Ga naar inhoud

pascal

Members
 • Aantal items

  1712
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. pascal

  #KONY2012

  Je moet toch ergens beginnen. Uiteraard, door hem te stoppen los je lang het hele probleem niet op, maar ook dan: je moet ergens beginnen.
 2. pascal

  #KONY2012

  Ik snap dat er veel discussie over is en dat mensen het onzin vinden. Persoonlijk vind ik het een prima actie. Door iets viral te laten gaan weten binnen de kortste keren miljoenen mensen ervan en op die manier zal het misschien ook zo zijn dat overheden gaan inzien dat er iets aan gedaan moet worden (en natuurlijk is er daar ook weer een hoop discussie mogelijk mbt wat overheden hier wel en niet horen te doen). Aan de andere kant schijnt het wel zo te zijn dat Invisible Children er inderdaad ook wat nare gewoontes op na houdt. Ze schijnen slechts 31% van hun inkomsten daadwerkelijk te besteden aan hun doel, de overige 69% gaat rechtsreeks de zakken van de eigenaren in. Dat terzijde vind ik het prima en ook zeker niet verkeerd om zoiets laagdrempeligs als het doorsturen van een video (want het is gratis ) gewoon te doen. Het kan geen kwaad en hoe meer mensen bewust zijn van dat er zulke dingen gebeuren, hoe beter.
 3. pascal

  #KONY2012

  Ik post vrij weinig meer hier - maar vind dit toch wel even een topicje waard. Het is voor een goed doel en delen is gratisch dus komt ie: Joseph Kony is een van de grootste criminelen ter wereld. Hij ontvoert kinderen in Afrika en dwingt hen tot het doden van mensen. KONY 2012 is een experiment om Joseph Kony, die tot nu toe onvindbaar is geweest, met behulp van de wereldbevolking en social media te vinden en te arresteren. Zolang niemand hem kent, kan hij niet gevonden worden en zullen overheden zich er ook niet mee bemoeien. Bekijk onderstaande video, waarin alles uitgelegd wordt. Kost je een half uurtje, maar het is zeker het kijken waard en enorm indrukwekkend! Als je de video gezien hebt is de kans vrij groot dat je iets wil doen; dat kan. Deel de video op Facebook, Twitter, Hyves, MSN of wat dan ook. Zorg ervoor dat mensen ervan weten. Tweet erover met #KONY2012 (momenteel trending topic nr. 2 in Nederland). Doneer desnoods geld aan Invisible Children (de initiatiefnemer van dit project) en als je echt all out wil gaan, koop je het posterpakket om je woonplaats vol te plakken. Maak Joseph Kony beroemd - niet om hem te eren, maar om hem zichtbaar te maken.
 4. pascal

  Editor app

  CodeAnywhere werkt hier prima op mn iPhone en is ook beschikbaar voor de iPad
 5. pascal

  Videos splitten

  Misschien dat het met MPEGStreamclip kan? http://www.squared5.com/
 6. pascal

  Stem op ons!

  Ja, ook dan kan er weer gestemd worden. In principe gaan we wel wat minder hard promoten, we wilden minimaal 1 deel winnen en dat is gelukt. Natuurlijk altijd leuk als we er meerdere winnen!
 7. pascal

  Stem op ons!

  Jep, dit weekend gaan we alweer filmen
 8. pascal

  Stem op ons!

  Ik zou jullie op de hoogte houden, dus bij deze. (Dit kost me wel weer een dubbelpost, kunnen jullie coulant zijn? haha) We hebben gewonnen! Mede dankzij jullie stemmen hebben we gewonnen. Onze video had uiteindelijk 1180 stemmen. Gisteren zijn we nog bij 300 huizen langs gegaan om ook mensen te laten stemmen, dat heeft zijn vruchten afgeworpen. We mogen onszelf de gelukkige winnaars van de Entertainment Experience deel 1 noemen! Onze video kun je nog steeds bekijken via volgende link: http://www.entertainmentexperience.nl/video/sdbu0iw7scohybipju0eci8bw Om iedereen te bedanken heb ik samen met onze editor een video gemaakt (het is een parodie op een eerdere video van onze acteurs die een oproep deden om mensen te laten stemmen): Bedankt!
 9. pascal

  Stem op ons!

  Natuurlijk mag dat! Marjolein, bedankt
 10. pascal

  Stem op ons!

  Even een shameless bumpje: we zijn nog steeds eerste, maar onze concurrentie is MOORDEND. We hebben dringend meer stemmen nodig, help ons! Stemmen kan via http://www.nightwork.nl/stem Stuur het ook door naar al je vrienden, familie, kennissen, onwettige kinderen, oudtante Bettie en de buren van het huis waar je 5 jaar geleden woonde. Bedankt
 11. pascal

  Stem op ons!

  Lennard en Reinier, dat is hoe het werkt, wij hebben een script gekregen wat de eerste 3 minuten van een langer verhaal inleidt, daarom zit er nog vrijwel geen verhaal in. Wij waren daar dus ook aan gelimiteerd: het script eindigt zo, en we weten pas hoe het verder gaat als we het script voor de volgende 3 minuten film krijgen. Deelnemers aan de wedstrijd mogen ook scripts schrijven, en daar wordt dan weer de beste uitgekozen. Dat script moeten wij dan weer gaan verfilmen enz. Zo gaat dat 8 delen, die allen ongeveer 3 minuten duren. Uiteindelijk heb je dus een film van 24 minuten, geschreven en gefilmd door iedereen die dat kan en genoeg stemmen heeft weten te bemachtigen. edit; En uiteraard zal ik jullie up to date houden haha. Trouwens ook bedankt voor degenen die al gestemd hebben
 12. pascal

  Stem op ons!

  Beste one2xs leden, Jullie hebben al een tijd niet meer van mij gehoord; ik ben niet echt actief meer op one2xs. Echter kom ik jullie nu toch om een gunst vragen. Pure schaamteloze zelfpromotie, daar gaat het om. Ik en een groep vrienden doen mee aan the Entertainment Experience van Paul Verhoeven. Misschien dat je er al van gehoord hebt, het is groots aangekondigd in de Nederlandse media. Als je niet weet wat het inhoudt, volgt hier een uitleg: Klik om de spoiler te openen In Entertainment Experience krijgen jonge talentvolle makers of gewone mensen met ambitie, de kans van hun leven. Samenwerken met een team van prominente entertainmentprofessionals met aan het roer filmicoon Paul Verhoeven. Ook nieuwsgierige passanten zijn meer dan welkom en kunnen zelfs grote invloed uitoefenen op het eindresultaat, simpelweg door het uitbrengen van een stem op de favoriete inzendingen. De regisseur van internationale kaskrakers als Basic Instinct en Robocop en bovendien de maker van films als Soldaat van Oranje, Turks Fruit en Zwartboek bouwt met behulp van Ziggo aan een ambitieuze en innovatieve mijlpaal in de vaderlandse en internationale filmgeschiedenis; de eerste User Generated Movie: ‘De Nieuwe Verhoeven’! Tot de groep prominente vakspecialisten behoren regisseur Martin Koolhoven, gelauwerde filmcomponist Fons Merkies, doorgewinterde scriptschrijvers Kim van Kooten en Robert Alberdingk Thijm, twee generaties casting-directors Hans Kemna en Janusz Gosschalk en de ‘connected’ game-expert Reinout te Brake. Zij hebben zich verbonden aan dit project, maar het project zal -op het script van de eerste 3 minuten film na- volledig worden bedacht en ontwikkeld door het Nederlandse publiek. Zij doen alles wat in hun vermogen ligt om de mensen te ondersteunen in hun ambities. Entertainment Experience stelt zich ten doel om de deelnemer een dashboard te bieden. Letterlijk aan de knoppen van het eigen succes. Bedoeling is om optimaal te kunnen faciliteren; of het nu gaat over kennisoverdracht, inspiratie, een netwerk of (letterlijk en figuurlijk) een podium. Entertainment Experience bevat een rijk scala aan (social) media uitingsvormen en live evenementen. Het is bewust zo ingericht dat iedereen de mogelijkheid heeft deelgenoot te worden: actief of reactief! tldr; We doen mee aan een filmwedstrijd en hebben stemmen nodig om te winnen. Die winst houdt in dat wij in de bioscoop komen met onze verfilming, how awesome is that? Stemmen kan hierrrr en meer informatie over ons team vind je hier. Ik zou het werkelijk zeer op prijs stellen als jullie stemmen, we hebben op het moment van schrijven 94 stemmen en het zou geweldig zijn als dat er minimaal 100 kunnen worden voor 0.00u (gewoon omdat het kan). Alvast bedankt! (lieve modjes, als dit niet mag hoor ik het wel)
 13. pascal

  Monsterloterij, doe jij mee?

  Heb ook een lot gekocht
 14. pascal

  Filmbewerkingsding

  Adobe Premiere Pro werkt lekker voor redelijk geavanceerd editen. Heeft ook genoeg effecten die je kunt gebruiken (waaronder ook chroma key/greenscreen). After Effects gebruik ik enkel voor special effects e.d. Eventueel is voor OS X Final Cut Pro ook een optie, of Avid, maar dat is meer iets wat echt gebruikt wordt voor tv producties. Kortom: Voor je huis-tuin-en-keuken editwerk zou ik gaan voor Adobe Premiere Pro
 15. pascal

  Timeout bij file_get_contents

  Ik heb een ticket aangemaakt, ik heb geen snel veranderende data dus dat is geen enkel probleem
×