Ga naar inhoud

Rik

Moderators
 • Aantal items

  18377
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Alles dat geplaatst werd door Rik

 1. Rik

  $this werkt niet in method?

  Omdat createFilename een static function is, en static functions kun je niet in een object-context aanroepen. Je kan daarbij dus ook geen $this gebruiken. Wat je wel kan doen is de functie รณf niet static maken, of gebruik maken van self:: in plaats van $this (https://stackoverflow.com/a/151976/2299364)
 2. Rik

  Problemen met mail (SSL certificaat)

  Ja, dat had ik dus niet gedaan. Dat is wat ik bedoelde met mijn post ๐Ÿ™‚ Inmiddels werkt het op mijn eigen domein zonder problemen, dus mocht de klant er nog last van krijgen weet ik het nu op te lossen ^^
 3. Rik

  Problemen met mail (SSL certificaat)

  Ik gebruik lets-encypt voor die klant, en ze krijgt alsnog die meldingen ๐Ÿ˜› Maar k denk dat ik het mail. subdomein dan niet goed heb toegevoegd ofzo ๐Ÿ˜›
 4. Rik

  Problemen met mail (SSL certificaat)

  Een klant van mij had hier ook al last van. Ben dus ook erg benieuwd hoe ik dit eventueel kan oplossen.
 5. Rik

  PHP versie

  Ik probeer altijd zo up to date mogelijk te blijven, dus in dit geval zou dat inderdaad 7.2 zijn :)
 6. Rik

  Certificaat

  Als je in directadmin letsencrypt aan zet zal dat automatisch gedaan worden als ik me niet vergis.
 7. Rik

  iFrame google maps

  Ga naar https://www.google.nl/maps en zoek vervolgens naar je adres. Vervolgens klik je op "Share" en dan krijg je de keuze tussen "Send a link" en "Embed a map" Bij de "Embed a map" optie kan je dan de HTML kopieren :)
 8. Rik

  Hosting verlengen

  Ik moet zeggen dat ik dit zelf niet zo'n groot probleem vind. En volgens mag Danny het niet standaard aan zetten (moet het dus opt-in zijn), maar daar weet @Lennard meer van :P
 9. Rik

  Why is dit forum in both Engels and Nederlands?

  Volgens mij is de bedoeling dat alles Nederlands is. Als je plekken tegen komt waar dit niet zo is kun je die hier uiteraard melden :)
 10. Rik

  Waarom een chatbox?

  Ik denk dat als je een uur lang een gesprek gaat houden met mensen dat je dan toch liever een programma wil gebruiken zoals Skype, Slack of Discord.
 11. Rik

  [TuT] Geld verdienen door te lopen?

  Dit kan toch gewoon niet rendabel blijven?
 12. Rik

  Het algemene One2xs v3 mankementen topic.

  Inmiddels ben ik het al wel gewend dat mensen me Rick noemand in plaats van Rik. Maar het blijft leuk om mensen te verbeteren :P
 13. Rik

  Hosting verlengen

  Je krijgt via de mail / het klantenpaneel een factuur en die moet je dan betalen. Hier heb je een aantal dagen voor inderdaad. Daarna krijg je nog een herinnering, daarna kunnen juridische stappen volgen als de factuur niet betaald word, zoals bij elke factuur kan. Maar natuurlijk is dat allemaal niet nodig als de factuur netjes binnen een aantal dagen betaald is.
 14. Rik

  Het algemene One2xs v3 mankementen topic.

  Fixed that for you.
 15. Rik

  Offtopic Topic 75 - Wintereditie

  Ja, elke verandering is effe wennen. Maar het is wel tof dat we nu een rich text editor hebben waar je gewoon afbeeldingen in kan plakken, in plaats van moeilijk doen via imgur enzo.
 16. Rik

  Ctrl+v

  https://www.curse.com/
 17. Rik

  Ctrl+v

  (van mijn werk)
 18. Rik

  Vragen m.b.t. de GDPR

  Misschien staat de mailserver ip op de blacklist? Ik weet uit ervaring dat het veel te makkelijk is om op die blacklist te komen, en het een heel gedoe is om er jezelf weer vanaf te halen..
 19. Rik

  Vragen m.b.t. de GDPR

  Ik heb ook (nog) geen mail hierover gehad zo te zien.
 20. Rik

  Het algemene One2xs v3 mankementen topic.

  De club is nu niet zichtbaar tenzij ik of andere administrators van de groep de persoon uitnodigen, in plaats daarvan is het handiger als ze een invite kunnen aanvragen. Clubs zijn niet aan te passen via de modCP
 21. Rik

  Reacties door elkaar

  Ik weet ook niet wat ik er van moet vinden hoor. Maar het werkt in ieder geval op die manier op het moment.
 22. Rik

  Reacties door elkaar

  Is ook alleen in het vragen gedeelte, omdat alles in dat gedeelte werkt via het stack-overflow principe van het voten van een bepaald antwoord en het kiezen van het beste antwoord. De andere forum gedeeltes zijn gewoon traditioneel opgebouwd en hebben ook geen voting systeem om het beste antwoord te kiezen, dus die staan inderdaad gewoon standaard op datum en daarbij heb je die opties dus ook niet zichtbaar. Best logisch toch? Het forum heeft er zelfs een indicatie voor dat het om een ander soort categorie gaat:
 23. Rik

  Reacties door elkaar

  Zelfs als ik uitgelogd ben zie ik het.
 24. Rik

  SpamAssassin

  Ik heb dit graag ook weer terug inderdaad. Krijg de laatste tijd weer ontzettend veel spam binnen op mijn email...
×