Ga naar inhoud

krait

Members
 • Aantal items

  533
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. krait

  Ervaring Firzon.com

  Hoi Ik vertrouw de site niet en daarom wou ik vragen of er iemand ervaring heeft met firzon.com
 2. krait

  UPC wifi spot code

  Hoi, Kben te weten gekomen dat er op bepaalde plekken upc wifi spots zijn. En dat je dan met een code kan inloggen. Heeft iemand hier niet zo een code ?
 3. krait

  App net als Tubemate voor IOS

  Hoi Misschien kennen jullie de app tubemate voor Android Het is een app waarmee je videos kan downloaden van bijna alle sites In alle kwaliteiten. Ik had hem eerst op me galaxy mega. Maar nu heb ik een iPhone 5s Is er een soortgelijke app ?
 4. krait

  Muziek op radio afspelen

  Ik heb gehoord dat er apps zijn dat je mobiel bijv instelt op 100.01 frequentie zodat je via de radio of autoradio via die frequentie je eigen muziek van je mobiel kan afspelen. Zijn er zulke apps, zo ja welke ?
 5. krait

  Spel voor Ipad

  Ik zag een keer een spel bij iemand waarbij er twee mensen tegelijk spelen de ene bestuurt een schip en de andere drukt aan de andere kant van het scherm zpdat er obstakels komen voor het schip. Het schip moet die dan ontwijken Kent iemand dit spel ik wil hem graag ook downloaden
 6. krait

  Lebara opwaardeercode

  Heeft iemand nog een opwaardeer code liggen Heb er 0.72 voor over
 7. krait

  Android kitkat

  Weet iemand wanneer die komt voor samsung galaxy.mega
 8. krait

  Grand Theft Auto V

  HOE VERANDER IK MIJN DNS
 9. krait

  Grand Theft Auto V

  Online lukt bij mij nog steeds niet.
 10. krait

  Grand Theft Auto V

  Ik heb dezelfde vraag En het is offline bij mij
 11. krait

  Grand Theft Auto V

  Ik heb het wel over de normale story mode he. Dan moet je de verzekering bellen (staat in je contacten) en een kleine vergoeding betalen. Dan kan je hem ophalen bij die verzekeringsmaatschappij (ben de naam ff kwijt, sorry.) Ik heb echt een antwoord nodig. Maar jij loopt maar wat te dollen. Respawnt hij gewoon of niet ? Gast ik dol niet, ik meen het.. Via een garage (Los Santos Customs of die andere) kan je er een tracker opzetten en een verzekering.. Als je een garage hebt zijn je autos die er in staan volgensmij automatisch verzekerd (bij mij het geval) en als ze in het water zijn gevallen, of vernietigt zijn (bijvoorbeeld ontploft) kan je bellen naar de verzekering via je contacten. Google er maar eens op. In je garage kan je niet schieten, rennen, slaan etc. Dus hoe wil je hem laten ontploffen? Ik heb wel meegemaakt dat ik vluchtte naar mijn garage terwijl iemand achter me aan zat, en diegene toen een sticky bomb op mn auto liet afgaan. Toen stond hij gelukkig wel heel in mijn garage omdat het ws in de garage is gebeurd haha. Dan moet je dat contact bellen (de verzekering) en een kleine vergoeding betalen, dan kan je hem bij het pand van de verzekering weer ophalen.
 12. krait

  Grand Theft Auto V

  Precies zoals die was ? Upgrades en al Dan moet je de verzekering bellen (staat in je contacten) en een kleine vergoeding betalen. Dan kan je hem ophalen bij die verzekeringsmaatschappij (ben de naam ff kwijt, sorry.) Ik heb echt een antwoord nodig. Maar jij loopt maar wat te dollen. Respawnt hij gewoon of niet ? Gast ik dol niet, ik meen het.. Via een garage (Los Santos Customs of die andere) kan je er een tracker opzetten en een verzekering.. Als je een garage hebt zijn je autos die er in staan volgensmij automatisch verzekerd (bij mij het geval) en als ze in het water zijn gevallen, of vernietigt zijn (bijvoorbeeld ontploft) kan je bellen naar de verzekering via je contacten. Google er maar eens op. In je garage kan je niet schieten, rennen, slaan etc. Dus hoe wil je hem laten ontploffen? Ik heb wel meegemaakt dat ik vluchtte naar mijn garage terwijl iemand achter me aan zat, en diegene toen een sticky bomb op mn auto liet afgaan. Toen stond hij gelukkig wel heel in mijn garage omdat het ws in de garage is gebeurd haha. Dan moet je dat contact bellen (de verzekering) en een kleine vergoeding betalen, dan kan je hem bij het pand van de verzekering weer ophalen.
 13. krait

  Grand Theft Auto V

  Ik bedoel als je rond gaat rijden en dan laat ontploffen Dan moet je de verzekering bellen (staat in je contacten) en een kleine vergoeding betalen. Dan kan je hem ophalen bij die verzekeringsmaatschappij (ben de naam ff kwijt, sorry.) Ik heb echt een antwoord nodig. Maar jij loopt maar wat te dollen. Respawnt hij gewoon of niet ? Gast ik dol niet, ik meen het.. Via een garage (Los Santos Customs of die andere) kan je er een tracker opzetten en een verzekering.. Als je een garage hebt zijn je autos die er in staan volgensmij automatisch verzekerd (bij mij het geval) en als ze in het water zijn gevallen, of vernietigt zijn (bijvoorbeeld ontploft) kan je bellen naar de verzekering via je contacten. Google er maar eens op. In je garage kan je niet schieten, rennen, slaan etc. Dus hoe wil je hem laten ontploffen? Ik heb wel meegemaakt dat ik vluchtte naar mijn garage terwijl iemand achter me aan zat, en diegene toen een sticky bomb op mn auto liet afgaan. Toen stond hij gelukkig wel heel in mijn garage omdat het ws in de garage is gebeurd haha.
 14. krait

  Grand Theft Auto V

  En als ik hem in de garage zet van mij savehouse en dan ontploft. Respawnt hij dan wel ? Dan moet je de verzekering bellen (staat in je contacten) en een kleine vergoeding betalen. Dan kan je hem ophalen bij die verzekeringsmaatschappij (ben de naam ff kwijt, sorry.) Ik heb echt een antwoord nodig. Maar jij loopt maar wat te dollen. Respawnt hij gewoon of niet ? Gast ik dol niet, ik meen het.. Via een garage (Los Santos Customs of die andere) kan je er een tracker opzetten en een verzekering.. Als je een garage hebt zijn je autos die er in staan volgensmij automatisch verzekerd (bij mij het geval) en als ze in het water zijn gevallen, of vernietigt zijn (bijvoorbeeld ontploft) kan je bellen naar de verzekering via je contacten. Google er maar eens op.
 15. krait

  Grand Theft Auto V

  Dan moet je de verzekering bellen (staat in je contacten) en een kleine vergoeding betalen. Dan kan je hem ophalen bij die verzekeringsmaatschappij (ben de naam ff kwijt, sorry.) Ik heb echt een antwoord nodig. Maar jij loopt maar wat te dollen. Respawnt hij gewoon of niet ?
×