Ga naar inhoud

cruwdy

Members
 • Aantal items

  536
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. cruwdy

  wie bestelt zijn telefoon online

  Hoi iedereen, Wie van jullie heeft wel eens online een telefoon abonnement afgesloten? Zoja, waar dan?
 2. cruwdy

  Nieuw! Ster-advertenties

  Top actie, mijn advertenties beginnen eindelijk weer te lopen. Beloning voor privegegevens op 0,50 vindt ik wel goed. Hoger wordt een beetje overdreven, bij mijn advertentie hoef je namelijk alleen woonplaats (en provincie) in te vullen dus zo prive is dat nou ook weer niet.
 3. cruwdy

  Paypal gezocht

  Ik ben voorzien
 4. cruwdy

  Paypal gezocht

  Ik zoek paypal (snelle afhandeling) budget: 12 punten Doe een leuk aanbod!
 5. cruwdy

  Met Spoed Coderen...

  huh wat heeft dat verhaal over opgelicht zijn te maken met je layout?
 6. cruwdy

  StartEx script

  Ik heb nog wel licenties te koop van mijn complete dutchleader script: http://hermessites.nl/hermessurf/ Echter zijn deze niet te koop voor 1,5 punt Je kan niet zomaar een script van een andere site in jouw site zetten heh Dan zul je het eerst om moeten bouwen etc..
 7. cruwdy

  Slicer en Baser

  wat is je budget? Indien er een redelijk budget is, kunt u contact met mij opnemen.
 8. cruwdy

  Fake login runescape.

  Volgens mij gaat dit topic niet over Toms racistische waanbeelden, maar over dit fake runescape login script. @ontopic Wat is nou precies het idee erachter, de login pagina lijkt toch niet erg op de runescape login pagina?
 9. cruwdy

  mysql vraag

  Met een unieke waarde werkte wel, echter had ik zonder er bij na te denken meteen een or die aan de query toegevoegd waardoor ik natuurlijk allemaal errors kreeg Iedereen bedankt!
 10. cruwdy

  mysql vraag

  Dan krijg je inderdaad een error
 11. cruwdy

  mysql vraag

  Hallo iedereen, Ik ben op dit moment met een script bezig, echter kom ik een probleempje tegen. Het is vrij simpel, maar ik zoek de snelste oplossing (minste queries en load) Door middel van een input worden er verschillende emailadressen in een database gezet: hier de relevante code: Nu wil ik echter dat er geen dubbele adressen in de database komen, dus dat hij alleen het emailadres toevoegd als die er nog niet instaat. De database heeft maar 1 veld Weet iemand hier een simpele oplossing voor? (liefst niet met een extra query in de foreach)
 12. cruwdy

  Slicen Of Basen

  Maar dat is niet echt een dienst die je aanbied, ik knip een PSD in stukjes. Dat kan degene die de layout codeert het beste doen
 13. cruwdy

  Slicer/Baser gezocht...

  Dan moet je wel het hele stukje lezen Quote: De plaatjes worden vervolgens op de webpagina gepositioneerd met CSS. Door de lay-out van een webpagina op deze manier in een website te verwerken, wordt de website snel geladen.
 14. cruwdy

  Slicer/Baser gezocht...

  Slicen is gewoon de term voor het omzetten van een PSD layout naar een valid (x)html document. Dit is de officiële term, die in elk land gebruikt word. De term basen is bedacht door de vorige eigenaar van sitedeals, die het mooi voor zijn eigen site kon gebruiken (basing.nl) Deze term word ook niet in het buitenland of bij professionals gebruikt. Deze term komt alleen op sitedeals voor en niet bij de echte professionele bedrijven. Dat slicen alleen het uitknippen van plaatjes zou zijn is onzin, dit kan je geen volwaardige dienst noemen. Dit kost mij max 10 minuten. Einde van mijn betoog EDIT:/ Op Wikipedia is ook de pagina Basing verwijderd aangezien het reclame was voor basing.nl De pagina over slicen is er wel nog steeds: http://nl.wikipedia.org/wiki/Slicen
 15. cruwdy

  Bezoekers / kliks gezocht

  Eventueel ben ik ook geïnteresseerd in een banner op een GPT site
×