Ga naar inhoud

corvette

Members
 • Aantal items

  52
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. Hier niet... Misschien onderhand weer gefixt en heb ik er geen last van ondervonden?
 2. Fijn dat het forum gewoon blijft bestaan. Veel succes Danny en veel succes met je verdere bezigheden Lennard. Ondanks dat ik zelf de overstap naar Danteck niet wil maken en daarmee niet langer klant bij one2xs ga zijn, heeft one2xs mij lange tijd (we spreken 2009-2015) en daarmee in enorme mate ondersteunt in mijn ontwikkeling tot autodidact (web-)programmeur. Daartoe een enorme dank voor alle jaren: het ga je (jullie) goed.
 3. corvette

  Formulier naar PDF

  Grote kans dat ik je hier wel mee kan helpen. Je mag me wel even een PM sturen :-)
 4. Dat was het inderdaad, Luuk. Helemaal overheen gekeken. Thanks kerel!
 5. Hallo allemaal, Hoop dat ik mijn vraag hier op de juiste plek neergooi en vooral dat er hier iemand langskomt met enige kennis van Nginx. Ik wil dus dmv nginx een reverse proxy opzetten om mijn IPv6 servers over IPv4 te kunnen bereiken. Echter: ik krijg nu de volgende error terug van Nginx: "invalid number of arguments in "location" directive" Het server-block: Uiteraard zijn de daadwerkelijkelijke adressen even vervangen door fictieve, kijk daar doorheen: daaraan lijkt het me niet te liggen. Alvast bedankt!
 6. corvette

  Kleine Vragen Topic #4

  De A records van dat subdomein laten verwijzen naar je IP adres. Maar het is een intern ip adres (192.168.1.102) hoe kan ik het dan buiten af zien? Of bedoel je het ip van mn provider? Port forwarden naar je intern ip adres, record aanmaken naar je extern ip adres En mn extern ip is gewoon www.whatismyip.com neem ik aan? Dat klopt! Trouwens, Ziggo hanteert dynamische IP-adressen en hoewel deze vrijwel nooit wijzigen, is het misschien slim om ook een dynamische DNS dienst te gebruiken voor het automatisch wijzigen naar het nieuwe IP (zelf maken dmv een API voor je DNS provider)
 7. Mag je daarmee dan wel een account aanmaken voor ons, daar waarschijnlijk verder geen van ons daar ook studeert? (Zij die dat wel doen, zouden het dan trouwens zelf kunnen) Hoe lang is het account geldig trouwens?
 8. corvette

  GetJSON

  Naar mijn weten is getJSON() in feite een combi van zowel een ajax request als het parsen van de JSON. Je krijgt dan dus direct een geparseerde array terug. Correct me if Im wrong.
 9. Is geen IPS toch? Ben zelf sinds begin dit jaar eigenaar van deze Asus monitor, heeft ook geen IPS en is slechts Full HD: http://www.monitorstore.nl/product/570841/asus-vs247hr.html Desondanks zeer tevreden!
 10. corvette

  Post je code editor!

  Gebruik zelf ook voornamelijk Sublime Text, met een Material Theme. Welk thema is dat?
 11. Ik gebruik hetzelfde script. Heb je het protocol wel veranderd in zowel de client als server config naar tcp? Bij ons op school werken alleen 80 en 443 TCP, over UDP niet. Ook eduroam, maar vraag me af of de policys gelijk zijn?
 12. corvette

  Minecraft server

  De server loopt nog tot september 2018, dus 21 maand. 21 x €7,50 = €157,50 Hij heeft de 157 euro dus niet uit zijn duim gezogen. Wat daarentegen wel raar is, is dat ie dan dus voor 21 maand een server hebt gekocht begin deze maand en deze na ~2 week alweer wilt verkopen.
 13. corvette

  PHPMyAdmin

  Probeer eens met Bigdump te importeren.
 14. corvette

  Mcpoesen jarig

  Gefeliciteerd jongen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...