Ga naar inhoud

funkyraar

Members
 • Aantal items

  438
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Alles dat geplaatst werd door funkyraar

 1. funkyraar

  Het internet snelheid topic!

  Hey! Omdat ik altijd vol zit met onzin maak ik bij deze het internet snelheid topic geval ding aan!!! Olé Oke hier is die van mij: Gemaakt via speedtest.net Deel ook die van jullie!!
 2. funkyraar

  Webshop vullen

  Denk per uur haha
 3. funkyraar

  Aanbieding! 15 euro internetbankieren!

  Hey! Hierbij bied ik 15 euro internetbankieren aan. Ik vertuur het vanaf rabobank. Bied maar Je mag ook bieden op 10 euro.
 4. funkyraar

  Gezocht! Layout voor call of duty clan!

  Stuur maar in privé een bedrag. Kijken of we bij elkaar in de buurt kunnen komen.
 5. funkyraar

  Gezocht! Layout voor call of duty clan!

  Hey hallo!, Ik zoek iemand die voor mijn call of duty black ops 3 clan een website layout kan maken. Heb op dit moment er iets super simpels opstaan. Zie: zyrexclan.nl Het nieuwe layout moet ook niet te ingewikkeld zijn. Wat ik mooi vind?: http://www.gladiatorsgaming.nl/ Jullie mogen best een gratis template pakken van het internet en da bewerken zolang dat ik er maar tevreden mee ben.... ik heb het zelf een soort van opgegeven. Ik kan gewoon niet echt iets simpel vinden dat mij bevalt. Zeg maar je prijs en vragen moet je gewoon stellen! Thanks
 6. funkyraar

  Webshop starten... Waar te beginnen?

  Hey hallo beste mensen! Deze topic heb ik aangemaakt omdat ik een vraag heb over het starten van een webshop. Eerst ga ik even vertellen wat mijn plan is. Mijn ouders hebben een fietsen winkel met nieuwe en gebruikte fietsen... Nu wil ik voor mijn ouders een webshop maken omdat ik het maken van websites gewoon heel leuk vind en omdat ik teveel vrije tijd heb en mijn ouders wil helpen om meer omzet te draaien. Mijn ouders beschikken over verschillende leveranciers en hebben natuurlijk een KVK nummer. Als je meer wilt weten mag je het gewoon vragen! Ik kijk dan wel of ik antwoord in prive of gewoon onder dit berichten. Mijn vragen zijn: Zijn er nog speciale dingen die ik echt niet moet vergeten? Moet ik mijn webshop ook nog ergens aanmelden om legaal te kunnen gaan verkopen? De lever tijden van fietsen zijn soms heel wisselvallig. Dus zou ik bij alle fietsen een direct afrekenen knop doen of kan ik beter mensen contact met mij laten opnemen? Want het lijkt mij heel veel werk om elke week de lever tijden van de fietsen aan te passen? of zou ik dit juist wel moeten doen? Wat zou de beste open source webshop zijn? Hopelijk kan iemand mij helpen want zou het heel mooi vinden als ik mijn ouders kan helpen! Groetjes
 7. funkyraar

  Webshop starten... Waar te beginnen?

  Zou aan mij liggen maar dan is de lol er toch af? Want ik zou het natuurlijk mooi vinden om zelf een complete website te kunnen bouwen! Of is dit een manier hoe een bedrijf ook te werk zou kunnen gaan?
 8. funkyraar

  Youtube: Naam

  PickNick
 9. funkyraar

  Paypal/paysafe gezocht, ik betaal goed!

  Ik heb 4 euro paypal voor je Bied maar
 10. funkyraar

  Vraagje wat jullie denken.

  Hey hallo!, Momenteel zit ik een beetje te brainstormen hoe ik voor mensen websites zo goed koop en goed mogelijk te maken. Zodat ik er niet super veel tijd aan hoef te besteden. Nu heb ik al een paar jaar ervaring met weebly en het is gewoon zeer makkelijk en als je er een beetje geld en tijd naar gooit is het ook nog eens zeer professioneel (dan heb ik het over het uiterlijk.) Nu is mijn vraag hoe jullie erover denken om doormiddel van weebly websites te maken voor mensen? Is dit echt een heel dom idee? of denken jullie dat ik hier wel iets mee kan om te proberen. Zelf kan ik wel websites maken doormiddel van HTML enzv enzvv maar dan is Weebly toch echt een stuk sneller en makkelijker! Ik hoor het graag!
 11. funkyraar

  Vraagje wat jullie denken.

  Kan je mij dan ook vertellen waarom het "amateuristisch" is? Dan heb ik het over weebly natuurlijk. Als je mij amateuristisch vind door het gebruiken van weebly dan is het natuurlijk een ander verhaal
 12. funkyraar

  Vraagje wat jullie denken.

  Dat dacht ik dus ook. Maar daarom vraag ik de mensen van one2xs over hun mening!
 13. Hey hallo, Ik zoek iemand die mij kan helpen bij het invullen van een flyer. Mijn plan is om websites te gaan maken voor mensen die dicht bij mij wonen (kleine bedrijven). En om die mensen informatie te geven heb ik dus een flyer. Maar die flyer moet nog ingevuld worden met tekst. En omdat mijn Nederlands niet het beste is... zoek ik dus iemand die mij kan helpen bij het invullen. Heb liever wel iemand die een beetje verstand heeft van websites maken zodat we samen weten waar we over praten. Ik geef die gene 2 punten. Trouwens het klinkt misschien een beetje dom dat ik websites ga maken voor bedrijven terwijl mijn Nederlands niet zo goed is.... maar hier heb ik dus al een oplossing voor Hopelijk kan iemand mij helpen! Vragen mag altijd!
 14. funkyraar

  Lay-out ontwerp / Coderen

  Hallo kan ik je email en/of skype ontvangen? Heb er wel belanng bij
 15. funkyraar

  Student gezocht

  Hey kan je mij een PB sturen met je skype of email?
 16. funkyraar

  MINECRAFT ACCOUNT TE KOOP!

  1pt
 17. funkyraar

  PayPal

  10 pt hier
 18. funkyraar

  Instagram Account [Semi OG naam]

  Waarom is deze naam Semi OG als ik vragen mag? 5 is niet bepaald kort dus kan me niet voorstellen dat, dat het is. Ook kon ik niets bekends vinden met de naam Bh*tan zonder de *
 19. funkyraar

  Gezocht! Email script

  Hallo, Ik zoek een email script die het volgende moet kunnen: Je moet 1 email gemakkelijk in kunnen vullen en veranderen. En er moet 1 email via een soort van backscript (of hoe je het ook maar wil noemen) een beveiligde email adres die je niet zomaar kan vinden en bewerken. (Dus goed weggewerkt.) Hopelijk kan iemand het voor niet te teveel doen. Dankje! Dus even in het kort samengevat, - Email script waar ik zelf de forms kan bepalen (net als bij elke email form) - 2 Email koppelen waarvan 1 goed beveiligd is en dus bijna onvindbaar. toevoeging op 30 mei 2015, 18:29:29: Niemand die iets in deze richting kan make?
 20. funkyraar

  Gezocht! Email script

  Geen zin om het nog uit te leggen aan jou. Mijn chinees is niet zo goed anders kon ik dat nog proberen.
 21. funkyraar

  Gezocht! Email script

  Dus 1 e-mail als BCC toevoegen? Als BBC betekend dat de email niet makkelijk in het PHP bestand aantepassen is... dan ja
 22. funkyraar

  Gezocht! Email script

  Dat kan inderdaad Luuk maar dan hoop ik dat iemand het zo kan maken dat 1 van de emails ook nog gencrypt (of hoe je het maar wilt noemen) is.
 23. funkyraar

  Gezocht! Email script

  Neem eens 1 normale PHP Contact form. Daar heb je altijd 1 email die je moet veranderen in je eigen zodat je email ontvangt. Nu wil ik dus dat als iemand het email formulier invult dat het bericht naar 2 email word verstuurd. Dit hierboven is het belangrijkste gedeelte. Het liefst heb ik daarnaast dat 1 van de 2 emails aanpas baar is en de andere niet of heel moeilijk. Is dit duidelijk?
 24. funkyraar

  Gezocht! Email script

  Niemand die iets in deze richting kan make?
 25. funkyraar

  webshop en software

  Dit. En wil ik graag ontvangen over wat voor webshops het gaat.
×