Ga naar inhoud

lealex

Members
 • Aantal items

  348
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door lealex

 1. lealex

  Offtopic Topic 75 - Wintereditie

  I doubt it. https://hyvesisterug.nl/ Als je denkt dat die website eigendom is van TMG dan mis je toch echt iets. "Is dit echt de officiele nieuwe Hyves? Nee, er is helaas geen Hyves meer sinds de Telegraaf Media Groep (TMG) in 2013 de stekker eruit trok." Staat letterlijk op die site. Dus dit zal echt niet de nieuwe "Hyves" zijn. I doubt it. https://hyvesisterug.nl/ Als je denkt dat die website eigendom is van TMG dan mis je toch echt iets. "Is dit echt de officiele nieuwe Hyves? Nee, er is helaas geen Hyves meer sinds de Telegraaf Media Groep (TMG) in 2013 de stekker eruit trok." Staat letterlijk op die site. Dus dit zal echt niet de nieuwe "Hyves" zijn. Ofc niet de nieuwe hyves maar het concept is overgenomen en de oudere generatie die er vroeger op zat zit er momenteel al gegarandeerd weer op. 17k leden al ondertussen had ik niet verwacht persoonlijk.
 2. lealex

  Offtopic Topic 75 - Wintereditie

  En daarom heb je unlimited 4g paketten van tmobile met bijna overal 100+mbps download
 3. lealex

  Offtopic Topic 75 - Wintereditie

  I doubt it. https://hyvesisterug.nl/
 4. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #4

  Once again een s8+ ^^ nu nog even wachten op s9+ release in komende maanden.
 5. lealex

  Offtopic Topic 75 - Wintereditie

  Call over wifi my dude, voor als je geen ontvangst hebt van provider maar wel een wifi connectie hebt kunnen gesprekken nogsteeds gevoerd worden.
 6. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #4

  O shit waddup je kan die stem uitzetten ik werd vet geirriteerd door elke keer die melding te horen bij het aanzetten na update is wel stukje beter geworden moet ik zeggen.
 7. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Geen dank! Echt een fijne koptelefoon he! Ik gebruik hem echt iedere dag... Jazekers! moet wel zeggen dat de optie om de anc uit of lager te zetten zeer fijn is omdat de headset niet heel goed omgaat met wind of mutsen wanneer high anc aan is.
 8. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Omdat bose qc 35 gewoon geweldig is nog bedankt @Robinkoch nog 2 gekocht 1 voor op school/ dagenlijks gebruik en 1 voor mams.
 9. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Black friday koopjes
 10. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Waarom niet Sony mdr1000x ? ik twijfel over welke k moet nemen. Bij mij viel de Bose beter over mijn oren heen. Ik ga de koptelefoon iedere dag dragen, dus hij moet wel goed zitten. Ik ben er echt heel erg tevreden over :-) Tip: als je hem haalt, haal hem bij een Bose winkel. Dan mag je hem 30 dagen uitproberen en kan je hem gewoon weer terugbrengen als hij toch niet bevalt. Hmm vallen daar ook de sub filialen onder als mediamarkt en bcc zoals tezien op de store locator van bose? -> https://www.bose.nl/nl_nl/store_locator.html
 11. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Waarom niet Sony mdr1000x ? ik twijfel over welke k moet nemen.
 12. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Kaaten voor de eerste 2 shows van nieuwe seizoen nu de rest nog.
 13. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Perfect toestel wat is dat voor hoesje tho, ik ben al bijna 2 maand hoesjes en screenprotector loos https://www.coolblue.nl/product/773038/samsung-galaxy-s8-clear-back-cover-zwart.html Geeft niet veel grip maar het hoesje zit heel goed om de telefoon. Je moet veel moeite doen om het eraf te krijgen ja shize ik heb dat probleem ook met letterlijk alle hoesjes xD Dat ze amper grip hebben? Onderanderen, vele hoesjes blijfen niet zitten wanneer ik telefoon uit broekzak haal en degene die blijfen die glijen uit me hand
 14. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Perfect toestel wat is dat voor hoesje tho, ik ben al bijna 2 maand hoesjes en screenprotector loos https://www.coolblue.nl/product/773038/samsung-galaxy-s8-clear-back-cover-zwart.html Geeft niet veel grip maar het hoesje zit heel goed om de telefoon. Je moet veel moeite doen om het eraf te krijgen ja shize ik heb dat probleem ook met letterlijk alle hoesjes xD
 15. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Logitech Z5500 oud maar goud
 16. lealex

  PC schoonmaken.

 17. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Perfect toestel wat is dat voor hoesje tho, ik ben al bijna 2 maand hoesjes en screenprotector loos
 18. lealex

  Offtopic Topic 75 - Wintereditie

  Is intern wat je op geeft boeit niemand is automatisch systeem. Wel moet je een minimaal inkomen en uitgave bedrag invullen waarmee je word geaccepteerd. Belsimpel heeft makkelijke tool ervoor.
 19. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Is dat zoon bureau dat je in hoogte kan verstellen? Is dat zoon bureau dat je in hoogte kan verstellen? Zo te zien van wel, geen bureau waaraan je kan slingeren om hem in hoogte te verstellen. Vaak zit er een klemmetje bij de poot die je eruit kan halen om vervolgens zo de tafel hoger of lager neer te zetten. http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/S19022525/#/S69022537 Nono, is automatisch met motortje wel stuk prijziger dan de opties met een klemmetje in de poot of een slinger ding, maar veel makkelijker en tijdbesparender dan telkens handmatig doen.
 20. lealex

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  3 Kittens omdat ik anders 3 week alleen thuis zit (niemand weet t verder nog )
 21. lealex

  Offtopic Topic 75 - Wintereditie

  1TB per maand ?
 22. lealex

  Mobiel abonnement

  Een BKR notitie wordt heel negatief over gedaan maar in feiten is het zo zolang je alles netjes afbetaald is er niks aan de hand. Dan komt er een A erbij te staan van afbetaald en kan degene die je notitie inziet bekijken of dat je in het verleden alles netjes betaald hebt. toevoeging op dinsdag 11 juli 2017, 23:37:10: Klik om eerdere quotes te tonen Keep in mind, zakelijk heeft geen bkr registratie en geen kredit check Weet je dat zeker? Is volgens mij niet helemaal waar namelijk? Mijn factuur naam is Koning woelie woelie.. bij aanmelding word alleen gecontroleerd of je kvk niet op zwarte lijst staat. Jij als persoon krijgt geen registratie ect. en kan er net zo goed ook al 12389 hebben. kredit check is verder totaal niet aanwezig (niet bij tmobile kpn en vodafone inidergeval) Onbeperkt bij kpn? Klik om afbeelding tonen Ja onbeperkt internet en bellen? Waar tho ?
 23. lealex

  Mobiel abonnement

  Onbeperkt bij kpn?
×