Ga naar inhoud

rwsite

Members
 • Aantal items

  183
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. rwsite

  Lubuntu VPS (erg lage prijs )

  Onderbod: 2 punten
 2. rwsite

  100 euro uit te geven

  Afrader. poep ding
 3. rwsite

  [SPOED] Gezocht: Paysafecard-restjes

  Hallo allemaal, Ik ben met spoed op zoek naar paysafecard-restjes met een totale waarde van € 2,93 euro (€ 3,00 euro is ook prima). Heb je toevallig nog wat tegoed over, kun je reageren in dit topic of per PM. Budget beschikbaar. Met vriendelijke groet, Rwsite toevoeging op 24 november 2014, 21:34:37: Succesvol gehandeld met Jelleh!
 4. rwsite

  Weg met de activiteits procenten!

  Nice idee! Plusje en minnetje vind ik ook goed idee, iets zoals kudos op dumpert. Activiteitenbalk mag van mij weg.
 5. rwsite

  SSL-certificaat vraag

  Ligt er een beetje aan of je graag handelt in punten of keiharde Euros. Ik kies voor het laatste. Precies dit dus. Ik handel ook liever in euros. Gewoon via iDeal betalen hier op o2x Dan betaal je 9 euro 75 per jaar per (.nl) domein hier op One2xs. Relatief duur nog. Precies. De kracht van one2xs is de community.
 6. rwsite

  SSL-certificaat vraag

  Ligt er een beetje aan of je graag handelt in punten of keiharde Euros. Ik kies voor het laatste. Precies dit dus. Ik handel ook liever in euros.
 7. rwsite

  SSL-certificaat vraag

  Mijn punt is nu dat ik nog wat andere issues heb lopen die ik nu eerst moet aankaarten bij de webhoster. Ik ben bang dat ik te snel de relatie verpest en zo helemaal niets meer geregeld krijg.
 8. rwsite

  Privacy-level

  Vind ik een beetje een rare opmerking, zeker voor een team-lid. Ik vind het helemaal niet gek als iemand iets niet in Google wilt hebben, maar wel wilt delen met andere o2x-ers. Ook had ik al eerder in dit topic aangegeven dat het een optie kan zijn per topic. Dit hoeft dus niet te betekenen dat ik alles wat ik post op o2x afgeschermd wil hebben van google.
 9. rwsite

  Privacy-level

  Log eens uit, en en ga dan naar het forum. Dan kan je zien welke topics er allemaal alleen voor leden zijn. Zijn maar een paar categorieën beschikbaar voor gasten. Ja, snap ik. Alleen het is per persoon verschillend of je iets wel of niet "openbaar" wilt maken.
 10. rwsite

  SSL-certificaat vraag

  Mijn webhost is GetHost (https://www.gethost.nl/).
 11. rwsite

  Dogecoins

  Heb je nog Dogecoins te koop of is alles al weg?
 12. rwsite

  Privacy-level

  Ik had het over de gehele topic, niet over de berichten tussendoor. Mijn idee was dat de topic-starter bij het aanmaken van de topic een vinkje aan kan klikken dat alleen geregistreerde leden dit topic kunnen bekijken.
 13. rwsite

  Privacy-level

  Naja, onmogelijk is het niet. Ik gebruik het zelf ook voor mijn webomgeving: Quote: <?php if(isset($user)){ // Show content } ?>
 14. rwsite

  Privacy-level

  Hallo one2xs-ers, Toen ik een beetje op het o2x-forum aan het rondsurfen was kwam ik op het volgende idee: je zou eigenlijk een soort "privacy-level" moeten kunnen instellen dat alleen geregistreerde o2x-ers jouw forumbericht kunnen lezen. Dus dat het niet in Google verschijnt of door gasten leesbaar is. Goed idee of bullshit? Greetz, Roy
 15. rwsite

  SSL-certificaat vraag

  Ik weet niet of het toegestaan is om hier andere hosters te noemen en/of zwart te maken?
×