Ga naar inhoud

georg

Members
 • Aantal items

  1052
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. georg

  Heel klein script

  als het niet lukt wil ik er wel even naar kijken !!
 2. georg

  Goedkoopste host op one2xs

  achja proberen kan altijd
 3. georg

  Goedkoopste host op one2xs

  0.7
 4. georg

  punten lenen

  wat zijn jullie aardig !! achja ik was vergeten dat je kon bellen toch bedankt .. toevoeging op 27 januari 2013, 16:07:38: danku !! toevoeging op 27 januari 2013, 16:07:48: danku !! toevoeging op 27 januari 2013, 16:07:48: danku !!
 5. georg

  punten lenen

  kan ik van iemand 0.18 punten lenen. je krijgt 0.5 terug binnen een aantal dagen alleen heb het nu even nodig omdat mijn dataverkeer op is.. aub hulp !! Georg.
 6. georg

  Paypal

  5.5,-
 7. georg

  html / javascript hulp ?

  waarom begin bijdehand te doen.. toevoeging op 15 oktober 2012, 21:10:42: achja anders probeer ik wel een ander forum ! bedankt mensen.
 8. georg

  html / javascript hulp ?

  neenee je snapt het nog steeds niet.. kijk even heel kort, als je op het pagina komt zie je alle bedrijven (nu nog maar 1) ik wou dat ze eerst verborgen waren tot dat je een rubliek aantikt.
 9. georg

  html / javascript hulp ?

  even serieus .. Hij bedoeld dat als we je moeten helpen, je voldoende uitleg moet geven...hij kan niet zien wat het probleem is enzo...probeer het uitbundig uit te leggen desnoods met afbeeldingen oh haha oke. maar het is best moeilijk om uit te leggen gewoon letterlijk dit :
 10. georg

  html / javascript hulp ?

  even serieus ..
 11. georg

  html / javascript hulp ?

  iemand die me kan helpen ??
 12. georg

  html / javascript hulp ?

  Zo moeilijk is het niet ... 1) Er staat een dingetje met google. 2) Dat hoort er niet te zijn, dat hoort er pas te zijn als je op e => electronics klikt. Klaar. jaa precies dat!
 13. georg

  html / javascript hulp ?

  sorry maar ik heb even een nieuwe topic aangemaakt. ik heb een probleempje. ik heb een site gemaakt deze dus : http://georg-r.nl/project7_jan/bedrijven.php als je op het pagina komt zie je alle bedrijven. maar ik wanneer je op a - b - c etc. klikt dat alleen het ene categorie geshowt word. sorry maar het is echt heel moeilijk om uit te leggen... ik hoop dat je hier genoeg aan hebt. we komen wel samen uit over het beloning ! Georg
 14. georg

  html / javascript

  Je maakt niet voor niks een topic.... ik vraag toch om hulp.. hoe moet het anders dan ?? Code posten, en je krijgt hulp. Het is echt geen code die voor de http://www.rijksoverheid.nl is jaa dat snap ik alleen het uitleg is wat moeilijk
 15. georg

  html / javascript

  Je maakt niet voor niks een topic.... ik vraag toch om hulp.. hoe moet het anders dan ??
×