Ga naar inhoud

vince

Members
 • Aantal items

  1028
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. vince

  Offtopic topic #29

  Wie wil er Google+1s uitwisselen?
 2. Ik ben op zoek naar mensen die me kunnen helpen met het maken van unieke teksten, hierbij moet je denken aan onderwerpen als: stofzuigers, spelcomputers, prullenbakken en gordijnen. Het kan dus van alles zijn, ik kan je een grote lijst met onderwerpen overhandigen waaruit je kunt kiezen. Ik ben er nu dagelijks zelf mee bezig, maar het zou niet verkeerd zijn als andere me mee kunnen helpen. De tekst moet wel aan enkele voorwaarden voldoen: - Verdeeld in alineas met tussenkopjes. - Volledig unieke tekst, niets gekopieerd. - Goede kwaliteit, dus goed Nederlands en goed leesbaar. - Minimaal 300 woorden. Over de vergoeding moet ik nog nadenken, die zal uitstekend zijn. Je wordt betaald per geleverde, goedgekeurde tekst. Ik ben benieuwd of er hier mensen zijn die belangstelling hebben, dan hoor ik het graag. Een gewenste vergoeding hoor ik ook graag. Als er belangstelling is zal ik wat meer details geven, ik ben benieuwd.
 3. vince

  Offtopic Topic #27

  hoe worden al die producten eigelijk toegevoegt ? met de hand of automatisch Worden automatisch bijgewerkt om de zoveel tijd. worden er dan ook nieuwe toegevoegt ? Jep.
 4. vince

  Offtopic Topic #27

  hoe worden al die producten eigelijk toegevoegt ? met de hand of automatisch Worden automatisch bijgewerkt om de zoveel tijd.
 5. vince

  Offtopic Topic #27

  DNS wijziging is nog niet overal doorgevoerd, de meeste worden nog verbonden met de oude server. Die is langzamer en niet alle data klopt. Zal straks Maxict eens nakijken, bedankt Jordy.
 6. vince

  Offtopic Topic #27

  Eindelijk, zoeken door 5 miljoen producten zonder laadtijd.
 7. vince

  Offtopic Topic #27

  Pffffffffffffffff. Ik had al die tijd perongeluk <meta name="robot" staan ipv robots.
 8. Hoppa, 5500 merken in een TXT bestand. Automatisch herschreven en in database gepropt! Blij mee
 9. Eindelijk, het geld bij PayPal is vrijgegeven! Account met een hoop geld maar was volledig geblokkeerd en de naam klopte niet. Na een week en 4 telefoontjes later toch eindelijk op een nieuw account gestort. Wel apart dat ze om half 2 ineens je geld storten trouwens.
 10. Thx Shahiem Wat betreft de uitlijning van (bijvoorbeeld) de pagina condooms, de zoekresultaten worden vergroot of verkleint gebaseerd op de grootte van de browser window. Ik weet niet hoe groot je scherm is, maar trek het venster maar is wat kleiner, dan komen er minder resultaten naast elkaar te staan. Ik heb lange tijd gewerkt met een gecentreerde zoekpagina maar wil dit nu even testen, ik vind 4 resultaten naast elkaar wat weinig. Nu kunnen de meeste monitoren minimaal 5 producten naast elkaar tonen. Grote monitoren tot maximaal 6. Voorbeeld: Overigens ben ik nog met wat extras bezig om ook te kunnen filteren op winkel en dergelijke, maar dat zal nog wel even duren. Verder ga ik straks even kijken wat ik met je andere punten kan doen. Bedankt voor alle reacties, dat waardeer ik enorm. Meer feedback is uiteraard welkom!
 11. Ik denk dat ik het script ga kopiëren.
 12. Hoi iedereen, Ik heb mn website de afgelopen tijd opnieuw gebouwd en het resultaat staat eindelijk online. Ik hoor graag wat jullie er van vinden. Tips / suggesties / bug meldingen, alles is welkom. Vergoeding voor het melden van bugs. Prijszoeken.nl Alvast bedankt.
 13. vince

  Offtopic topic #25

  Eindelijk, hij is online! Meningen welkom http://tinyurl.com/72gfcev Hopelijk is bij iedereen de DNS al gewijzigd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...