Ga naar inhoud

keffe

Members
 • Aantal items

  971
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutraal

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. keffe

  Website overgezet nieuwe webhosting

  ssl certificaar maar ik zie dat het al gelukt is
 2. keffe

  Gezocht: Iemand die een website kan bouwen

  Wat meer informatie is wel handig voor mensen. Wat voor website wil je? Is er al een design? Wat voor systeem moet er achter (wordpress? Drupal? etc?) Is het een website of webshop? Wat voor informatie moet erop? Moet er een contact formulier komen. Etc etc etc...
 3. keffe

  nginx basicauth

  Bedankt voor de reactie. Echter zoek ik iets om juist iemand met een useragent door te laten gaan in mijn basic auth. Wanneer ik het script gebruik van jullie om een 200 te returnen zou hij alsnog door mijn basic auth tegengehouden worden. Daarom zoek k een manier om door middel van een user agent toegang te verschaffen door mijn basic auth heen.
 4. keffe

  nginx basicauth

  Hi guys, Ik probeer met een hypernode server (van byte als je er bekend mee bent) een user agent toegang te verschaffen door middel van een if statement. Echter krijg ik met het volgende script: set $auth_basic "Login required"; if ($http_user_agent ~* "Adyen") { set $auth_basic off; } satisfy any; allow ...; deny all; auth_basic $auth_basic; auth_basic_user_file /data/web/nginx/htpasswd; # allow http dcv validation to bypass basic auth location ~ "^/\.well-known/.*$" { auth_basic off; allow all; } Niet het gewenste resultaat omdat ik dan 403 Forbidden krijg. Weet iemand hier de beste oplossing voor?
 5. keffe

  PC sneller maken!

  Als je een macbook hebt heb je ook geen msconfig 🤔
 6. keffe

  PC sneller maken!

  Ook om hier nog even aanvulling aan te geven. Je kunt ook bijvoorbeeld nog je schijf defragmenteren waardoor alles weer net wat soepeler verloopt.
 7. keffe

  Wordpress thema 'woocommerce'

  Waarom niet even kijken op themeforest.net?
 8. keffe

  PHP versie

  ik zit vooral op magento 7.0 en/of 7.1 vanwege magento 2 😉
 9. keffe

  Hosting verlengen

  @Rik, wel jammer dat het hele principe van one2xs weg is. Dat automatisch verlengen niet gebeurde. Nu moet je blijkbaar opzeggen voor je een factuur krijgt.
 10. keffe

  Wanneer 20.000 leden?!?!

  Wanneer 20000 leden? Nooit? 😛
 11. keffe

  Klantpaneel

  Dit is inderdaad belachelijk. Ik heb een bedrijf waar mijn domeinnaam opstaat. Dit kan niet zo zijn dat de houder gewoon op danteck staat.
 12. keffe

  Nieuw forumsoftware

  Dit zijn de belangrijkste punten voor mij denk ik Ik vind ook de LOOK is heel belangrijk voor de meeste leden. Aangezien de meeste forum software is gewoon lelijk en onoverzichtelijk.
 13. keffe

  Fortnite

  Ik speel het heel veel met een vriend van mij. Ik vind het vooral leuk om af en toe naar tilted towers te gaan omdat het daar heel druk is met mensen. Verder is het een fijn plekje om naar Retail Row, Anarchie acres of Pleasant park (hier het grote huis in de rechter hoek). Verder doe ik vooral missies
 14. keffe

  Een nieuw begin voor one2xs

  Waarschjinlijk ga ik nu al mijn domeinnamen wegverhuizen bij Danteck omdat ik daar de prijzen toch te hoog vind in vergelijking met andere hosting partijen waar ik vaak host. Ik vind het jammer dat one2xs de prijzen totaal gaat veranderen nu Danteck de dienst overneemt.
 15. keffe

  Een nieuw begin voor one2xs

  Hier hetzelfde @Lennard kun je niet iedereen een mailtje sturen als er weer een meeting is? ik zou daar ook graag nog eens bij willen zijn. Na al die jaren die ik hier op het forum heb gezeten en op de vroegere one2xs wil ik toch graag eens mensen in het echt willen zien.
×