Ga naar inhoud

verwijderd050414

Members
 • Aantal items

  4379
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. ! Zag ik laatst ook, IN een cafetaria..
 2. Hij heeft geen "paar tientjes" want meneer heeft een illegale WHMCS versie. !! Ik heb hem net al aangegeven bij WHMCS. Wou ik jullie even melden, misschien dus niet eens de moeite waard om iets voor hem te maken..
 3. Goh. Je moet eens weten hoeveel mensen dat zijn. Ik denk dat er bijna meer > 18 pokemon spelen dan < 18 Ik vind t maar een raar idee haha..
 4. Ik zat vandaag bij een ~28 jarige man in de bus, speelt die gozer Pokemon op zn Android mobiel..
 5. Lennard heeft liever niet dat je zijn facebook plaatst, dus ik heb de link even weggehaald Was dat Lennard echt? Ziet er heel anders uit zonder baard dan.. haha
 6. Heerscht ofso Ik weet ook zijn doopnamen omch toevoeging op 3 april 2014, 22:46:38: Die heb jij aangemaakt of niet? 2 minuten geleden is die FB ongeveer aangemaakt. En nee: is hem niet, haha.
 7. Binnenkort gaat mijn tweede bedrijfje van start, handelsnaam erbij aanvragen.
 8. -__- jezus.. Ik vraag toch ook een layout/ template, geen systeem.. toevoeging op 3 april 2014, 17:54:21: Moet gebased worden/ zijn!
 9. Ik ben opzoek naar een layout voor mijn - beginnende - MineCraft serverhostingbedrijfje. Als je iets hebt, laat het me weten en we komen er vast wel uit. Moet gebased worden/ zijn!
 10. Twente, Limburg, Friesland.. allemaal even erg Idd! En dan zitten we ook nog aan Groningen vast.. En mensen met een Rotter- en Amsterdams accent, of Hagenezen.. Wel redelijk te verstaan maar het klinkt toch allemaal net wat anders. Niet in heel NL gebruiken ze woorden als dikwijls of bekant, regio Rotterdam (rijnmond) wel.. Dat zijn nog gewoon ABN-woorden, in tegenstelling tot Klabusterbeeren, zoals ze in Groningen zeggen. toevoeging op 2 april 2014, 19:08:12: Of Ocharme toevoeging op 2 april 2014, 19:08:34: Alleen is dat Limburgs oid Eigenlijk praat ik gewoon ABN thuis hoor geen twents Ligt een beetje aan je opvoeding, ik zal best wel een aantal twentse woorden / uitdrukkingen zeggen maar dan heb ik het zelf niet door. Ik heb geen erg accent of iets Ik vraag me af, merk je zelf of je een accent hebt of niet? Ik woon zelf niet echt in een regio met een (duidelijk) accent of zo, en volgens anderen heb ik dat ook niet echt. Ik merk het meestal wel als ik het doe en dat is meestal met vrienden, als ik echt met andere mensen praat probeer ik zoveel mogelijk netjes te praten en niet lomp twents of iets Ik praat bijna nooit Twents, ook gewoon normaal Nederlands.
 11. Omdat Twente Veel beter ja. Waar iedereen via de achterdeur welkom is. Precies!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...