Ga naar inhoud

wereldhotel

Members
 • Aantal items

  542
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. wereldhotel

  CSS problemen oplossen

  Altijd als ik problemen heb kom ik effe langs one2xs omdat ik weet dat hier redelijk ervaren mensen zitten! Nu ben ik bezig met een layout van een website die er uit moet zien net als mijn forum. Aangezien ik een beginner ben met CSS vindt ik het al knap dat ik zo ver gekomen ben. Maar nu heb ik enkele problemen waarvan ik denk dat ik weet hoe ze komen maar geen idee heb hoe ik ze kan oplossen. Ik denk dat het komt door dingen zoals de padding, en de borders. Hier is het forum (de layout moet er ongeveer zo uit zien). Ik heb geen idee of het moeilijk is om dit te fixen is dus ik geef voor nu 0.2 punten hiervoor (tenzij blijkt dat dit wel moeilijk is). Als die persoon de pagina ook werkend kan maken op zoveel mogelijk andere browsers (dit is gemaakt via Firefox - Niet getest op IE, Chrome, etc) en ook alle validator problemen fixed dan ben ik bereid om al mijn punten te geven (1,9 punten) aan die persoon. Als het makkelijker is mag je ook alles opnieuw maken, maar het lijkt me makkelijker om de problemen op te lossen. Je kunt de index pagina en stylesheet hier downloaden. Dit is trouwens voor een faction op een roleplaying server op SA:MP.
 2. wereldhotel

  EU3 Save Game (.eu3) naar MySQL DB

  Dat zou kunnen, maar dan moet ik wel weten bij welke Provincie ID (indien het een provincie is) om de data bij de correcte provincie toe te voegen.
 3. wereldhotel

  EU3 Save Game (.eu3) naar MySQL DB

  Hallo, ik heb dus het wilde idee om een Multiplayer Community te starten voor Europa Universalis 3 (RTS-game) en daar ook een website bij te maken waar mensen van de community op kunnen inloggen en informatie over hun land kunnen bekijken (en mogelijk die van hun allianties). Nu wil ik dus een optie voor de beheerder (oftewel ik) om een save game te importeren en dat de data van die save game in de database wordt opgeslagen. Simpele dingen zoals de datum opzoeken en opslaan lukt mij gegarandeerd zelf wel. Maar nu zit ik te kijken en heb ik geen idee hoe ik andere data zoals van alle provincies zou kunnen opslaan. Zo iets als dit is ook nog nooit eerder gedaan voor een van de EU-spellen voor zover ik weet. Dit is een voorbeeld van een savegame aan het begin van de game. https://dl.dropboxusercontent.com/u/18325130/eu3save.txt Dit is een voorbeeld van de data van een provincie met de ID 1. Ik vraag jullie natuurlijk niet om dit voor mij te doen aangezien het hele bestand enorm is maar ik zou graag op weg geholpen worden omdat ik nog nooit eerder data uit een bestand moest halen en in een MySQL DB stoppen. Is het eigenlijk wel mogelijk? Alvast bedankt. EDIT: Ik heb inmiddels via een ander programmatje een manier gevonden om de data in een wat meer gepaste volgorde op te slaan zodat ik het kan gebruiken voor de MySQL DB. Het is dus niet echt meer nodig.
 4. wereldhotel

  Foutje gemaakt? @ bcrypt

  Haha, bedankt. Weet ik dat ook weer. Ik heb je even 0.1 punten gestuurd voor de hulp. Ik zat toch wel even vast met dat probleempje, en met MD5 kon het wel gewoon op die manier die ik deed.
 5. wereldhotel

  Foutje gemaakt? @ bcrypt

  Hallo, sinds kort ben ik weer een beetje begonnen aan websites maken. Het is echt een ontzettend lange tijd geleden dat ik hier (bijna) dagelijks mee bezig was. Nou had ik hier nog een oude register & login script in me dropbox gevonden en zag ik dat er nog MD5 in werdt gebruikt om de wachtwoorden te beveiligen en (als ik het goed heb) is MD5 inmiddels zeer onveilig. Ik heb dus even gezocht naar een andere oplossing en toen kwam ik bij bcrypt, en heb ik geprobeerd om het in mijn login systeem in te bouwen. Wat gefaald is of omdat bcrypt niet werkt (aangezien ik de oude functie gebruik omdat hij alleen ingebouwd is in PHP 5.5 (voor zover ik had gelezen). Het probleem is dat als ik bij de login het ingevoerde wachtwoord encrypt en vergelijk met het encrypted wachtwoord in de database dat het allebij een verschillende code is maar wel allebij dezelfde tekst. Het is vast een klein foutje aan mijn kant wat ik nou over het hoofd zie, zoals gewoonlijk. Zou iemand me hierbij willen helpen? Alvast bedankt. Dit is de functie die ik gebruik voor bcrypt. http://pastebin.com/eVMLUhfV Dit is hoe ik het wachtwoord encrypt. Dit is hoe ik de wachtwoorden vergelijk.
 6. wereldhotel

  Sam Broadcaster @ Video-streaming?

  Hey, mensen. Ik ben heel lang inactief geweest op one2xs, en om eerlijk te zijn ben ik bang dat dit niet snel zal veranderen aangezien ik nu liever iets meer geld uitgeef dan dat ik tijd uitgeef voor een hosting / domeinnaam. Waarschijnelijk ga ik nog wel eens gebruik maken van one2xs voor een host of domein, maar niet vaak meer. Maargoed, ik kwam hier met een vraagje. Vroeger heb ik wel eens gebruik gemaakt van Sam Broadcaster om te streamen naar een kleine online radio en ik had nu een vraag of er iets zoals Sam Broadcaster (of nouja, iets waar je videos in een queue kan zetten en dat ze dan naar Twitch / YouTube (heb livestreaming optie @ YouTube worden gestreamed als een lange video). Ook even, voordat iemand die het verhaal niet leest, xSplit of OBS zegt, die programmas hebben geen queue functie. Alvast bedankt. Als iemand iets noemt wat heeft wat ik zoek, dan kan het zijn dat ik even wat puntjes geef aan die persoon, maar verwacht niet teveel.
 7. wereldhotel

  MySQL Delete From - Probleem

  Bedankt, hij werkt
 8. wereldhotel

  MySQL Delete From - Probleem

  Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst met MySQL en PHP heb gewerkt. Nu ben ik bezig met een simpel scriptje dat IPs en Ports van servers saved en deleted uit een DB. Maar het deleten werkt niet, kan iemand me helpen?
 9. wereldhotel

  SA:MP Server

  @Roeltjuh: Kan niet meer, tenzei de deal met Dylano niet goed gaat. @Alemaalte: Hij staat soms wel eens 24 uur achter elkaar aan. Maar ik doe meestal niet langer, zodat hij ook afkoeltijd heeft. En ik slaap dan ook nog eens moeilijk omdat de ventilator dan veel geluid maakt. EDIT: Onder schooltijd zou het evt. wel kunnen. Maar dan krijg ik gezeur met me ma
 10. wereldhotel

  SA:MP Server

  @Dylano (Below): Komt eraan.
 11. wereldhotel

  SA:MP Server

  Ja, alleen dan moet ook ff je email versturen via PM voor dropbox. Ik verkoop maar 1 server, je kunt later nog wel verlengen of upgraden.
 12. wereldhotel

  SA:MP Server

  AM = Vanaf 12 uur nacht tot 12 uur middag. PM = Na 12 uur middag tot 12 uur nacht. Maargoed, ik zou het wel eventjes editen. En zoiezo, die tijden zijn nu niet correct omdat ik vakantie heb en de servers dus vanaf smorgens ong 10 uur tot snachts 3 uur on zijn.
 13. wereldhotel

  SA:MP Server

  Wat bedoel je in uren?
 14. wereldhotel

  SA:MP Server

  Het is misschien een oud topic, maar misschien is er nu meer interesse omdat ik een beter overzicht van de uptime heb.
 15. wereldhotel

  Startershost

  Ik had het al aangepast in de hoofdpost. Maar het probleem is dat ik me veiling niet kan aanpassen.
×