Ga naar inhoud

Hoera

Members
 • Aantal items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Hoera won de laatste dag op 21 november 2018

Hoera had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

2 Neutraal

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hoera

  Ctrl+v

  7430435395304
 2. Hoera

  Ctrl+v

  https://www.ubereats.com/
 3. Hoera

  Contact formulier

  Dit is enkel de code van de client. Deze code zorgt ervoor dat je gebruiker een mooi formuliertje te zien krijgt. Ik ben er van overtuigd dat deze code dan ook werkt. Echter zie ik hier geen server-side code. Mogelijks is deze niet meegeleverd. Hierdoor zal er dus niets gebeuren als de gebruiker op "Verstuur" klikt, maar het mooie formuliertjes en de inputjes zullen wel werken 🙂 Als je geen server-side code hebt zal het formulier verder niets doen. Anders moet je die code eens geven zodat we die kunnen bekijken.
 4. Hoera

  Excel hulp gezocht

  Je maakt een extra tabblad aan met alle producten en de prijs, dan kan je met de LOOKUP functie automatisch de prijs opzoeken van de omschrijving. Voor je dropdown dien je volgende stappen te volgen: Create the list in cells A1:A4. Similarly, you can enter the items in a single row, such as A1:D1. Select cell E3. (You can position the drop-down list in most any cell or even multiple cells.) Choose Validation from the Data menu. Choose List from the Allow option's drop-down list. (See, they're everywhere.) Click the Source control and drag to highlight the cells A1:A4. Alternately, simply enter the reference (=$A$1:$A$4). Make sure the In-Cell Dropdown option is checked. If you uncheck this option, Excel still forces users to enter only list values (A1:A4), but it won't present a drop-down list. Click OK.
 5. Hoera

  Ledensysteem

  Eerste resultaat op Google werkt bij mij, maar zoals Aarclay zegt is dat te gedateerd om terug in werking te stellen.
 6. Hoera

  Bol.com kaart te koop

  Ik heb momenteel ook niets nodig van bol.com en ga het dus nog niet kopen. Misschien later als ik nog eens wat wil bestellen en ik denk er aan
 7. Hoera

  Bol.com kaart te koop

  Hoeveel vraag je ervoor? Ik betwijfel dat iemand er 10EUR voor gaat geven. Iedereen kan meteen betalen op bol.com zonder het "risico" te lopen om gescamd te worden en zonder de vertraging van het onderhandelen hier.
 8. Hoera

  nginx basicauth

  Bwaah, uiteindelijk is het een beetje hetzelfde als de HTTP auth header. Je moet enkel zien dat je de useragent niet naar andere websites toestuurt, en best enkel over SSL gebruikt. Maar dat laatste is bij HTTP auth ook niet altijd het geval.
 9. Versio kost 3EUR (exclusief BTW) per jaar. Een van der goedkoopsten geloof ik dus.
 10. Hoera

  Offtopic statistieken

  Leuk idee! Was 5-minutenwerk omdat ik het scriptje nog had en maar 1 topic moest ophalen. In totaal 919 comments.
 11. Hoera

  Offtopic statistieken

  Ohnee, ik miste 2506 comments uit offtopic #75. Hier een grafiekje per maand, kwartaal en per jaar: Mooi om te zien hoe de populariteit linair steeg tot in 2012, maar vanaf 2013 weer linair afnam tot 2014 waarna One2xs een trage dood aanging.
 12. Hoera

  Offtopic statistieken

  Ohja, en dat 2016 maar 3 kwartalen heeft komt geloof ik omdat er in de andere maanden geen posts zijn gemaakt.
 13. Hoera

  Offtopic statistieken

  Ik heb morgen (vandaag eigenlijk) om 14u een examen, maar in plaats van te studeren en tijdig te gaan slapen heb ik een comment scraper gemaakt die alle comments van alle offtopic-topics gebundeld heeft in een CSV bestand waarna ik deze grafiek heb kunnen maken van het aantal comments in offtopic-topics per kwartaal. De nieuwe layoit en overname zijn beide aangeduid.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...