Ga naar inhoud

jordymuis

Members
 • Aantal items

  1594
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. jordymuis

  €5 Paysafecard

  Ik ben op zoek naar €5 paysafecard, ik geef er 8,50 punten voor.
 2. jordymuis

  5 euro Paysafecard

  Ik zoek een restje van 5euro Paysafecard. Ik geef er 8 punten voor
 3. Bij FaceIt spelen inderdaad meestal lage ranks, ik vind het daar wel leuker omdat je daar ook knife round hebt maarja ik speel bijna nooit via FaceIt
 4. Je hoeft niet te winnen, als jij een goede score hebt en je verliest kan je ook omhoog gaan. Ik ben nu weer gn4, ik was master guardian 2 maar de laatste tijd raak ik helemaal niks meer.
 5. jordymuis

  Paypal Gezocht!

  Ik zoek Paypal. Vertel me je prijs en je hoort wel of ik het er mee eens ben
 6. Wat een finale LDLC GEWONNEN!!!
 7. Dat klopt maar Fnatic wordt nu gezien als de nr1 en ik hoop dat Flusha aangepakt wordt. Ik hoop op NIP - LDLC finale
 8. Ze moesten wel, als Fnatic nu had gewonnen zouden ze nog meer haat naar hun kant krijgen en als ze nu hadden verloren dan was het zo van noobs jullie kunnen niet zonder die boost winnen. Ze worden er al van verdacht met hacken en dat is gewoon duidelijk te zien dat ze dat gebruiken ook op DH en dan nu dit er nog bij, ze krijgen alleen maar een slechte reputatie en het is beter dat ze nu hebben opgegeven.
 9. Ja joh nog meer gezeik voor csgo na het hacken. Fnatic nog altijd de hacks aan en die boost -,- Fnatic en LDLC zijn mijn favoriete teams maar na vandaag is er nog maar eentje en dat is LDLC. De beslissing die nu genomen is slaat ook helemaal nergens op, beloon Fnatic nog even voor dit gedrag
 10. jordymuis

  Bliep tegoed :)

  Ik zoek 2 euro bliep tegoed Per 50 cent geef ik 0.75 puten, is het niet genoeg? laat het dan weten hoeveel je wilt hebben!!
 11. jordymuis

  €1,20 PayPal

  1.55 Kan dicht, heb al succesvol gehandeld
×
×
 • Nieuwe aanmaken...