Ga naar inhoud

habbostrand

Members
 • Aantal items

  49
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. habbostrand

  Welkom op een gloednieuwe one2xs!

  spambox?? Dat was m inderdaad, thanks.
 2. habbostrand

  Welkom op een gloednieuwe one2xs!

  Zeer mooie versie! Een echt hosting gevoel nu :-)! Er zit alleen mogelijk een foutje in het systeem, ik ontvang namelijk geen email (gmail) als ik mijn wachtwoord wil opvragen, gelukkig had ik nog een oud mailtje en bleek het wachtwoord hetzelfde te zijn. Verder is het een top versie!
 3. habbostrand

  Logo wordt niet kleiner met smaller scherm

  Probeer dit eens toe te passen: Zag al dat het was opgelost
 4. habbostrand

  Host voor projectje gevraagd

  Ik raad je aan om XAMPP te gebruiken als je wilt gaan prutsen met PHP. Tijdens de development kan je ervoor zorgen dat de servers heel traag reageren of zelfs een tijdje uit kunnen vallen. Denk hier bijvoorbeeld aan: - MySQL loops - PHP Loops (For while) en het refreshen van de pagina. Als je al een hosting pakket hebt, kun je een simpele php bestand aanmaken en het volgende erin doen: Hiermee kijk je op welke PHP versie de server draait en zo kun je je XAMPP aanpassen op die PHP versie zodat als je projectje af is, je deze zonder problemen kunt verplaatsen.
 5. habbostrand

  Kleine Vragen Topic #4

  Je moet deze in photoshop openen en dan het volgende doen: De afbeelding die je nu hebt, vervangen met de compressed versie.
 6. habbostrand

  Webserver 1 problemen

  Dat is best jammer.. Ik heb een website op server 1.. ! Hopelijk is dit snel opgelost
 7. habbostrand

  Serveraanval Webserver 1

  We zijn gelukkig weer online! Bedankt voor de 2 extra dagen ;a
 8. habbostrand

  De W van one2xs!

  27.000
 9. habbostrand

  DDoS naar webserver 1

  Botnet hea Dat kan, maar ik zie hier alleen maar berichten over een persoon Je weet wat botnet is? kijk anders even op Wikipedia ik weet wat een bot net is, en nogsteeds lees ik mensen die zeggen dat ZIJ ZELF achter de DDoS zitten. Ook denk ik dat 10 jarige niet in het bezit zijn van een botnet IIG heb ik een andere host Botnets huur je over het algemeen . Is er al een indicatie wanneer de server weer online zal zijn? Is de aanval al gestopt? Botnets hoef je niet alleen te huren.. Ze kunnen ook binnendringen in je computer als soort malware, en die verspreiden over de computers (ook bijv. in thuis netwerken). De maker van deze botnet kan met simpele commandos alle computers aansturen om bijv. dit soort aanvallen uit te voeren. Jij bent dus een soort bot en merkt er nauwelijks iets van. Soms kun je het wel merken, als bijvoorbeeld je computer langzaam werkt als eerst, programmas traag opstarten of als je merkt dat je computer instellingen zijn veranderd. Ik doelde meer op het scenario waarbij je als kwaadwillende een website wil neerhalen en daarvoor een (illegaal) botnetwerk huurt omdat je deze meestal zelf niet bezit. Als je het zo stelt, dan ja ! Ik snap niet dat iemand geld uitgeeft om een (web)server of site neer te halen lol
 10. habbostrand

  DDoS naar webserver 1

  Botnet hea Dat kan, maar ik zie hier alleen maar berichten over een persoon Je weet wat botnet is? kijk anders even op Wikipedia ik weet wat een bot net is, en nogsteeds lees ik mensen die zeggen dat ZIJ ZELF achter de DDoS zitten. Ook denk ik dat 10 jarige niet in het bezit zijn van een botnet IIG heb ik een andere host Botnets huur je over het algemeen . Is er al een indicatie wanneer de server weer online zal zijn? Is de aanval al gestopt? Botnets hoef je niet alleen te huren.. Ze kunnen ook binnendringen in je computer als soort malware, en die verspreiden over de computers (ook bijv. in thuis netwerken). De maker van deze botnet kan met simpele commandos alle computers aansturen om bijv. dit soort aanvallen uit te voeren. Jij bent dus een soort bot en merkt er nauwelijks iets van. Soms kun je het wel merken, als bijvoorbeeld je computer langzaam werkt als eerst, programmas traag opstarten of als je merkt dat je computer instellingen zijn veranderd.
 11. habbostrand

  DDoS naar webserver 1

  Bij hun is dat $200 per maand ofzo.. Dan heb ik het voor alle functies he.. Spammers, Hackers UTP-Flooders etc.
 12. habbostrand

  DDoS naar webserver 1

  Dat trots van sommige (jonge kinderen) of groeperingen. Een aanslag op eisen is ongeveer het zelfde, je gaat je er stoer door voelen. Daar door praat die persoon er over op Skype. Blegh.. Hoe kan je hier nou trots op zijn. Stoer vind ik het niet hoor. Je brengt jezelf alleen maar in de problemen.. En dat begrijpen ze op dat moment niet door al dat adrenaline dat door hun bloed stroomt.
 13. habbostrand

  DDoS naar webserver 1

  Dan ben je zelf ook gek als je iemand gaat vertellen dat jij een aanval hebt uitgevoerd
 14. habbostrand

  DDoS naar webserver 1

  Nou.. We kunnen maar beter afwachten wat er gaat gebeuren.
 15. habbostrand

  DDoS naar webserver 1

  Zielig hoor, Ik haat zulke gasten, ze hebben geen leven. Klik om de spoiler te openen Kl**tzakken (sorry voor schelden )
×