Ga naar inhoud

kenzo

Members
 • Aantal items

  1314
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. kenzo

  €1 paypal [veiling]

  Ik heb even snel wat punten nodig en daarom bied ik €1 paypal aan.
 2. Whatsapp, helaas heeft simple mij niet kunnen helpen.
 3. Hallo, Ik zoek iemand die voor mij een applicatie als gift kan versturen via iTunes. De prijs van deze app is 0,79 euro. Ik hoor graag wie dat wilt doen.
 4. LIMIT 5,10 bijvoorbeeld gebruiken. Dus hij start bij 5 en laat er dan 10 zien. Zo zou je dat dus kunnen doen, dan moet je checken op $_get[p] en dan gaan tellen enz. Ik heb wel een mooi pagina nummering scriptje geschreven en misschien post ik die het weekend hier wel even.
 5. kenzo

  PHP Probleem

  @Shahiem, oops. Doe ik het wel met de aanpassingen en dan niet als ik het even aanvul Die 3 komt er te staan omdat er nog niets gepost is. Verander dit dan: in: Zo wordt hij dus ongeveer en dan kan je nog dingen aanpassen
 6. kenzo

  PHP Probleem

  En wat je post, is dat groter of gelijk aan 100? Want als je kleiner dan 100 hebt, dan geeft hij 1, maar als je 100 of 100+ hebt, dan werkt hij gewoon.
 7. kenzo

  PHP Probleem

  probeer dan ff dit. Waarschijn is er een foutje gemaakt en nu kun je zie waar: Ook fijn dat als je het hebt gelezen, van net dan, dat je daar ook antwoord op geeft.
 8. kenzo

  PHP Probleem

  lees jij überhaupt wel wat wij vragen.
 9. kenzo

  PHP Probleem

  Waar komt $saldo vandaan? Ik ken het systeem niet echt maar moet dat niet $leden->getSaldo(); o.i.d. zijn? In de query gebruik je trouwens punten, dus het kan ook zijn dat het niet saldo maar punten is? i.i.g. dit is wat overzichtelijker. Je had trouwens ook een } te veel.
 10. kenzo

  Youtube

  Dat is toch gewoon een thumbnail maken van die video? Hier moet je denk ik dan wel uitkomen: http://www.phphulp.nl/php/script/php-algemeen/youtube-thumbnail-resize-and-save/1489/youtubethumbnailresizeandsave/1090/
 11. basis CMS front- en backend layout. Kleuren maken niet veel uit, maar erg basis en het liefste makkelijk aan te passen afbeeldingen. Als je dit kunt maken en de kwaliteit is voldoende zou ik hem graag kopen.
 12. kenzo

  Y*i*l*o

  Dan had ik wel interesse. Moet me punten toch een keer opmaken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...