Ga naar inhoud

hammo

Members
 • Aantal items

  46
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. hammo

  Game Layout PRIJS VERLAAGD!

  Okay, Maar dat heb ik niet gevraagd ik heb gevraagd of iemand hem wilt kopen en niet of iemand script,php etc etc kent. dat weet ik zelf ook nog wel hoor meester brein, maar ik zeg ook wel dat het ookwel makkelijk is gemaakt maar ik zeg niet dat het er slecht uitziet, werk 10/10, paginas 5/10 overal: 7,5/10
 2. hammo

  Game Layout PRIJS VERLAAGD!

  als k eerlijk mag zijn is dit toch wel makkelijk gemaakt/gescript. ik persoonlijk maak zelf prof. Flash Sites die ik niet eens hier aanbied omdat het duur werk is. ik zelf script php, flash, html. microwave, scs,en csc
 3. hammo

  SA:MP server (jponsen en ik)

  Juist, m0d s0beit. Dat kan in iedere server, maar ben het wel met je eens, die wapens moet ik nog doen. mOd sObeit wertk niet meer in mijn server; ik heb een eigen anti cheat en hack systeem gemaakt [niet gereleased] en die detecht alles, is getest door verschillende mensen vogelz mod en zovoort werken niet meer bij mij. dan zegt ie connection rejected please do not use cheats in this server to make your game play easyer. Dan alsnog hoef je een topic van 19 dagen oud niet te bumpen, server is toch al gestopt. IK DEED NIET BUMPEN ZOLANG DIE RODE BALK DAAR ONDER STAAT STA IK IN ME RECHT OM TE REAGEREN VERVOLGENS GOOI ER DAN EEN SLOTJE OP!!!
 4. hammo

  SA:MP server (jponsen en ik)

  Juist, m0d s0beit. Dat kan in iedere server, maar ben het wel met je eens, die wapens moet ik nog doen. mOd sObeit wertk niet meer in mijn server; ik heb een eigen anti cheat en hack systeem gemaakt [niet gereleased] en die detecht alles, is getest door verschillende mensen vogelz mod en zovoort werken niet meer bij mij. dan zegt ie connection rejected please do not use cheats in this server to make your game play easyer.
 5. hammo

  - 3 € smsen - Habbomedia

  habbomedia, ik vind jou zeer verdacht je heb al 95% warn lijkt mij dat jij veel oplicht ofzo?
 6. hammo

  Wij maak een habbo, runescape, Sa-mp Servers.

  oeps.. bericht verwijderd. heb niet opgelet...
 7. hammo

  Wij maak een habbo, runescape, Sa-mp Servers.

  @Cooldimitri ik heb je aangegeven bij sulake.com. btw alevoor je samp servers verkoopt wil ik je er op toewijzen dat je een kvk nummer moet kopen en licensie moet kopen bij sa-mp zelf. ik weet de prijs en heb een maandelijke prijs van 1550 euro [2 server racks 24 servers] en die licensie kosten en kvk. niet gemakelijk om bedrijfje open te houden... en vooral voor maar 3,00 euro 32 slots server.
 8. hammo

  SAMP-UNLEASHED game mode [gta sa samp]

  EDIT: de game mode is verkocht voor 70 euro. veiling closed.
 9. hammo

  SAMP-UNLEASHED game mode [gta sa samp]

  hoi, de game mode is momenteel in death match/freeroam. hierbij is hij volledig gescript met admin systeem exp systeem e.t.c. hoi, sorry, was niet bedoeling maar was heel druk aan site bezig en html moet ik vaak capslock om entrys to laten werken aanzetten.
 10. hammo

  SAMP-UNLEASHED game mode [gta sa samp]

  hoi, de game mode is momenteel in death match/freeroam. hierbij is hij volledig gescript met admin systeem exp systeem e.t.c.
 11. hammo

  SAMP-UNLEASHED game mode [gta sa samp]

  bericht verwijderd.
 12. hallo allemaal ik was wel eens geintreseert hoeveel jullie in punten bieden voor een mooie 27242 lines game mode handmatig gemaakt door mij en een vriend. de momentele waarde staat op sa-mp.com >> forum op 20 euro. wat bieden jullie hier? hier een voorbeeld: [server verloopt 2-12-2010] 94.23.26.10:8730 [indien verlopen gebruik tweede] tweede server ip: 178.77.69.4:8730, graag jullie reactys, deze game mode is handig voor roleplay en death match. alvorens je kan spelen dient men inteloggen. dit is gemaakt omdat ze op oude game mode de naam aanpasde naar server admin, en dan nep admin speelden. dit is nu niet meer mogelijk. voor eventuele informatie kan je me een pm stuuren.. ps. dit is mijn regel: als je niks nutigs te zeggen heb zwijg dan maar beter, dit om disucie of ruzie te voorkomen ENKEL BIEDEN GRAAG NIKS ANDERS.
 13. hammo

  Referral actie

  Dus de teller telt pas als een lid 1 punt heeft verdient? Jep, daarom hebben we ook zon lange deadline gekozen. Anders zou iedereen massaal kloons gaan aanmaken, en dat is ook niet de bedoeling. In het bericht staat "en vervolgens minimaal 0,5 punt verdienen".. ? Ja ik had het al gevonden, had verkeert gelezen. Als een lid 0,5 punten verdient dan tel je al mee met de refferal actie, verdient een lid 1 punt dan krijg je ook nog is 0,5 punten. uhm ik wil niet lullig zijn ofzow he maar je krijgt o,5 punt als de referal 0,5 punt heeft. Al 0,5 gehad? referal 1 ja [ je krigjt 0,5 punt.0 referal 2 nee [dus geen punten]
 14. hammo

  te koop gta sa samp server!

  uhm dan zou je ook geen habbo muebels mogen verkopen? dus dit mag dan ook.
×