Ga naar inhoud

Hoera

Members
 • Aantal items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Alles dat geplaatst werd door Hoera

 1. Hoera

  Ctrl+v

  $7.00
 2. Hoera

  Ctrl+v

  7430435395304
 3. Hoera

  Ctrl+v

  https://www.ubereats.com/
 4. Hoera

  Contact formulier

  Dit is enkel de code van de client. Deze code zorgt ervoor dat je gebruiker een mooi formuliertje te zien krijgt. Ik ben er van overtuigd dat deze code dan ook werkt. Echter zie ik hier geen server-side code. Mogelijks is deze niet meegeleverd. Hierdoor zal er dus niets gebeuren als de gebruiker op "Verstuur" klikt, maar het mooie formuliertjes en de inputjes zullen wel werken 🙂 Als je geen server-side code hebt zal het formulier verder niets doen. Anders moet je die code eens geven zodat we die kunnen bekijken.
 5. Hoera

  Excel hulp gezocht

  Je maakt een extra tabblad aan met alle producten en de prijs, dan kan je met de LOOKUP functie automatisch de prijs opzoeken van de omschrijving. Voor je dropdown dien je volgende stappen te volgen: Create the list in cells A1:A4. Similarly, you can enter the items in a single row, such as A1:D1. Select cell E3. (You can position the drop-down list in most any cell or even multiple cells.) Choose Validation from the Data menu. Choose List from the Allow option's drop-down list. (See, they're everywhere.) Click the Source control and drag to highlight the cells A1:A4. Alternately, simply enter the reference (=$A$1:$A$4). Make sure the In-Cell Dropdown option is checked. If you uncheck this option, Excel still forces users to enter only list values (A1:A4), but it won't present a drop-down list. Click OK.
 6. Hoera

  Ledensysteem

  Eerste resultaat op Google werkt bij mij, maar zoals Aarclay zegt is dat te gedateerd om terug in werking te stellen.
 7. Hoera

  Bol.com kaart te koop

  Ik heb momenteel ook niets nodig van bol.com en ga het dus nog niet kopen. Misschien later als ik nog eens wat wil bestellen en ik denk er aan
 8. Hoera

  Bol.com kaart te koop

  Hoeveel vraag je ervoor? Ik betwijfel dat iemand er 10EUR voor gaat geven. Iedereen kan meteen betalen op bol.com zonder het "risico" te lopen om gescamd te worden en zonder de vertraging van het onderhandelen hier.
 9. Hoera

  nginx basicauth

  Bwaah, uiteindelijk is het een beetje hetzelfde als de HTTP auth header. Je moet enkel zien dat je de useragent niet naar andere websites toestuurt, en best enkel over SSL gebruikt. Maar dat laatste is bij HTTP auth ook niet altijd het geval.
 10. Versio kost 3EUR (exclusief BTW) per jaar. Een van der goedkoopsten geloof ik dus.
 11. Hoera

  Offtopic statistieken

  Leuk idee! Was 5-minutenwerk omdat ik het scriptje nog had en maar 1 topic moest ophalen. In totaal 919 comments.
 12. Hoera

  Offtopic statistieken

  Ohnee, ik miste 2506 comments uit offtopic #75. Hier een grafiekje per maand, kwartaal en per jaar: Mooi om te zien hoe de populariteit linair steeg tot in 2012, maar vanaf 2013 weer linair afnam tot 2014 waarna One2xs een trage dood aanging.
 13. Hoera

  Offtopic statistieken

  Ohja, en dat 2016 maar 3 kwartalen heeft komt geloof ik omdat er in de andere maanden geen posts zijn gemaakt.
 14. Hoera

  Offtopic statistieken

  Ik heb morgen (vandaag eigenlijk) om 14u een examen, maar in plaats van te studeren en tijdig te gaan slapen heb ik een comment scraper gemaakt die alle comments van alle offtopic-topics gebundeld heeft in een CSV bestand waarna ik deze grafiek heb kunnen maken van het aantal comments in offtopic-topics per kwartaal. De nieuwe layoit en overname zijn beide aangeduid.
 15. Vroeger vond ik ze altijd ergens op het forum ofzo, maar sinds One2xs veranderd is en ikzelf ook van host ben veranderd zou ik het niet meer weten. Support ticketje aanmaken of wachten tot support zijn weg tot hier vindt.
 16. Je kan gewoon aanmelden in eender welke e-mail client lijkt me. Wel even je SMTP en IMAP servers zoeken. Ik gok mail.domein.ext?
 17. Ik zou hooguit je eigen portfolio website op je Pi hosten, maar de Rpi gaan verhuren als website host lijkt me totaal geen goed idee. De performance die je met een Pi aanbiedt is te laag om geld voor te kunnen vragen. Verder zullen er ook niet veel websites gehost kunnen worden, of mogen ze zeker niet te veel trafiek krijgen.
 18. Hoera

  Kledingwebshop

  Over welke website gaat het?
 19. Hoera

  PC sneller maken!

  superantispyware kan ik ook aanraden! Programma ziet er zelf uit als een virus, maar is het niet en doet zijn werk beter als betaalde alternatieven!
 20. Hoera

  Photoshopper gezocht!

  Ik wil het graag wel eens proberen. Geen succes van garantie maar stuur de foto en de kleur maar eens door 🙂
 21. Misschien een ideetje om Telegram te installeren hiervoor? Daarmee kan en mag het wel, krijg je ook meldingen op je telefoon en heb je verder geen last van.
 22. Stuur pb met layout, dan maak ik een prijs. HTML5 & CSS3 & SEO geoptimaliseerd.
 23. Hoera

  Ctrl+v

  magnet:?xt=urn:btih:678b1585561e13c3edb5f4fe2d8cd133fcd5ec73&dn=South+Park+Complete+Seasons+1-19+Pack+1080p+Uncensored-MultiGrp&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.leechers-paradise.org%3A6969&tr=udp%3A%2F%2Fzer0day.ch%3A1337&tr=udp%3A%2F%2Fopen.demonii.com%3A1337&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.coppersurfer.tk%3A6969&tr=udp%3A%2F%2Fexodus.desync.com%3A6969
×
×
 • Nieuwe aanmaken...