Ga naar inhoud

jarre

Members
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. jarre

  Bol.com tegen btc

  Da's mijn bijnaam, wist niet dat er ook een Jarre was die muziek maakte. En waarom in btc: omdat ik een btc wallet heb waar een vcc (virtual creditcard) aan hangt. Maar als je iets anders dan btc in de plaats hebt ook geen probleem hoor.
 2. jarre

  Bol.com tegen btc

  5 euro is ook goed moest dit redelijker zijn. Andere betaalmethoden zijn ook te bespreken trouwens.
 3. jarre

  Bol.com tegen btc

  Hey Ik heb een bol.com cadeaubon gekregen van 10 euro. Ik wil hem weg doen voor 6 euro aan bitcoin. Omdat ik newby ben wil ik gerust eerst de code doorsturen indien interesse. Indien geïnteresseerd, reageer of stuur pb.
 4. jarre

  Paysafecard gevraagd

  Hallo Ik heb 5 euro Paypal en ik zou deze graag omruilen voor een Paysafecard (uiteraard ook van 5 euro). Iemand die me kan helpen?
 5. jarre

  Bol.com kaart te koop

  Heb nog een kaart van bol.com liggen, mag eruit voor 5 euro. Geldig tot 25 januari 2022. Waarde: 10 euro. Omruilen kan via bitcoin (Paypal mag ook).
 6. jarre

  Bol.com kaart te koop

  Ik heb ook niet gezegd dat ik er de volle prijs (10 euro) voor wil he. Dat zou inderdaad nogal dwaas zijn aangezien je zo'n kaart anders even goed zelf kan bestellen. Het is een code per e-mail overigens.
 7. jarre

  Bol.com kaart te koop

  De laatste reactie snap ik niet helemaal. Er zijn toch meer mensen die cadeaukaarten, die ze niet nodig hebben, over internet verkopen?
 8. jarre

  Bol.com kaart te koop

  Inderdaad, ik had geen prijs vermeld omdat die nog niet vast staat. Je hebt ook gelijk in wat je zegt dat iemand makkelijk zelf zo'n kaart kan bestellen. Ik moet er ook zeker geen 10 euro voor hebben hoor. Hoeveel wil je geven?
 9. jarre

  Bol.com kaart te koop

  Hallo Ik bied een bol.com cadeaubon aan van 10 euro. Graag zou ik deze willen ruilen voor Bitcoins, een Paysafecard of PayPal. Hij is geldig tot 10 januari 2022. Geïnteresseerd? Stuur me dan een pb of reageer in dit topic. Groetjes Jarre
×
×
 • Nieuwe aanmaken...