Ga naar inhoud

πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Members
 • Aantal items

  22
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Recente bezoekers van dit profiel

1168 profielweergaven
 1. Ik ben meer suprised dat mensen Skype nog steeds gebruiken :') Habbo heb ik laatst nog eens gekeken. Apart om te zien dat alles is veranderd, maar toch zo hetzelfde is gebleven.
 2. Huh? Je zit toch altijd achter een router? Mogelijk heeft hij een eigen IPv4 adres. Tenzij hij al op IPv6 is aangesloten, dan wordt het iets anders. Dan is portforwarding niet meer nodig, alleen moet je wel toestemming instellen in de router. Je hebt dan waarschijnlijk een shared IPv4 voor legacy reasons. DirectAdmin zou denk ik wel kunnen. Alleen waarom wil je budget hosting aanbieden en vervolgens een relatief prijzig controle paneel erbij doen? Websites voor vrienden etc kan je prima op je RPI hosten. Namelijk weinig bezoekers (waarschijnlijk) en geen uptime garantie / SLA gezeik. Voor meerdere websites hosten zou ik voor Nginx gaan, simpel en dynamisch. Of Apache als dat meer je ding is. (Ik raad Nginx aan) Je kan dan iedereen een eigen map geven en een user account en deze chownen. Maar je moet alles wel goed checken voor eventuele security issues. Anders kan iedereen bij elkaars website via (s)FTP. Het klinkt als een leuk idee, en het is sowieso leuk om te bouwen en ermee te kloten, want je leert er veel van. Dus ik wil je vooral niet tegenhouden, maar denk wel dat je het niet te serieus aan moet pakken πŸ™‚
 3. niet voor iedereen beschikbaar dacht ik
 4. En kijk hier eens naar: https://www.wplounge.nl/beginners/wordpress-themas/installeren-activeren/ https://www.wphulp.nl/wordpress-thema-installeren/ Misschien helpt het. Scheelt je weer wat geld, en je leert er ook nog eens van πŸ™‚
 5. Oh, excuses. Jij hebt waarschijnlijk een andere post dan ik te zien krijg: Ik reageer op wat ik zie: "Template is er al, deze moet alleen even geinstalleerd wordenο»Ώ op een wordpress site" Ik zie hier nergens (ook in de rest van OP) nergens het woord "PHP" staan. Ook "inclusief" zie ik niet. Mijn antwoord was serieus, dat niet 100% serieus is wil niet zeggen dat het een niet-serieus antwoord is. Ik had alleen meer informatie nodig. Beetje hetzelfde als vragen: "Ik wil een huis laten bouwen. Wat kost het?"
 6. Wat ik wil weten van jou: Portfolio (welke websites heb je gemaakt?) - Niets Wat gaat het mij kosten? - Keiharde knaken Ben je creatief genoeg om zelf bepaalde beslissingen te nemen qua vormgeving? - Nope Ben jij de persoon die ik zoek? - Denk het niet Maar wat bedoel je met geinstalleerd worden? Is er al een WP template? Inclusief de php pagina's etc. Of heb je een HTML pagina die nog naar WP omgezet dient te worden?
 7. Is niet mogelijk. Tot zover het legal antwoord. Je kan WhatsAPI gebruiken, of je kan via web.whatsapp.com alle berichten automatisch laten doorsturen naar jouw WhatsApp. (Is wel erg tricky om dit goed te maken)
 8. Dank Geen idee waarom the fuck vorige bericht ineens die fucking quote bevat. Mja had ik al bug voor gepost
 9. Gelukkig bump je geen 2 jaar oud topic zonder enige nuttige toevoeging. n_n'
 10. choose files... Click to choose files Als ik reageer dan staat er een oude quote met soms nog een oude post van mij in. Fucking irritant, krijg het ook amper weg.
 11. Het enige dikker dan die PC's zijn de mensen. Tering zeg
 12. Het is een community, pretty darn close
 13. Die editor is echt helemaal poep, dus sorry dat de code zijn format kwijt is geraakt. Je kan niet copy pasten met format for some reason πŸ˜•
×
×
 • Nieuwe aanmaken...