Ga naar inhoud

timvz

Members
 • Aantal items

  1803
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. timvz

  Habbo meubels gezocht

  Titel zegt het al!
 2. Sorry, link is aangepast! We willen Webmasternetwerk tot Facebook voor webmasters maken. Ook zal hier een uitgebreide marktplaats te vinden zijn voor het verhandelen van domeinnamen, websites etc.
 3. Wat vinden jullie van dit idee: www.wmnw.nl
 4. Beste One2xsers, Ik bied vanaf nu werk aan in ruil voor punten. Ik zoek mensen die startpaginas kunnen opvullen voor mij met rubrieken en links. (Voorbeeld: http://meubels.goedbegin.nl/ ) Ik geef per opgevulde startpagina 0,3 punten. Het betreft meer dan 100 paginas. Stuur een prive bericht!
 5. Hierbij bied ik een advanced webhosting aan voor 15 punten. Verloopt op: 22-12-2015
 6. timvz

  Logo ontwerpen

  Hallo, Ik zoek iemand die een professioneel en mooi logo kan ontwerpen. Stuur mij een PM.
 7. Hallo Allemaal! Omdat wij bezig zijn met de ranking van onze website is er nu een nieuwe actie, je kan 20 punten winnen! Hoe kan je 20 punten winnen? Simpel, wij willen onze site optimaliseren voor onze Google vindbaarheid en daarom verloten wij 20 punten onder one2xs gebruikers die onze site op hun site willen plaatsen. Hoe doe ik mee? Plaats onze website als volgt op jullie website. Anchor: Meubels Link: http://www.meubel-bestellen.nl/ Stuur mij in een privé bericht waar de site geplaatst is en u doet mee! Uitreiking: Op 25 juli 2014 om 18:00 zal ik hier de 2 winnaars bekend maken, 2 denkt u? Juist. De 20 punten worden verdeeld over 2 leden. Hierdoor is de win kans groter voor u! Mensen die al mee doen: - Job
 8. timvz

  4 domeinen te koop!

  2 p op todaygames.nl
 9. timvz

  Gezocht: 20 Euro Paypal

  Stuur een prive bericht met het aantal punten wat je hiervoor wilt. Indien ik er mee akkoord ga ontvang je vanzelf een bericht terug.
 10. timvz

  Gezocht: Invoer Werk

  Gereageerd! We vragen meerdere mensen dus nog steeds zoeken wij mensen!
 11. timvz

  Gezocht: Invoer Werk

  Hallo, Ik ben bezig met het opzetten van een Online warenhuis op te richten. Nu moeten hier artikelen opgezet worden en daar zoek ik iemand voor (Nader uitleg volgt) Ik wil hier 0,01 per geplaatst product voor geven. Stuur me prive bericht!
 12. timvz

  Gezocht 30 EURO ING

  Hallo, Ik zoek iemand die mij vandaag nog 30 euro kan overmaken. Ik wil je 35 hiervoor betalen per telefoon. Je moet dus in beschikking zijn van een Mollie account of dergelijke. Stuur me een privebericht! Gr, Timvz
×
×
 • Nieuwe aanmaken...