Ga naar inhoud

paull

Members
 • Aantal items

  1641
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Alles dat geplaatst werd door paull

 1. paull

  Hoe lang is de wachttijd op een vps?

  Hallo, Gistermiddag bestelde ik een vps, geen ontzettend uitzonderlijk product? Vandaag nog steeds geen vps, wetende dat deze wachttijd zonder duidelijkheid zo werkt, was ik naar een andere webhoster gegaan. Krijg momenteel het gevoel dat One2xs niet meer actief bezig is met service. Ik heb zelf een bedrijf en merk dat mensen niet lang willen wachten op hun product en zodra dit wel het geval is er ook een termijn is, niet; langer dan dat je gewend bent van ons. Ik doe dit niet omdat ik gewoonweg wil afkraken, maar omdat ik het jammer vind dat ik zo lang wacht op iets waarvan ik graag gebruik wil maken en ik geen flauw idee heb wanneer de vps online is.
 2. paull

  Internet radio/DJ/Producer Topic #1

  Kben al een tijdje begonnen als freelance audio engineer, ik werk dus voor andere bedrijven. Ik ben op een ontzettend leuke tour terecht gekomen met een Abba tribute band waarvan ik nu geluidsman ben. Dit was ons plaatje van het afgelopen aftreden. Geluidsstack: - Nexo alpha luidsprekerset - Qsc amps met nexo controllers/processors. - X32 mixer als f.o.h. mixer (zaalgeluid) - X32 core (19inch) rackmixer als monitor tafel te benaderen via een router door in te loggen in de x32 app met je ipadje op de desbetreffende wifi, elk bandlid bepaald dus zelf afzonderlijk wat zij op hun in-ear monitor kunnen horen. - signaalrouting alles via AES 50 (netwerkprotocool) zodat je geen fisieke signaaladers hoeft te leggen, wat meer verslingerde amateurs snappen dat dat een heeel hoop werk scheelt. Voordeel, bij de x32 kun je S16 stageblokken van behringer meebestellen, deze kun je dus gebruiken als "aansluitpaneel" voor alle xlren en dergelijken. Wij gebruiken er 2, dus 32 ingangen en 16 uitgangen (fisiek). Door met cat 5 kabeltjes de x32 core, de x32 en de stageblokken te linken krijgen allebij de mixers input, de input gain van de pre-amps, welke in die s16 zitten is dus alleen in te stellen op de blokken zelf, op je tafel kan je nog wat spelen met de trim om een goed line-niveau te krijgen voor elk kanaal.. Er wordt altijd flink gebitched over Behringer en hun juweeltje; de x32. Ik ben ook geen Behringer fan, de klankkleur van alle analoge budget tafels staat mij meestal ook totaal niet aan. Maar deze x32 laat toch een prima kant van het merk zien, degelijke pre-amps, prima klankkleur (mening zijn verdeeld) en hij heeft ontzettend veel uitgebreide functies omtrent het routen van je signalen. Je hebt uit mn hoofd 16 bussen, en matrixen, afzonderlijk elkaar zijn deze naar uitgangen te routen. Je kunt je L&R of mono ook terugrouten naar matrixen. En door de super makkelijke aes 50 setup heb je nooit geen gedoe met zware LK kabels (dikke kabels met ontzettend veel aders). Je hoeft alleen maar een lijntje cat 5 te trekken en het werkt mits de instellingen goed zijn. Nadeel is dat je je wel even in moet lezen op zulke protocolen. De apparaten hebben een soort van communicatie tempo welke door 1 apparaat bepaald wordt, de rest is dan dus "slave". Op de behringer is dit in te stelen 44.1Khz of 48 khz.
 3. paull

  Show hier je nieuwste aankopen #2

  Nieuwe semi analoge 16 kanaals mixer aangeschaft voor de kleinere klussen met kleine bandjes. Leuk voor compact en snel werk met ingebouwde compressor en gates e.d.
 4. paull

  Logo designer gezocht

  Allereerst bedankt voor je uitleg, wie weet is er een creatieve beginneling die voor 10 puntjes een mooi logo kan maken, vector zou fijn zijn .
 5. paull

  Logo designer gezocht

  Hallo allemaal, Ik ben van beroep freelance licht & geluidstechnicus, ik ben een tijdje terug begonnen naast mijn niveau 4 opleiding als beroepstechnicus in verschillende theaterproducties en verhuur bedrijven. Nu heb ik helaas alleen nog geen mooi logo. Ik ben opzoek naar een strak uitnodigend logo waarin ook wat show aspect mag worden verwerkt. Het is de bedoeling dat de designer mij het logo in PSD aanlevert. Ik wil het logo op mijn website kunnen gebruiken maar ook voor de bestickering van mijn auto . Voel jij je geroepen en is dit iets waar jij goed in bent, stuur mij een pb met een aantal voorbeelden van je beste werken + prijs en wie weet zijn we aan het einde allebij tevreden . Website: paulvbeek.nl
 6. paull

  Logo designer gezocht

  Budget is 10 punten. Kan je mij uitleggen waarom dit handiger is? houd me weinig bezig met webdesign..
 7. paull

  Domeinen te koop!

  1. Forallradio.com (bieden v/a 3 pt en buy-know 5 pt) Geldig tot 22-08-2013 2. Rieju-rijder.nl (bieden v/a 1 pt en buy-know 2,5) Geldig tot 02-09-2013 Beidde domeinnamen zijn hier geregistreerd op one2xs.
 8. paull

  Domeinen te koop!

  Heb ik niet, het zijn beidde projecten waar ik geen tijd voor heb gehad. toevoeging op 19 juni 2013, 16:18:14: bump
 9. paull

  DMX + Lampen

  De enigste tip die ik je kan geven is om de handleiding goed door te lezen. Iedere controller heeft zijn eigen idee van programeren etc. Zo heb ik zelf leren werken met merken als spark. Bijvoorbeeld de spark compulite, deze wordt ingezet bij grotere evenementen. Maar het beste kan je eens kijken bij de kleinere amateuristische tafels van bijv skytec, deze zijn redelijk envoudig.
 10. paull

  Videoprojectie

  Kijk, helemaal in mijn straatje aangezien ik in een theater werk bij het technische team Als je het goed wil doen dan zorg je voor een tegengestelde projectie en een scherpe beamer. Zorg ook dat de lamp in de beamer een beetje vermogen heeft. Een tegengestelde projectie houdt in dat je ipv dat je normaal de beamer voor het scherm zet, je de beamer erachter zet. Zo zal je nooit last hebben van schaduwen als er mensen voor langs lopen. Voor de rest kan je het beste een standaard videoplayer gebruiken als VLC, heel betrouwbaar en kan bijna alles afspelen. Ik ben het meest bekend met deze beamer; Klik om de spoiler te openen Heb er al veel goede projecten mee volbracht! En vind het een echte aanrader! Ik gebruik daarnaast altijd mijn macbook voor het afspelen van alle video bestanden. Hiervoor kan je een cueprogram gebruiken. Deze kan meerdere videos in bepaalde tijden afspelen. Wij zitten altijd aan toneel cenes gebonden. Zo hebben we dan cues op de lichttafel en ook in de audio software. Zo kan je alle cues gebonden afspelen!
 11. paull

  Complete layout [HTML & CSS]

  Van jouw koop ik dus absoluut niks. Alleen al het feit dat jij mensen uit scheld voor idioten geeft al aan dat hen niet de enige zijn die hier het forum absoluut verzieken. Iedereen heeft zijn mening hiero en daar komen die kinderachtige koosnaampjes van jouw echt niet bij van pas. Alsjeblieft zeg, als jij mans genoeg bent om een ander uit te schelden waarom vraag je jezelf dan niet af of jij in die speeltuin aan het spelen moet zijn?
 12. paull

  [LAY-OUT] Wat vind jij van deze lay-out?

  Simpel maar krachtig met een modern design! Netjes !
 13. paull

  Show hier je nieuwste aankopen

  galaxy s3 :-)
 14. paull

  NFC Stickers [GRATIS VERZENDEN]

  kan je mij er 3 doen??
 15. paull

  Fris DJ contest stemmen

  Hahahah jep een echte swaggy boy dat soort figuren heb je helaas ook nog. Ik heb toch maar even gestemd op DJ-Rovo omdat toch hij wel de meest goede muziek draait en ook nog ziet hoe hij het doet. goedzo Roeltjuh
 16. paull

  Zeldzaam onderdeel Behringer DDX3216

  Hallo mensen van one2xs! Ik ben ten einde raad met een mixer die ik heb staan. Het gaan om de Behringer ddx3216. Dit is een mixer die niet meer wordt gemaakt bij Behringer maar wel een bloedfijn model, maar door een software foutje (ps zelf op te lossen) is hij van de markt gehaald. Ik zoek een uitbreidingskaart voor deze mixer zodat ik er een behringer ultragain pro-8 digital er bij kan gebruiken voor meer micrfoon ingangen, ik zoek dan ook een adat adt1616 slotcard voor deze mixer. Zonder deze zou het betekenen dat je maar 12 kanalen kan gebruiken om een band uit te versterken. Ik kan alleen wat vinden op ebay, als het iemand lukt om wat te vinden binnen nederland dan krijgt deze persoon 6 punten (de link moet wel betrouwbaar zijn en het moet gaan om een werkend exemplaar dat wordt aangeboden bedrag moet onder de 300 euro zijn voor hoger staan ze er toch niet op.) De 6 punten gaan naar de 1e die hem vindt! Klik om de spoiler te openen Klik om de spoiler te openen
 17. paull

  Zeldzaam onderdeel Behringer DDX3216

  Ga je postcount aub in onzin verhogen want je voegt niks toe aan het topic! Wat is dat nou weer voor een haatreactie, die opmerking van Thommity is toch een prima suggestie!? Sorry dan voor de even wat felle reactie van mijn kant uit naar Thommity alleen het voegde in voor mijn idee in waarde niks toe. Alsnog bedankt! toevoeging op 26 januari 2013, 13:43:03: Onderdeel los op marktplaats gevonden, helaas vraagt de beste man 2x zoveel als dat het nieuw kostte en onderhandelen was niet mogelijk. Alsnog bedankt voor het helpen zoeken! Slotje mag!
 18. paull

  Zeldzaam onderdeel Behringer DDX3216

  Al een onderdeel gevonden! Nu nog even kijken of hij hem wil verkopen (marktplaats) Ga je postcount aub in onzin verhogen want je voegt niks toe aan het topic!
 19. paull

  Zeldzaam onderdeel Behringer DDX3216

  Behringer maakt dit type slotcards niet meer dus zal ze dan ook zeker niet meer leveren, jullie komen wel aardig in de buurt bij wat ik zoek. Alvast bedankt!
 20. paull

  Zeldzaam onderdeel Behringer DDX3216

  Hij zoekt een uitbreidingskaart voor die mixer. Verkeerd gelezen sorry. Goed lezen doet wonderen Iemand enig idee, wij hebben alleen nog iets op ebay kunnen vinden uit californie toevoeging op 22 januari 2013, 16:53:48:
 21. paull

  Minisites?

  Mijn advies is dan toch echt om voor een eigen (zelfgemaakte) website te gaan dus een kleine webhost ivm weinig ruimtegebruik en een .nl domeinaampje ook .com enz kunnen, probeer wel een pakkende extensie te kiezen. Ik zou het webdesign laten uitbesteden aan iemand die een mooi pakkend design kan kiezen en zelf de teksten gaan uit typen. Waarom zelfgemaakt? Ze vinden je veel makkelijker (seogericht) je kan ook nog meta-tags in je head plaatsen etc, eigen domeinnaam met eigen nameservers en dit geeft je meer search hits dan dat je met iets als webklik gaat werken.
 22. paull

  Waar woon jij?

  Gelderland -> Winterswijk En jesse het is een uithoek van nederland ik woon naast mijn duitse buurman dat is namelijk al duitsland en toch heb ik super bereik 3g op mijn samsung met hi netwerk (nee niet duits -,-)
 23. paull

  Show je auto / brommer

  vind je dit voor 1200 euro slecht dan? Ik moet zeggen schakels zijn wel lekker snel (nadat ik ze onder handen heb genomen zowielzo ). En ze zitten ook verdomd fijn voor mensen die groot zijn van postuur, ik zelf kan nooit goed zitten op een earox vanwege mijn lange benen .
 24. paull

  Show je auto / brommer

  Vespa toevoeging op 28 december 2012, 19:23:30: Hoeveel kostte die? 3400 met alles er op een deraan als goed heb (inc. rij klaar maak kosten) das niet goedkoop , ik rij een derbi senda sm nu uit 2006 met alles erop en eraan en deze kostte mij 2e hands 1200 euro.
×