de eerste 2 shows van nieuwe seizoen nu de rest nog.
 13. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Perfect toestel wat is dat voor hoesje tho, ik ben al bijna 2 maand hoesjes en screenprotector loos https://www.coolblue.nl/product/773038/samsung-galaxy-s8-clear-back-cover-zwart.html Geeft niet veel grip maar het hoesje zit heel goed om de telefoon. Je moet veel moeite doen om het eraf te krijgen ja shize ik heb dat probleem ook met letterlijk alle hoesjes xD Dat ze amper grip hebben? Onderanderen, vele hoesjes blijfen niet zitten wanneer ik telefoon uit broekzak haal en degene die blijfen die glijen uit me hand
 14. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Perfect toestel wat is dat voor hoesje tho, ik ben al bijna 2 maand hoesjes en screenprotector loos https://www.coolblue.nl/product/773038/samsung-galaxy-s8-clear-back-cover-zwart.html Geeft niet veel grip maar het hoesje zit heel goed om de telefoon. Je moet veel moeite doen om het eraf te krijgen ja shize ik heb dat probleem ook met letterlijk alle hoesjes xD
 15. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Logitech Z5500 oud maar goud
×