Ga naar inhoud

Tessa

Members
 • Aantal items

  3839
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Recente bezoekers van dit profiel

641 profielweergaven
 1. Tessa

  Topics: Lees nieuwste berichten

  Oh vreemd, bij mij nu ook..? 😅
 2. Tessa

  Topics: Lees nieuwste berichten

  Dat had ik inderdaad al een paar keer geprobeerd maar lijkt niet te werken bij mij?
 3. Tessa

  Topics: Lees nieuwste berichten

  Het is niet van essentieel belang of zo, maar vroeg me gewoon af of ik de enige was die deze feature mistte of dat ik me niet zo moet aanstellen :')
 4. Tessa

  Topics: Lees nieuwste berichten

  Dat is op een aparte pagina, right? Ik bedoelde echt specifiek dat ik op een topic kan klikken en dat hij dan start bij de eerste comment van de voor mij ongelezen comments zoals dat hadden op v2. Vind al die nieuwe comments op verschillende topics in 1 pagina gegooid een beetje onoverzichtelijk, but that could be me.
 5. Tessa

  Topics: Lees nieuwste berichten

  Voorheen hadden we de mogelijkheid om op een topic te klikken en die schakelde automatisch door naar de nieuwe berichten die je nog niet gelezen had. Dat is nu niet meer en ik persoonlijk mis deze feature toch wel. (Misschien is het er wel maar weet ik niet hoe ik het moet gebruiken, so please enlighten me <3)
 6. Tessa

  Het algemene One2xs v3 mankementen topic.

  Misschien iets heel stoms en geen idee of het ook mogelijk is, maar ik mis onze onderschriften van het oude forum?!
 7. Tessa

  Nieuw forumsoftware

  Joe is er nu ook nog Wouter, alleen is het leeg
 8. Tessa

  Nieuw forumsoftware

  Kan hier eigenlijk niet meer aan toevoegen
 9. Tessa

  Verwijder Jongeren onder elkaar

  Wellicht heeft @Lennard daar nog wel een backup van. Ik mis trouwens nog steeds de foto’s die op jouw webhost stonden waarbij we bij het ministerie van financiën stonden :’( Ja daar heb ik dus geen backup van, die heb ik daar destijds op geupload en degene waar ik toen hostte heeft me er zonder pardon afgeknald destijds en ik heb nooit meer wat teruggezien van wat daar op stond helaas. Daarom dat ik ook een beetje baalde dat ik geen backup kon maken van bepaalde dingen uit JOE, maar ik snap ook heel goed dat de keuze is gemaakt om alles leeg te halen daar. Jij en ik zijn toen met het idee voor JOE gekomen als besloten onderdeel en om het in vertrouwen te hebben (ookal zat het merendeel van de actieve gebruikers erin). Het is jammer dat alles weg is, maar het forumonderdeel bestaat nog en we kunnen net zo goed opnieuw beginnen <3
 10. Tessa

  Offtopic Topic 75 - Wintereditie

  Dit zal ik onthouden voor de meet jongeman Ik wilde wat anders zeggen maar ik dacht ik blijf netjes Mits je niet een andere jongen om een date laat vragen voor je en dan nooit een datum prikt en vervolgens er met een ander vandoor gaat en dan tegen mij zeggen dat de date vriendelijk bedoelt was (yeah, right). Dan zijn meisjes hartstikke leuk. Ik ben het met je eens dat sommige meiden echt achter het behang geplakt mogen worden, maar over een kam scheren is ook erg makkelijk tegenwoordig Dus no worries het was maar een grapje!
 11. Tessa

  Offtopic Topic 75 - Wintereditie

  Dit zal ik onthouden voor de meet jongeman
 12. Tessa

  Verwijder Jongeren onder elkaar

  Ben het wel eens met dat alles in JOE verwijderd mocht worden (wat inmiddels dus is gebeurd), maar had graag een notice gehad van te voren omdat er ook topics over meets in stonden met fotos die ik graag nog even had opgeslagen eigenlijk
 13. Tessa

  Een nieuw begin voor one2xs

  Ik had het al in mijn mailtje gelezen inderdaad, maar toch wel een beetje jammer. Ben lang niet meer zo actief hier als dat ik vroeger was, maar voelt toch als afsluiting van een deel van je jeugd haha. Oh, ik ben ook in voor een meet trouwens. Waar is die bier wijn?
 14. Tessa

  Show hier je nieuwste aankopen #4

  HP Sprocket in een aanbieding met 50 stickervelletjes gratis. Heb er ook nog een hoesje bij besteld.
 15. Tessa

  Webdesign

  Ik dacht ook even huh inderdaad. Als je dan echt niet wil Designen in Illustrator pak dan op zn minst nog InDesign haha
×