Ga naar inhoud

keffe

Members
 • Aantal items

  981
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door keffe

 1. keffe

  3d tekening maken

  Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een 3d tekening kan maken vanuit een tekening. Ik heb een bovenaanzicht, zij aanzicht, voor en achter aanzicht. Echter ben ik nog niet bekend genoeg met 3d max om zelf een 3d model te maken. Kan iemand mij hiermee helpen? het is geen moeilijke 3d tekening.
 2. keffe

  Het einde op One2XS

  Hee @tom, Helemaal gelijk in. Momenteel wordt er alleen nog maar spam geplaatst en er lijkt geen energie gestoken te worden in de one2xs site. Zeer jammer en een schande tegenover Lennard.
 3. Sinds one2xs is overgenomen is heel het forum naar de knoppe gegaan. Word er gespamd door bots in de fora en zie ik alleen maar reclame in mijn scherm.... waarom moet er nou weer geld verdiend worden aan het one2xs forum. Heel de goede naam van one2xs wordt door het slijk gehaald. Helaas ga k daarom ook maar eens op zoek naar een nieuw normaal forum waar je wel weer wat aan hebt. Iemand suggesties?
 4. keffe

  hulp gezocht php

  Misschien eerst eens naar je url kijken. Je url klopt namelijk niet profiless.php?naam =plato&?tickets=plato dit zou eigenlijk profiless.php?naam=plato&tickets=plato moeten zijn. Daarnaast is wat je doet vrij onveilig aangezien je de input die in de url balk wordt meegegeven niet gecheckt wordt door bijvoorbeeld htmlentities of iets in die richting. Hierdoor wordt het heel gemakkelijk om je hele database uit te lezen vanuit de website.
 5. keffe

  habbo credits gezocht

  durf ik niet te zeggen, iets van 20 a 30 ofzo excuses ik heb er 42 om precies te zijn en heel veel andere stuff zie foto
 6. keffe

  habbo credits gezocht

  Ow als we ook nee mogen zeggen dan hierbij ook helaas niet xD hc banken enz heb ik wel maar verder kan ik je helaas niet helpen
 7. keffe

  Ctrl+v

  nl_BE fr_BE nl_NL fr_FR en_GB de_DE af_ZA
 8. keffe

  Contact formulier

  Opzich is een formulier laten versturen niet heel moeilijk. Maar je moet wel kennis hebben van php om dit te kunnen doen. Je moet namelijk de velden controleren of ze ingevuld zijn (kan eventueel via javascript maar minder veilig), je moet de velden gaan versturen via bijvoorbeeld phpmailer naar het email adres waar het naartoe moet of in de database dat het in moet.
 9. ssl certificaar maar ik zie dat het al gelukt is
 10. Wat meer informatie is wel handig voor mensen. Wat voor website wil je? Is er al een design? Wat voor systeem moet er achter (wordpress? Drupal? etc?) Is het een website of webshop? Wat voor informatie moet erop? Moet er een contact formulier komen. Etc etc etc...
 11. keffe

  nginx basicauth

  Bedankt voor de reactie. Echter zoek ik iets om juist iemand met een useragent door te laten gaan in mijn basic auth. Wanneer ik het script gebruik van jullie om een 200 te returnen zou hij alsnog door mijn basic auth tegengehouden worden. Daarom zoek k een manier om door middel van een user agent toegang te verschaffen door mijn basic auth heen.
 12. keffe

  nginx basicauth

  Hi guys, Ik probeer met een hypernode server (van byte als je er bekend mee bent) een user agent toegang te verschaffen door middel van een if statement. Echter krijg ik met het volgende script: set $auth_basic "Login required"; if ($http_user_agent ~* "Adyen") { set $auth_basic off; } satisfy any; allow ...; deny all; auth_basic $auth_basic; auth_basic_user_file /data/web/nginx/htpasswd; # allow http dcv validation to bypass basic auth location ~ "^/\.well-known/.*$" { auth_basic off; allow all; } Niet het gewenste resultaat omdat ik dan 403 Forbidden krijg. Weet iemand hier de beste oplossing voor?
 13. keffe

  PC sneller maken!

  Als je een macbook hebt heb je ook geen msconfig 🤔
 14. keffe

  PC sneller maken!

  Ook om hier nog even aanvulling aan te geven. Je kunt ook bijvoorbeeld nog je schijf defragmenteren waardoor alles weer net wat soepeler verloopt.
 15. Waarom niet even kijken op themeforest.net?
 16. keffe

  PHP versie

  ik zit vooral op magento 7.0 en/of 7.1 vanwege magento 2 😉
 17. keffe

  Hosting verlengen

  @Rik, wel jammer dat het hele principe van one2xs weg is. Dat automatisch verlengen niet gebeurde. Nu moet je blijkbaar opzeggen voor je een factuur krijgt.
 18. Wanneer 20000 leden? Nooit? 😛
 19. keffe

  Klantpaneel

  Dit is inderdaad belachelijk. Ik heb een bedrijf waar mijn domeinnaam opstaat. Dit kan niet zo zijn dat de houder gewoon op danteck staat.
 20. Dit zijn de belangrijkste punten voor mij denk ik Ik vind ook de LOOK is heel belangrijk voor de meeste leden. Aangezien de meeste forum software is gewoon lelijk en onoverzichtelijk.
 21. keffe

  Fortnite

  Ik speel het heel veel met een vriend van mij. Ik vind het vooral leuk om af en toe naar tilted towers te gaan omdat het daar heel druk is met mensen. Verder is het een fijn plekje om naar Retail Row, Anarchie acres of Pleasant park (hier het grote huis in de rechter hoek). Verder doe ik vooral missies
 22. Waarschjinlijk ga ik nu al mijn domeinnamen wegverhuizen bij Danteck omdat ik daar de prijzen toch te hoog vind in vergelijking met andere hosting partijen waar ik vaak host. Ik vind het jammer dat one2xs de prijzen totaal gaat veranderen nu Danteck de dienst overneemt.
 23. Hier hetzelfde @Lennard kun je niet iedereen een mailtje sturen als er weer een meeting is? ik zou daar ook graag nog eens bij willen zijn. Na al die jaren die ik hier op het forum heb gezeten en op de vroegere one2xs wil ik toch graag eens mensen in het echt willen zien.
 24. keffe

  Kleine Vragen Topic #4

  Je kunt er van mij wel een krijgen om een weekje te proberen. Ah, dat is top. Ik laat wel weten als ik er klaar voor ben . Je kunt vanuit cashpassport een prepaid creditcard kopen. Echter moet je daar wel op letten dat je die niet kunt gebruiken als onderpand voor bijvoorbeeld een auto huren of een scooter ofzo. Ook heb je hier het probleem dat je hem elke keer op moet laden en je niet in het rood kan staan. Verder is het een prima kaartje, ik gebruik hem nog zo nu en dan voor bijvoorbeeld spullen online te kopen of wanneer ik naar het buitenland ga (bijv frankrijk) voor de tolpoortjes enz.
 25. keffe

  Kleine Vragen Topic #4

  Kan iemand mij uitleggen waarom ik de records zie met InGallery met waarde 0 erin, tetwijl ik toch echt expliciet om InGallery = 1 vraag? Ik zie ook geen fout, zonder data word testen ook lastig
×
×
 • Nieuwe aanmaken...