Ga naar inhoud

blackmail

Members
 • Aantal items

  39
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Alles dat geplaatst werd door blackmail

 1. blackmail

  Linkpartners financiele website

  Ik heb een aantal websites waar dit eventueel kan: www.vergelijkzorg.eu www.verzekerauto.nu
 2. blackmail

  enzoknol.nu - complete website

  Beste, Hierbij bied ik aan enzoknol.nu. Je krijgt hierbij het domein en de content. Domein staat bij Versio. Verloopt op 27-12-2016 Bieden volgens veiling.
 3. blackmail

  domeinen gezocht

  Hoi, Ik ben opzoek naar domeinen. Laat hieronder even weten welke jij wil verkopen en voor welke prijs. mvg,
 4. blackmail

  image-upload.nl

  3 punten
 5. blackmail

  Multicraft one2xs API

  Hey, Wat had je in gedachte als vergoeding. Mvg,
 6. blackmail

  enzoknol.nu - complete website

  toen heb ik geinvesteerd in de SEO waardoor er direct een b3zoekersboost was.
 7. blackmail

  enzoknol.nu - complete website

  http://enzoknol.nu/awstats/ Er is heel veel aan de SEO gebeurd. zo staat met enzoknol de website vrij hoog op pagina 1
 8. blackmail

  nld.host - Mooie hosting domein

  bump. voor 25 punten mag hij direct weg!
 9. blackmail

  nld.host - Mooie hosting domein

  Hey, Ik bied hier aan een mooi LLL.host domein namelijk nld.host. Het mooie aan dit domein is dat nld staat voor nederland en host spreekt voor zich. Dit domein is een toppertje voor een webhosting website. Registrar: register.website Verloopdatum: June 4, 2017 Bieden volgens veiling!
 10. blackmail

  Icecat.biz

  Goedenavond allemaal, Ik heb een vraagje. Zijn er mensen bekend met de online catalogus icecat.biz? Ik ben dus met een website bezig voor het vergelijken van mobiele toestellen maar ik stuit op een probleempje. Met de API van icecat heb ik de toestellen die ik wel kon krijgen via de API al in mijn database ingevoerd maar nu blijkt dat er een betaalde versie hiervan is namelijk Full icecat. Is er iemand die hiervan de prijs weet voor eenmalige subscription of is er iemand die voor mij met zijn account deze data voor mij kan krijgen. Je krijgt hier dan uiteraard wel een vergoeding voor. Andere tips zijn ook welkom Mvg
 11. blackmail

  Icecat.biz

  Ik heb meermalen geprobeerd hun te contacteren maar tevergeefs. Ik zou een prijsopgave van ze krijgen maar dat heb ik dus ook nog niet ontvangen. Heb het nu via een andere API kunnen verkrijgen. Toch bedankt!
 12. blackmail

  Age of empires #1

  Zijn er nog mensen die dit uber toffe spel nog spelen?
 13. blackmail

  EuroCoin - Developing topic

  Hallo allemaal, Ik weet niet of dit toegestaan is maar indien dit niet toegestaan is mag dit topic verwijderd/gesloten worden. Ik ben een van de developers van EuroCoin. Waarom ik begonnen ben met dit concept is dat ik zo veel verschillende altcoins zie waarvan ze alleen maar in het leven is geroepen om de maker er van rijk te maken. Zo hebben die altcoins gepremined, dit houd in dat deze makers van te voren een x aantal procent zelf heeft kunnen minen zonder moeite. Wat is EuroCoin hier nou zo uniek in? EuroCoin doet niet aan preminen en wij hebben ook geen invloed op de waardes van de coins. Wat coin informatie: Algoritme: Scrypt (PoW/PoS) RPC port: 6254 P2P port: 6253 Coin reward block: 100 EURC Block reward halving: block 55000 Totaal worden 42000000 EuroCoins uitgegeven. Changelog: 15-02-2016 Iconen gemaakt 16-02-2016 Splash screen gemaakt 18-02-2016 Windows QT wallet gecompiled 21-02-2016 Website designer gezocht(klik) 21-02-2016 Block explorer online Om al gebruik te kunnen maken van EuroCoin kun je de wallet hieronder downloaden: EuroCoin QT - Windows EuroCoin QT - Linux (Komt nog) EuroCoin QT - MacOSX (Komt nog) EuroCoin QT - Android (Komt nog) Let er wel op dat je het rpcpassword veranderd! Om EuroCoins te minen kun je gebruik maken van: CGminer BFGminer Poolers CPU miner Met deze programmas kun je solo EuroCoins minen. Waarom plaats ik dit als eerst hier? Omdat dit een besloten forum is waar andere niet zomaar zonder account alles kunnen zien. Prijzen winnen - Plaats je wallet adres hier en bij het 1000e geminede block geven wij 20000 EURC weg! Pools: eurc.gcpool.eu Meer informatie gaat volgen! Contact is inmiddels ook al met diverse altcoin exchanges gezocht om de coin een goede boost te geven!
 14. blackmail

  WHMCS problemen

  Welke OS gebruik je en heb je nog een control panel draaien of heb je zelf apache e.d zelf geinstalleerd?
 15. blackmail

  EuroCoin - Developing topic

  Het %appdata/EuroCoin/eurocoin.conf% bestand moet je zelf aanmaken Gedaan. 2 netwerkverbindingen. Voor te minen moet ik een pool URL opgeven. Wat is dat? toevoeging op 22 februari 2016, 09:14:23: En de URL en Password ook natuurlijk. Om te mining is het tot nu toe alleen maar mogelijk om solo te minen. Met de volgende gegevens als die in je conf bestand staan rpcuser=jegebruikersnaam rpcpassword=jewachtwoord rpcport=6254 dan kun je met elke de mining software wat in mijn startpost staat minen CPUminer: minerd.exe -o http://127.0.0.1:6254 -u jegebruikersnaam -p jewachtwoord BFGminer: bfgminer.exe -o http://127.0.0.1:6254 -u jegebruikersnaam -p jewachtwoord CGminer: bfgminer.exe -o http://127.0.0.1:6254 -u jegebruikersnaam -p jewachtwoord Hoe werkt bfgminer dan? Als ik bfgminer.exe invoer en dan url, username en ww invoer van de gegevens die je in jou reactie zette, en dan op enter druk sluit het venster. En als ik bfgminer-rpc open sluit ie gelijk weer De tutorial hiervoor komt er snel aan. Vanaf nu is het ook mogelijk om de web wallet te gebruiken op: http://wallet.coineuro.eu/
 16. blackmail

  [Altcoin] Designer voor layout CryptoCurrency

  Ik zoek iemand die dit binnen 24 uur af kan hebben. Vergoeding is 20 punten en 10000 EURC in je wallet
 17. Beste, Ik ben opzoek naar een designer die voor mijn CryptoCurrency "EuroCoin" een website kan ontwerpen. Mijn CryptoCurrency is een altcoin zoals Litecoin. Wat ik persoonlijk mooi vind is dit: Iets in die richting mijn logo ziet er als volgt uit: Voor degene die dit kan ontwerpen heb ik een vergoeding van 20 punten. Of een aandeel in coins wat je dan op je wallet ontvangt. Je ontvangt tevens gewoon de credits dat jij dit ontworpen hebt. Dus op alle fora, website, social media weten ze er van dat jij de designer bent. Mvg,
 18. blackmail

  EuroCoin - Developing topic

  Het is vanaf nu makkelijker te minen namelijk via de volgende mining pool: eurc.gcpool.eu Daar kun je een account aanmaken en minen met het programma waarmee je werkt om te minen.
 19. blackmail

  EuroCoin - Developing topic

  Het %appdata/EuroCoin/eurocoin.conf% bestand moet je zelf aanmaken Gedaan. 2 netwerkverbindingen. Voor te minen moet ik een pool URL opgeven. Wat is dat? toevoeging op 22 februari 2016, 09:14:23: En de URL en Password ook natuurlijk. Om te mining is het tot nu toe alleen maar mogelijk om solo te minen. Met de volgende gegevens als die in je conf bestand staan rpcuser=jegebruikersnaam rpcpassword=jewachtwoord rpcport=6254 dan kun je met elke de mining software wat in mijn startpost staat minen CPUminer: minerd.exe -o http://127.0.0.1:6254 -u jegebruikersnaam -p jewachtwoord BFGminer: bfgminer.exe -o http://127.0.0.1:6254 -u jegebruikersnaam -p jewachtwoord CGminer: bfgminer.exe -o http://127.0.0.1:6254 -u jegebruikersnaam -p jewachtwoord
 20. blackmail

  EuroCoin - Developing topic

  Het %appdata/EuroCoin/eurocoin.conf% bestand moet je zelf aanmaken
 21. blackmail

  EuroCoin - Developing topic

  Beste, Heb je de addnode regels toegevoegd? Beste, Het bestand eurocoin.conf bestaat niet. En als ik het aanmaak werkt het nogsteeds niet.. De nodes zijn geupdate probeer even met:
 22. blackmail

  EuroCoin - Developing topic

  Beste, Heb je de addnode regels toegevoegd?
 23. blackmail

  EuroCoin - Developing topic

  Heb je ook de config aangepast? Dus de addnode regels toegevoegd
 24. blackmail

  EuroCoin - Developing topic

  Sorry my bad: https://mega.nz/#!oshjlDCR!sYvU2KVRD6P9pjvY4_HXuVP-IcugI9kqP5zrcha6X4U
 25. blackmail

  [Altcoin] Designer voor layout CryptoCurrency

  Sorry het is nu aangepast. Het moest zijn dat ik opzoek was naar een designer die een website zou kunnen ontwerpen.
×