Ga naar inhoud

Rik

Moderators
 • Aantal items

  18377
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Rik won de laatste dag op 1 juni 2018

Rik had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

5 Neutraal

2 Volgers

Over Rik

 • Titel
  Eindbaas

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Omdat createFilename een static function is, en static functions kun je niet in een object-context aanroepen. Je kan daarbij dus ook geen $this gebruiken. Wat je wel kan doen is de functie รณf niet static maken, of gebruik maken van self:: in plaats van $this (https://stackoverflow.com/a/151976/2299364)
 2. Ja, dat had ik dus niet gedaan. Dat is wat ik bedoelde met mijn post ๐Ÿ™‚ Inmiddels werkt het op mijn eigen domein zonder problemen, dus mocht de klant er nog last van krijgen weet ik het nu op te lossen ^^
 3. Ik gebruik lets-encypt voor die klant, en ze krijgt alsnog die meldingen ๐Ÿ˜› Maar k denk dat ik het mail. subdomein dan niet goed heb toegevoegd ofzo ๐Ÿ˜›
 4. Een klant van mij had hier ook al last van. Ben dus ook erg benieuwd hoe ik dit eventueel kan oplossen.
 5. Rik

  PHP versie

  Ik probeer altijd zo up to date mogelijk te blijven, dus in dit geval zou dat inderdaad 7.2 zijn :)
 6. Rik

  Certificaat

  Als je in directadmin letsencrypt aan zet zal dat automatisch gedaan worden als ik me niet vergis.
 7. Rik

  iFrame google maps

  Ga naar https://www.google.nl/maps en zoek vervolgens naar je adres. Vervolgens klik je op "Share" en dan krijg je de keuze tussen "Send a link" en "Embed a map" Bij de "Embed a map" optie kan je dan de HTML kopieren :)
 8. Rik

  Hosting verlengen

  Ik moet zeggen dat ik dit zelf niet zo'n groot probleem vind. En volgens mag Danny het niet standaard aan zetten (moet het dus opt-in zijn), maar daar weet @Lennard meer van :P
 9. Volgens mij is de bedoeling dat alles Nederlands is. Als je plekken tegen komt waar dit niet zo is kun je die hier uiteraard melden :)
 10. Rik

  Waarom een chatbox?

  Ik denk dat als je een uur lang een gesprek gaat houden met mensen dat je dan toch liever een programma wil gebruiken zoals Skype, Slack of Discord.
 11. Dit kan toch gewoon niet rendabel blijven?
 12. Inmiddels ben ik het al wel gewend dat mensen me Rick noemand in plaats van Rik. Maar het blijft leuk om mensen te verbeteren :P
 13. Rik

  Hosting verlengen

  Je krijgt via de mail / het klantenpaneel een factuur en die moet je dan betalen. Hier heb je een aantal dagen voor inderdaad. Daarna krijg je nog een herinnering, daarna kunnen juridische stappen volgen als de factuur niet betaald word, zoals bij elke factuur kan. Maar natuurlijk is dat allemaal niet nodig als de factuur netjes binnen een aantal dagen betaald is.
 14. Ja, elke verandering is effe wennen. Maar het is wel tof dat we nu een rich text editor hebben waar je gewoon afbeeldingen in kan plakken, in plaats van moeilijk doen via imgur enzo.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...