Ga naar inhoud

Anne

Members
 • Aantal items

  2184
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Anne

 1. De laatste jaren niet meer zo actief geweest maar vroeger toch een mooie tijd gehad op One2xs. Lennard (en de rest) bedankt en veel succes verder!
 2. Bedoel je subscript? Als je die s selecteert en control + = indrukt staat die in subscript. Dat bedoel ik inderdaad Maar weet je ook hoe je dit kan toepassen in een vergelijking? Dan staat word dit niet toe Klik terwijl je met die formule bezig bent bij de design tab op e^x Script en selecteer daar dat hokje met een kleiner hokje ernaast!
 3. Anne

  Bitcoins & altcoins

  BTC kopen, naar bijv. bittrex sturen en dan kan je daar net zoveel kopen als je zelf wilt. Gaan daar geen transactiekosten van af dan? BTC kopen duurt vandaag de dag mij te lang met al die bevestigingen. In plaats van Bitcoin kun je volgens mij beter Ethereums kopen en die direct depositen op je ETH wallet in een exchange zoals Binance of Bittrex. Transactiekosten zijn vele malen lager en ETH is t.o.v. andere coins nog relatief makkelijk te verkrijgen met Ideal! Verder lijkt het er inderdaad op dat Raiblocks een succesvol concept heeft, nu alleen nog te krijgen op wat kleine exchanges en stijgen daar al redelijk steady.
 4. Narcos toevoeging op donderdag 21 december 2017, 20:50:38: @Stefvdwel je onderschrift generator klopt niet helemaal. Zit er zon 80 euro naast toevoeging op donderdag 21 december 2017, 20:51:00: @Stef Hmm zou dat kunnen komen door die One2xs image cache ofzo? Hij haalt de prijs op van coinmarketcap en vermenigvuldigt dat met hoeveel coins je hebt. toevoeging op donderdag 21 december 2017, 21:54:42: Klik om eerdere quotes te tonen The Flash Die is wel chill iddd, stuk van gezien. Heb je Arrow ook gezien? Daar komt flash ook in voor en die is ook echt zeer nice!! Designated Survivor, net episode 5/6 afgekeken. Spannend concept. Hahaha jaaa die heb ik dus net af, echt heeel vet concept
 5. Iemand toevallig nog een aanradertje voor een leuke serie op Netflix?
 6. Gefeliciteeerd Gefeliciteerd Thanks!
 7. Tja.... Ik vind het ook een beetje belachelijk dat je meerdere formaties hoort maar de eenna goortste partij in alle versies niet wordt genoemd.... Naar mijn idee zouden ze het moeten doen met vvd, pvv en cda. Puur omdat dat de grootste partijen zijn, en dus democratisch gekozen zijn.... PVV :) Als Wilders iets minder zou schreeuwen en iets meer met concrete plannen zou komen zouden er misschien meer partijen met de PVV willen regeren. Het gaat me niet om wilders, het gaat me om de partij pvv. Maar Wilders is het boegbeeld van de partij. Hij is degene die de partij en zijn standpunten uit moet stralen naar de buitenwereld... In mijn ogen doet hij dat ontzettend beroerd door alleen maar dingen te roepen maar niet met concrete plannen te komen. Weet je waar partijen die alleen maar roepen goed voor zijn? De oppositie. Nu ik er zo over na denk zou het echt ontzettend goed voor de PVV kunnen zijn als ze een wat minder uitgesproken lijsttrekker zouden aantrekken, die gewoon net even wat minder extreem is.
 8. Die is Nice inderdaad Ik ben dus gefietst, was ie niet meer op voorraad Haal ik heb misschien zo wel @Milan Die hele koeling was leeg Hetzelfde hiero Bij onze supermarkt werd alles altijd dinsdag avond bijgevuld, dus was dinsdag ochtend het meeste leeg haha
 9. Telefoon op automatisch en laptop op 80%
 10. Die stadsbrouwerij zit hier bij mij om de hoek, ziet er altijd erg chill uit!
 11. Bij ons is het ook heftig met afvalscheiding: groen voor GFT, zwart voor restafval, blauw voor papier en plastic zakken voor plastic, aluminiumfolie (chipszakken etc), flesjes, blikken etc.
 12. Momenteel tentamens dus komende week even sociaal isolement. Week erna gelukkig veel leuke feestjes op de planning, onder andere Oranjebloesem in Amsterdam met koningsdag
 13. Krijg je dan alleen de doos? Krijg je dan alleen de doos? En de kabel. toevoeging op donderdag 16 maart 2017, 14:51:02: Nou nou... Ik heb hem hoor! Momenteel Snow Leopard aan het installeren :-) Oja.... Heb ook een aantal laptops gekocht.... Als iemand intresse heeft in eentje, stuur maar een PB. Klik om de spoiler te openen En natuurlijk de Imac Jemig hoeveel laptops heb je gekocht joh En hoe kom je aan al dat geld? Heb je bedrijfje ofzo? Betere vraag nog: hoezo kost een iMac 100 euro haha?
 14. Anne

  Raadseltopic

  Als dit geen tikfout is dan was hij in 1975 toch ook al een jongen Haha moest jonger staan idd Voor Christus? Yess, mag jij een nieuwe plaatsen!
 15. 0, probeer ik idd ook altijd zo te houden
 16. Anne

  Raadseltopic

  In het kader van het forum levendiger maken hierbij een nieuw raadsel (en dit topic was natuurlijk altijd super chill): Gerrit is 25 jaar oud in het jaar 1975. Echter, in het jaar 1990 is hij slechts 10 jaar oud. Hoe kan hij 15 jaar jongen zijn geworden?
 17. Voor mij nog niet helemaal duidelijk wat het gaat worden.. Uit de stemwijzer kwamen VVD en D66, maar neig wat meer naar D66
 18. Hoe bedoel je vroeger? Paar jaren terug* Bedoel je dat nu geen thee meer drinkt? Zitten die dingen er nog steeds dan? Volgens dit topic wel Dacht dat dit uit 2012 kwam, miscommunicatie haha. Die dingen zitten er toch juist de afgelopen tijd pas weer in?
 19. Met twijfel of ik hem wel ga houden
 20. Anne

  Zomervakantie Topic #1

  Oeh, geniet ervan Anne! Dankjewel, jij ook heel veel plezier op je reis!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...