Ga naar inhoud

tijdelijkbeheer

Members
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. tijdelijkbeheer

  Klantpaneel

  Kun je dan op zijn minst uitleggen waarom ze allemaal op jouw naam staan? Ga je dit nog terugdraaien naar de oude situatie zodat ze weer op naam van de persoon die de domeinnaam geregistreerd heeft staan? En kun je ook uitleggen waarom de nameservers gewijzigd zijn naar CloudFlare? Zoals ik in een eerder bericht al aangaf werkt daardoor een deel van mijn subdomeinen niet meer. Aangezien ik niet in CloudFlare kan om dat aan te passen krijg ik die dus ook niet werkend. En ja, ik weet dat ik dit ook via mail/chat/whatever aan je kan vragen, maar ik heb liever hier antwoord zodat iedereen het kan lezen. De domeinen zijn verhuisd en er zit een nieuwe API koppeling tussen. Omdat in het nieuwe klantpaneel geen NAW gegevens van de houder aanwezig zijn heeft bij de verhuizing, het script gekozen voor de Danteck contact omdat die als default fall-back ingesteld staat. De oude houder gegevens zal ik herstellen maar dit moet 1 voor 1 per domein en kost dus aardig wat tijd. Dat is ook de reden dat het op dit moment nog niet teruggezet is. Wil je dat hij nu al op de juiste naam staat dan kun je dat via het klantpaneel doen. (Domein > houder gegevens aanpassen) Verder gebruikt het nieuwe klantpaneel om DNS te beheren een API naar CloudFlare toe, vandaar de name-servers van CloudFlare. Met de API kunnen klanten via het klantpaneel van Danteck hun DNS wijzigen. Verder als je geholpen wilt worden met de subdomeinen vraag ik je daarvoor even een ticket aan te maken, het is niet de bedoeling dat dit topic een soort van individueel helpdesk topic gaat worden.
 2. tijdelijkbeheer

  Klantpaneel

  Dat klopt niet helemaal inderdaad.. Maar ik ben het wel met @Jief eens dat het niet kan dat de domeinen niet meer op de naam van de klant zelf staan. Ik meen een paar dagen terug gelezen te hebben dat dit opgelost zou worden, maar dit is nog steeds niet het geval.. Voor mij gaat het niet zo ver dat ik er een aanklacht voor wil indienen, maar zou dit wel graag zo snel mogelijk opgelost zien @TijdelijkBeheer Ik kom er overigens ook achter dat de nameservers van mijn domeinen naar CloudFlare verwijzen terwijl deze eerder altijd op de nameservers van one2xs stonden. Hoe zit dat? Verwijzen de CloudFlare DNS servers weer door naar de server hier of wat? Begrijp ik nou goed dat, naast het feit dat ik mijn domein niet meer kan beheren in de directadmin, mijn domein ook gewoon gestolen is? In dat geval zie ik geen andere optie dan aangifte doen bij de politie. Neem even contact met me op. Er zijn geen domeinen gestolen. Je kunt het nieuwe klantpaneel bereiken onder https://host.danteck.nl:2222 daar heeft iedereen met actieve diensten bericht van gehad. Tevens heb je een inlog van het nieuwe klantpaneel gehad waarmee je je diensten kunt beheren en je verhuis tokens kunt opvragen. Verder kun je via de onderstaande manieren in contact met mij komen voor ondersteuning: Via de mail: [email protected] Via de chat op: danteck.nl Telefonisch via: 075 202 6625 Via Skype via: danteck-ict
 3. tijdelijkbeheer

  Ticket aanmaken werkt niet

  Moet je zeker eerst een nieuw account aanmaken? Nee je kunt inloggen met de toegestuurde inloggegevens. Als je die niet hebt kun je even een emailsturen naar [email protected]
 4. tijdelijkbeheer

  Klantpaneel

  Je hebt je Hyperlink verkeerd op het forum geplaatst. Er staat namelijk een punt achter je hyperlink waardoor je de certificaat mededeling krijgt. Het is nu aangepast in je Topic. Je moet de klantgegevens ontvangen hebben, controleer even je spambox. Mocht je hem toch niet hebben, stuur even een mailtje naar [email protected] want klantlogins delen hier is niet erg handig.
 5. tijdelijkbeheer

  Geen ondersteuning?

  Hi Wouter, Die pagina had ik al aangepast maar helaas is die waarschijnlijk door cache weer teruggezet. Ik heb hem nogmaals aangepast thanks voor de tip!
 6. tijdelijkbeheer

  Geen ondersteuning?

  Hierbij alle mogelijke ondersteuningsoptiee: - via Ticket via klantpaneel - Bel even naar 0752026625 - Stuur een mail naar [email protected] - Gebruik de chat op Danteck.nl Omdat dit forum openbaar is graag via een van bovenstaande manieren
 7. tijdelijkbeheer

  Nieuw forumsoftware

  Folks, zoals jullie weten voldoet het huidige script absoluut niet aan de eisen van AVG. Daarnaast moet met het huidige script veel werk handmatig gebeuren. Het scripten kost veel tijd en energie en ik wil daarom het forum gedeelte overlaten aan een bestaand pakket waar een team van ontwikkelaars dagelijks mee bezig is. Welk pakket het exact moet zijn weet ik nog niet. Eerst indruk ging naar IP.board of MyBB. Ik wil graag van jullie weten wat behouden moet worden en wat One2XS uniek maakt.
 8. tijdelijkbeheer

  Een nieuw begin voor one2xs

  test
 9. tijdelijkbeheer

  Een nieuw begin voor one2xs

  acq
 10. tijdelijkbeheer

  Verwijder Jongeren onder elkaar

  Hi Dylan, Zoals ik mijn mail al heb geschreven wil ik alle functionaliteiten behouden zoals deze nu zijn. Er gaat dus niks zomaar veranderen en het wordt ingericht zoals de leden dat willen hebben, simpel. Of de overstap gedaan wordt naar phpBB of IPB laat ik nog even open en ik wil jullie graag in de discussie meenemen.
 11. tijdelijkbeheer

  Een nieuw begin voor one2xs

  Danny hier ik kijk stiekem een beetje mee
×