Ga naar inhoud

reduce

Members
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. Wat ik niet snap is als online zijn zo belangrijk voor je website of project is dat je dan geen backup hebt? Bestanden offline opslaan zodat je er altijd erbij kan?? Als voor een website online zijn belangrijk is heb je nog niks aan een offline back-up... Je hebt je eigen argument ontkracht. En dan nog, dan heb je een back-up maar je website is nog steeds offline dus kunnen mogelijke gebruikers ook niets. In dit geval gaat het over bestanden, dus dan is een offline backup toch wel handig? Als je continu veranderingen maakt aan bestanden dan moet je de hele tijd nieuwe backup maken dat werkt niet voor de developers. Gewoon steeds op ctrl + s rammen. Dat is ook een optie
 2. Wat ik niet snap is als online zijn zo belangrijk voor je website of project is dat je dan geen backup hebt? Bestanden offline opslaan zodat je er altijd erbij kan?? Als voor een website online zijn belangrijk is heb je nog niks aan een offline back-up... Je hebt je eigen argument ontkracht. En dan nog, dan heb je een back-up maar je website is nog steeds offline dus kunnen mogelijke gebruikers ook niets. In dit geval gaat het over bestanden, dus dan is een offline backup toch wel handig? Als je continu veranderingen maakt aan bestanden dan moet je de hele tijd nieuwe backup maken dat werkt niet voor de developers. Lokaal werken en uploaden, eventueel een Git server waar je je repository op bijhoudt. Dat zou een optie zijn, maar in dit geval weten ongeveer 4/6 niet hoe Git werkt en uitleg aan hun is vrijwel onmogelijk... Het is rare situatie.
 3. Wat ik niet snap is als online zijn zo belangrijk voor je website of project is dat je dan geen backup hebt? Bestanden offline opslaan zodat je er altijd erbij kan?? Als voor een website online zijn belangrijk is heb je nog niks aan een offline back-up... Je hebt je eigen argument ontkracht. En dan nog, dan heb je een back-up maar je website is nog steeds offline dus kunnen mogelijke gebruikers ook niets. In dit geval gaat het over bestanden, dus dan is een offline backup toch wel handig? Als je continu veranderingen maakt aan bestanden dan moet je de hele tijd nieuwe backup maken dat werkt niet voor de developers.
 4. Wat ik niet snap is als online zijn zo belangrijk voor je website of project is dat je dan geen backup hebt? Bestanden offline opslaan zodat je er altijd erbij kan?? Als voor een website online zijn belangrijk is heb je nog niks aan een offline back-up... Je hebt je eigen argument ontkracht. En dan nog, dan heb je een back-up maar je website is nog steeds offline dus kunnen mogelijke gebruikers ook niets.
 5. Hallo, Ik heb nu 3 keer gehad dat de SQL van mijn web server uit het niets ***Gestopt*** gaat. Ik zou niet weten wat dit veroorzaakt... Als iemand weet hoe ik dit kan stoppen of wat het veroorzaakt zou dat super zijn! PhpMyAdmin is ook niet in te komen op het moment dat de SQL offline gaat. Foutcodes: error SQLSTATE[HY000] [2002] No such file or directory Vriendelijke groeten, René Shitty Web Developer in opleiding EDIT: het gaat over een webserver die op S3 van One2xs.com loopt zoals Dylan zei. SQL stopt voor ongeveer 1-3 minuten en start daarna weer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...