Ga naar inhoud

eleky

Members
 • Aantal items

  3788
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. eleky

  Bitcoins & altcoins

  Iemand die toevallig goede block explorers met API weet voor Megacoin, Netcoin en Infinitecoin? Ik kan echt goede vinden...
 2. eleky

  Bitcoins & altcoins

  Pump en dump site Netjes geregeld, dogecoin is ook echt belachelijk aan het stijgen, ondertussen ruim 200 sathoshi waard. Tevens is de network hashrate nu ook groter dan die van LTC.
 3. eleky

  Bitcoins & altcoins

  Je weet als doge iets daalt en BTC heel hard, dat er nog een stijgende lijn KAN blijven? Je geeft hier het aantal BTC per doge weer, je kan beter in geld kijken Ook de DOGE/Dollar prijs stijgt prima (als je het omwisselt naar BTC en deze dan verkoopt), deze is naar ongeveer 150% gegaan van ruim een dag geleden.
 4. eleky

  Bitcoins & altcoins

  Weet iemand of je ergens een beetje fatsoenlijk games kan kopen met BTC of een altcoin? Had nu steambits.com gevonden die wel prima acties hebben, maar het aanbod is niet zo graag en veel mensen klagen over de levertijd.
 5. eleky

  Bitcoins & altcoins

  In welk format heb je de keys nu? In een wallet.dat of in een export file van multibit zelf. In dat laatste geval kan je hem heel eenvoudig gewoon importeren
 6. eleky

  Computer

  Je kan altijd ook Windows weg doen en deze downloaden, scheelt weer x euro die je in de rest kan steken.
 7. eleky

  Bitcoins & altcoins

  Wat staat allemaal op een half miljoen?
 8. eleky

  Bitcoins & altcoins

  Gebruik CGMiner, werkt prima en is vrij eenvougid te gebruiken.
 9. eleky

  Bitcoins & altcoins

  Aaah oke, hoelang duurt een round ongeveer? toevoeging op 25 december 2013, 01:49:49: Daiman even een vraag, ik heb een deel van mn FTC nooit ontvangen. Ik heb een eerste hoeveelheid succesvol in mn wallet ontvangen, namelijk 0,15. Echter zou ik volgens de eigen meter halverwege de avond al rond de 0,5 moeten zitten. Volgens dezelfde meter heb ik momenteel 0,00 verdient en ik heb nogsteeds niks meer dan deze 0,15 in mn wallet.
 10. eleky

  Bitcoins & altcoins

  Ben nu feathercoins aan het minen, heb wel een vrij lage diff, weet niet precies waarom maar zijn dit instellingen aan jouw kant Daiman?
 11. eleky

  Bitcoins & altcoins

  Dat is opzich wel nice, alleen voor mij niet echt handig. Ik mine alleen de coins die een erg lage netwerk hash rate hebben aangezien ik geen bijzonder sterke videokaart heb, met een beetje geluk haal ik 300 KH/s op scrypt. Mine zoveel mogelijk coin soorten tot ik er iig 1 heb en ik er geen BTC, LTC of een andere voor hoef te betalen.
 12. eleky

  Bitcoins & altcoins

  Ik ben momenteel gewoon zoveel mogelijk verschillende coins aan het regelen. Veel van die kleinere coins zijn nog prima te minen, en de rest probeer ik goedkoop in te kopen. Verder doe ik er actief niet heelveel meer mee, vooral zorgen dat ik van alles wat heb, mocht er dan een nieuwe bitcoin stijging op een andere coin komen kan ik mee profiteren
 13. eleky

  Voetbal topic

  Ik had niets anders verwacht. Oh, omdat? Omdat Milan een perfect team heeft om de tegenstander uit zs spel te halen. In dit geval moest er minstens gelijk gespeeld worden, wat inhoud dat je in principe niks hoeft te doen behalve te voorkomen dat de ander scoort. Milan heeft een sterke verdediging en irritante spelers zoals Balotelli dit de tegenstander uit hun spel haalt. Je mag het dan niet eens zijn met de speelstijl van Balotelli, maar het is erg effectief.
 14. eleky

  Problemen met Externe harde schijf

  Ik kan er weer bij! chkdsk /f heeft gewerkt, ik kreeg hem niet meer werkend, ook niet op andere PCs dus maar gewoon chkdsk /f geprobeerd en dit fixte het probleem met de bitmap in zon 20 seconden. Zover ik zosnel zie staat alles er nog gewoon op. Top oplossing dit, aanrader voor iedereen!
 15. eleky

  Problemen met Externe harde schijf

  Ik heb niet het geld om "even" 2TB extra ruimte beschikbaar te houden voor backups. Uiteraard heb ik alles wat niet verloren mag gaan zoals fotos op meerdere plekken staan, dat is het probleem niet. Echter staan op mijn externe harde schijf alleen al zon 1,5TB aan series en films die ik graag wil bewaren aangezien ik vrij lang bezig ben geweest dit allemaal te downloaden, aanpassen, ondertiteling bijvoegen etc. Vandaar dat ik dit uiteraard liever bewaar. toevoeging op 11 december 2013, 20:52:39: Ik heb een disk check laten lopen met het volgende resultaat: Ga verder opzoek naar hoe ik dit moet fixen, misschien dat iemand dit snapt.
×