Ga naar inhoud

Lennard

Moderators
 • Aantal items

  35798
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Alles dat geplaatst werd door Lennard

 1. Lennard

  Het einde op One2XS

  Achja, zo gaat het soms met dingen. Maar goed, dat maakt het niet minder jammer. Het was mij ook een waar genoegen. 🥰
 2. Duurde even voor ik hem snapte, maar leuk grapje. 8,7/10.
 3. Lennard

  Reacties door elkaar

  Maar niet in dit topic, toch? Dat komt - lijkt me - omdat in dit topic alle reacties een gelijke waardering hebben, dus dan geven 'sorteer op datum' en 'sorteer op waardering' dezelfde sortering en hoeft die keuze niet te worden weergegeven.
 4. Lennard

  Eigen post bewerken

  Het was niet alleen lowercase, want je kon ook é enzo in je naam doen. 😞 Maar dat wordt wat offtopic allemaal hier.
 5. Lennard

  Eigen post bewerken

  Oja true. :') Nouja, het was ook voor het genereren van usernames bij bestelde webhosts, parsen en opbouwen van URL's, tags in de code voor automatisch updaten, enzovoorts. Dat leek me praktischer dan een omzetfunctie maken die elke keer dezelfde omzetting moest doen. Maar goed, kon ongetwijfeld ook praktischer. :P
 6. Lennard

  Eigen post bewerken

  Dat klopt niet meer sinds v2. :+ Er waren twee kolommen in de tabel, eentje 'username' met de gebruikersnaam zoals je die zelf had ingevuld (voor users van v1 was dat gewoon hun username met een hoofdletter), en er was een username_plain met de platte versie van je username (dus 'LeNnArD' werd 'lennard') om op te letten dat er geen dubbele users kwamen.
 7. Lennard

  Eigen post bewerken

  Ja dat zeg je elke keer, maar je hebt gewoon het verkeerde account gepakt. Het account Jesseeee bestond al op de oude site, sinds 19 december 2016. Je naam heeft geen extra letters gekregen.
 8. Nah, Google is je vriend. site:one2xs.com wouterr en dan een willekeurig topic pakken, daar staan ze nog in.
 9. Ooh zo, dat zou inderdaad wel van toegevoegde waarde zijn.
 10. https://www.one2xs.com/discover/unread/ Tadaa!
 11. Lennard

  Tegoed

  Je kunt het toch uitzetten?
 12. Ik mis ook nog een favicon! :P favicon.ico
 13. Lennard

  Notificatie bug

  Ik denk dat de meldingen zijn blijven bestaan en nadien het forum opnieuw is teruggezet terwijl die posts waar dus naar verwezen wordt niet meer bestaan. Heb je het ook bij recente meldingen?
 14. Lennard

  Eigen post bewerken

  Is dat niet gewoon een ander account? Dit is jesseeee, voorheen had je jessee.
 15. Lennard

  Tegoed

  Bij het inloggen kun je kiezen voor 'Anoniem inloggen', ik vermoed dat niemand dan kan zien dat je online bent, en dus ook niet op welke pagina je bent.
 16. Kan dat niet komen doordat de eerste topics op het nieuwe forum nadien zijn verwijderd?
 17. - paginanummers ontbreken in topics waarin na het overzetten niet is gereageerd - postcounts zijn weg - JOE is niet te benaderen
 18. Hmm nee dat lijkt me sterk eigenlijk.
 19. Volgens mij missen er berichten hier? Of zien we maar de eerste pagina ofzo? #snapniksvan edit: oh dat komt omdat het forum denkt dat elk topic 0 berichten heeft en dus geen paginanavigatie laat zien als je in een topic reageert dan wordt die teller geüpdate en klopt het weer.
 20. Lennard

  Kunnen we weer posten?

  Even testen dan maar.
 21. Lennard

  Kleine Vragen Topic #4

  Het klinkt alsof je A record er gewoon niet meer is. willemm.nl draait op CloudFlare zo te zien (weet niet of jij dat ook al had ingesteld?), dus vermoedelijk is daar je DNS record verdwenen. De site is gewoon hier gehost en Cloudflare ken ik verder alleen van horen zeggen. De A-record staat wel gewoon in DA: Klik om afbeelding tonen Maar de nameservers staan op Cloudflare ingesteld. Je kunt het beste contact opnemen met Danteck hoe het komt dat de nameservers ineens op Cloudflare staan en dat die dus naar DirectAdmin moeten wijzen omdat anders je DNS records niet werken (wat nu dus het geval is).
 22. Lennard

  Kleine Vragen Topic #4

  Het klinkt alsof je A record er gewoon niet meer is. willemm.nl draait op CloudFlare zo te zien (weet niet of jij dat ook al had ingesteld?), dus vermoedelijk is daar je DNS record verdwenen.
 23. @Jelle doet toch 3d dingen? Klopt. Jelle heeft inderdaad iets voor me gemaakt. Maar een plattegrond werd hem niet, vandaar dat ik voor dat onderdeel nog iemand zoek. Ooh nice! Maar een plattegrond is toch niet 3d? In dit geval wel. Zoiets als dit: Klik om afbeelding tonen Aah ja, ik snap het. Maar dat is wel weer een vak apart. Nouja, ik kan je er ook niet mee helpen. Beetje designer moet dat wel kunnen toch? @Janm fixt dat vast wel voor je.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...