Ga naar inhoud

mikeb

Members
 • Aantal items

  6356
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. mikeb

  Bitcoins & altcoins

  Omdat Bitcoin crap is en omdat Tether (USDT) een grote bubble is en daar best veel van afhangt. Omdat eigenlijk alle alts aan Bitcoin gekoppeld zijn dalen ze net zo hard mee. Het wordt tijd dat de altcoins afzonderlijk aan USD of ETH gekoppeld worden in plaats van aan Bitcoin, dan ben je van die ellende af. Maar zal t nog goed komen?
 2. mikeb

  Bitcoins & altcoins

  Dat vraag ik me ook af
 3. mikeb

  Bitcoins & altcoins

  Coinbase is heel erg duur, je kan beter je geld storten op Coinbase dan transferen naar GDAX de exchange van Coinbase. Is wel heel erg overzichtelijk vind ik waardoor t voor mij duidelijker is :’)
 4. mikeb

  Bitcoins & altcoins

  Ik gebruik lekker coinbase op mijn iPhone. Werkt prima
 5. mikeb

  Welke auto heb jij?

  Als ie goed is onderhouden kan je daar zo 5 ton mee rijden. Die 5-cilinder diesels van Volvo zijn oer en oersterk
 6. mikeb

  Mobiel abonnement

  Ik heb onbeperkt bellen + sms in heel Europa en 15gb in Europa te gebruiken. Ik zit bij Vodafone, omdat ze toen de beste aanbieder voor mij waren ivm veel in het buitenland zitten. Nu maakt dat niet veel meer uit, dus kan ik binnnenkort weer even gaan vergelijken wat voor mij voordeliger is.
 7. mikeb

  Welke auto heb jij?

  Ik heb eerst een Renault megane van 2001 gehad. Niet echt duur in de wegenbelasting en verzekering maar dat ding mankeerde altijd wat. Nu heb ik een VW Jetta van 2008. Redelijk qua wegenbelasting en verzekering, maar hij is snel en heb er nog niks mee gehad. (Ik heb m ook pas 9 maanden, maar de eerste apk zonder problemen?) photo upload
 8. mikeb

  Ctrl+v

  http://feed.omroepbrabant.nl/share/2481222 ??
 9. Die blokken worden idd 9 van de 10x gelijmd. Je kan t proberen als je t toch wilt veranderen, iets van een gas brandertje op de naad te zetten in de hoop dat de lijm loslaat, en anders worden het idd nieuwe blokken ?
 10. mikeb

  Grand Theft Auto V

  Ik heb weinig mensen om online te doen op ps3? heb namelijk maar 1 persoon die ik ken met een ps3 en GTA 5
 11. mikeb

  Heliumballon wegen

  Zorg voor een grote bak die vacuüm kan. Zet er een weegschaal in en die ballon. Trek m vacuüm en je weet het gewicht?
 12. 1500 MB is toch niet zo heel veel? In een maand? Dat vind ik wel veel Ik zou het gemakkelijk op krijgen Afbeelding Dit is wifi btw. gast wat doe je allemaal met je telefoon dan? Popcorn Time geloof ik oh dat klinkt wel plausibel inderdaad https://m.youtube.com/watch?v=lZuwKkGRmEQ
 13. Ja, laten we t daarop houden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...