Ga naar inhoud

paradox

Members
 • Aantal items

  193
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. paradox

  Designtje

  @ Remcoboy, ik photoshop vanmiddag wel even als ik weer thuis ben.
 2. paradox

  Wil jij 1000 unieke bezoekers p/dag?

  Ik zie niet in waarom mensen de surfbar zouden openen als ze er niets aan verdienen? Mensen kunnen lekker naar advertenties kijken maar schieten er niets mee op? Ik zou hem dan niet openen hoor, dus die 1000 unieke bezoekers lijkt me sterk!
 3. paradox

  SQL injection

  Sql injection is makkelijker als je denkt. Je gebruikt het bijna altijd wanner je php gebruikt in samenwerking met mysql. Kijk naar dit voorbeeld: http://www.google.nl/search?q=sql+injection&ie=utf-8&oe=utf-8 Vanaf de q= start de injection, op dit moment haalt hij gegevens uit de database, maar als je het wijzigt: http://www.google.nl/search?q= [en zet maar iets neer kwa database functies zoals het droppen van een table] Zodra je dit niet beveiligd hebt kun je zonder probleem een table verwijderen uit iemands database. Hellaas kan ik je de code om het tegen tegaan niet zomaar leveren, deze is eigendom van één der websites die ik medebeheer en niet door mij schreven. Tevens vraag ik mij af of deze op jou script werkt omdat deze code zeer speciafiek wordt geschreven. Hoe dan ook zou ik toch even google raadplegen om een oplossing te vinden. Als je me wil contacteren: gawein[at]paradoxandsix[dot]com (msn only!)
 4. paradox

  Betaalde aanmelding (1 punt !!)

  heb me aangemeld. informatie via pb
 5. paradox

  Design contest!

  @ Nathan - Ligt eraan hoesnel het moet gebeuren (coderen). Want als het snel moet betaal je al snel meer als wanneer het de tijd heeft xD En nu ontopic. Je wilt dus een andere achtergrond en menubalk, en bent daarvoor bereid maar 0.05 punten te betalen? Ik denk dat je dan toch eerder ergens anders moet zoeken.
 6. paradox

  One2xs morgen tijdelijk offline

  Ja dat gaat lekker, heb het ook wel eens gehad zult soort gedoe. Zelfs iemand die me domeinnaam had ingepikt bij een bedrijf omdat ie had gezegd dat ie em moest beheren van me. Ze zijn nooit echt heel goed... en als je n00b bent dan proberen ze je te laten betalen voor niets. Me moeder had eerst nog bijna gedokt ook
 7. paradox

  Downtijd

  Ik vergeef natuurlijk ook =D Iedereen heeft wel eens problemen en is nog niet eerder voorgekomen =D
 8. paradox

  28Jan = 2 Maanden!

  Lennard: @ Iedereen hierzo: Goede ideeën kun je per PM, ticket, mail, telefoon, post, of gewoon via het topic hierzo melden. Iets doen is makkelijker gezegd dan gedaan. De eis van het idee is in mijn ogen dat iedereen er beter van word, niet 1 of 2 mensen. Waar kunnen we die vinden? =D
 9. paradox

  Ultra mooie layout

  Is ie gecodeerd in DIV tags ?
 10. paradox

  Slicing

  Ik ken Anubisfan niet eens in Real Life, als je wilt zien dat ie ok kan slicen: klikje. Genoeg informatie, hij kan goed slicen PUNT. Problemen opgelost.
 11. paradox

  Is dit een fout?

  Anubisfan: Duurt 2 dagen, dan kan ik antwoord geven. Dan heb je slechte isp, vroeger duurde het meestal bijna 72 uur. Ondertussen is dat al lang niet meer zo, bij mij is alles meestal in een uurtje geüpdate. xs4all rules!
 12. paradox

  [PHP] UBB Parser maken

  Ik heb er nog 1tje voor je liggen als je die wilt? Gebruik hem zelf ook en werkt goed.
 13. paradox

  [JAVASCRIPT] UBB codes plaatsen

  Nee, in mijn 1e post stond 30x er is een fout opgetreden, de admin is op de hoogte gesteld. Maar 10 sec later was ie weer normaal, dat bedoelde ik.
 14. paradox

  [PHP&SQL] Tijd sinds laatste bezoek (actieviteit)

  Ik heb die van arjan gebruikt die werkt goed. Thanks voor de reacties!
 15. paradox

  1800 credits

  Ok, ik zal account aanmaken. En je de punten toesturen.
×