Ga naar inhoud

allersma

Members
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. Ah, ik ben nog nieuw met Java. Had niet verwacht dat .jar zo onveilig was. Had gedacht dat je hooguit een SQL injectie kon uitvoeren. Thanks for the info!
 2. Oke, bedankt! Ik zal wel aan Lennard vragen wat mogelijk is Het is alleen voor privé gebruik om te experimenteren, maar waarom zou het niet anders dan voor privé gebruik gebruikt mogen worden?
 3. Dat zou kunnen, maar betekent dat de beheerder van one2xs dit zou moeten doen (en ik dat dus niet zelf kan doen)? Ja
 4. Hallo, Ik ben bezig om een Java applicatie met mijn mysql database te verbinden. Dit gaat niet via localhost, maar via de server IP. Ik krijg bij het verbinden steeds de exception dat de toegang geweigerd is. Ik gebruik deze code om te verbinden met de database: Weet iemand hoe het komt dat de toegang geweigerd is? Ik gebruik als naam en wachtwoord dezelfde naam en wachtwoord als bij phpmyadmin.
 5. Hallo, Ik heb een verhuiscode aangevraagd voor mijn domein kookbot.nl. Ik zou dit domein graag aan mijn shared hosting van one2xs willen koppelen. Ik zie echter niet een plek om de verhuiscode in te kunnen voeren. Weet iemand of en waar ik mijn verhuiscode kan invoeren? Bij voorbaat dank! EDIT: Ik heb het zelf al gevonden. Voor de mensen die hetzelfde probleem hebben: onderaan deze pagina http://www.one2xs.com/domein/index
×
×
 • Nieuwe aanmaken...