Ga naar inhoud

sebas

Members
 • Aantal items

  5209
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. Tinder :|. Je moet toch iets hé (niet per sé Tinder btw, was gewoon t eerste voorbeeld waar ik op kwam) Of gewoon lekker de kroeg in gaan etc
 2. sebas

  Eigen onderneming

  Goedendag, Ik zal dan ook maar even een update doen omtrent mijn situatie. Ik werk fulltime binnen met eigen bedrijf, en het wordt alleen maar drukker.
 3. sebas

  Welke bank?

  Rabobank, privé als zakelijk
 4. Haha, kan ik je keertje inhuren dan
 5. - Mogen achter 1 selectieve aardlekschakelaar ook maar maximaal 4 eindgroepen of zit hier een groter limiet aan? Volgens mij morgen hier max 4 eindgroepen achter. - Mag ik allebei de onderverdelers achter 1 selectieve aardlekschakelaar zetten of moet ik ze allebei voorzien van een aparte selectieve aardlekschakelaar? Volgens mij moederen deze allebei voorzien worden van een aparte selectieve aardlekschakelaar.
 6. Gaan we nu echt over alles rond om One2xs zeiken? Die pagina bestaat al vanaf 2009. En nu beginnen mensen er over te zeuren dat het overbodig is. Het bestaat al ruim 7 jaar, waarom beginnen mensen er nu over te zeuren?
 7. sebas

  Eigen onderneming

  Wat leuk, en verwacht je op korte termijn over te gaan op een kvk?
 8. sebas

  Eigen onderneming

  Ja dat geloof ik direct, mijn boekhouder heeft het de weken voor de deadline ook altijd super druk. Ja is echt belachelijk, nu heb ik wel het geluk dat mijn opa gepensioneerd is voor de rest, maar als nog moet ik veel bezoeken doen en dergelijke. Maar als ik dat er ook nog bij zou hebben wat hij aan bezoeken doet dan ben ik bang dat ik gelukkig mag zijn met 3 tot 3.5 uur slaap per dag in die periode. Fijn dat het allemaal zo goed draait, veel plezier en heel veel succes er mee!
 9. sebas

  Eigen onderneming

  Ja dat geloof ik direct, mijn boekhouder heeft het de weken voor de deadline ook altijd super druk. Goed bezig, leuk om te horen dat je er zo druk mee bent. Verdien je genoeg om er rond van te komen?
 10. Ziet er goed uit, denk wel dat One2xs zo meer potentie heeft voor de toekomst.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...