Ga naar inhoud

Hoera

Members
 • Aantal items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Hoera won de laatste dag op 21 november 2018

Hoera had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

2 Neutraal

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hoera

  Bol.com kaart te koop

  Ik heb momenteel ook niets nodig van bol.com en ga het dus nog niet kopen. Misschien later als ik nog eens wat wil bestellen en ik denk er aan
 2. Hoera

  Bol.com kaart te koop

  Hoeveel vraag je ervoor? Ik betwijfel dat iemand er 10EUR voor gaat geven. Iedereen kan meteen betalen op bol.com zonder het "risico" te lopen om gescamd te worden en zonder de vertraging van het onderhandelen hier.
 3. Hoera

  nginx basicauth

  Bwaah, uiteindelijk is het een beetje hetzelfde als de HTTP auth header. Je moet enkel zien dat je de useragent niet naar andere websites toestuurt, en best enkel over SSL gebruikt. Maar dat laatste is bij HTTP auth ook niet altijd het geval.
 4. Hoera

  Offtopic Topic 75 - Wintereditie

  Versio kost 3EUR (exclusief BTW) per jaar. Een van der goedkoopsten geloof ik dus.
 5. Hoera

  Gezocht: Habbo Staven/Supers

  Of Skype
 6. Hoera

  Offtopic statistieken

  Leuk idee! Was 5-minutenwerk omdat ik het scriptje nog had en maar 1 topic moest ophalen. In totaal 919 comments.
 7. Hoera

  Offtopic statistieken

  Ohnee, ik miste 2506 comments uit offtopic #75. Hier een grafiekje per maand, kwartaal en per jaar: Mooi om te zien hoe de populariteit linair steeg tot in 2012, maar vanaf 2013 weer linair afnam tot 2014 waarna One2xs een trage dood aanging.
 8. Hoera

  Offtopic statistieken

  Ohja, en dat 2016 maar 3 kwartalen heeft komt geloof ik omdat er in de andere maanden geen posts zijn gemaakt.
 9. Hoera

  Offtopic statistieken

  Ik heb morgen (vandaag eigenlijk) om 14u een examen, maar in plaats van te studeren en tijdig te gaan slapen heb ik een comment scraper gemaakt die alle comments van alle offtopic-topics gebundeld heeft in een CSV bestand waarna ik deze grafiek heb kunnen maken van het aantal comments in offtopic-topics per kwartaal. De nieuwe layoit en overname zijn beide aangeduid.
 10. Hoera

  Alternatief voor de email

  Vroeger vond ik ze altijd ergens op het forum ofzo, maar sinds One2xs veranderd is en ikzelf ook van host ben veranderd zou ik het niet meer weten. Support ticketje aanmaken of wachten tot support zijn weg tot hier vindt.
 11. Hoera

  Alternatief voor de email

  Je kan gewoon aanmelden in eender welke e-mail client lijkt me. Wel even je SMTP en IMAP servers zoeken. Ik gok mail.domein.ext?
 12. Hoera

  Raspberry Pi meerdere website hosten

  Ik zou hooguit je eigen portfolio website op je Pi hosten, maar de Rpi gaan verhuren als website host lijkt me totaal geen goed idee. De performance die je met een Pi aanbiedt is te laag om geld voor te kunnen vragen. Verder zullen er ook niet veel websites gehost kunnen worden, of mogen ze zeker niet te veel trafiek krijgen.
 13. Hoera

  Kledingwebshop

  Over welke website gaat het?
 14. Hoera

  PC sneller maken!

  superantispyware kan ik ook aanraden! Programma ziet er zelf uit als een virus, maar is het niet en doet zijn werk beter als betaalde alternatieven!
 15. Hoera

  Ctrl+v

×