Ga naar inhoud

sebas

Members
 • Aantal items

  5209
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. sebas

  Bitcoins & altcoins

  Ja die gaat lekker he Dat gaat nog wat worden denk ik. Zeker
 2. sebas

  Bitcoins & altcoins

  Ja die gaat lekker he
 3. Tinder :|. Je moet toch iets hé (niet per sé Tinder btw, was gewoon t eerste voorbeeld waar ik op kwam) Of gewoon lekker de kroeg in gaan etc
 4. sebas

  Bitcoins & altcoins

  Geïnvesteerd in Ripple
 5. sebas

  Bitcoins & altcoins

  Hoe kan het toch dat bij Litebit alles op 0 beschikbaar staat?
 6. sebas

  Bitcoins & altcoins

  Goedendag, Is er iemand die me uit wil leggen hoe het met de "wallet" werkt om daar geld op te zetten en transacties te doen?? Alvast bedankt.
 7. sebas

  Eigen onderneming

  Goedendag, Ik zal dan ook maar even een update doen omtrent mijn situatie. Ik werk fulltime binnen met eigen bedrijf, en het wordt alleen maar drukker.
 8. sebas

  Welke bank?

  Rabobank, privé als zakelijk
 9. Haha, kan ik je keertje inhuren dan
 10. - Mogen achter 1 selectieve aardlekschakelaar ook maar maximaal 4 eindgroepen of zit hier een groter limiet aan? Volgens mij morgen hier max 4 eindgroepen achter. - Mag ik allebei de onderverdelers achter 1 selectieve aardlekschakelaar zetten of moet ik ze allebei voorzien van een aparte selectieve aardlekschakelaar? Volgens mij moederen deze allebei voorzien worden van een aparte selectieve aardlekschakelaar.
 11. Gaan we nu echt over alles rond om One2xs zeiken? Die pagina bestaat al vanaf 2009. En nu beginnen mensen er over te zeuren dat het overbodig is. Het bestaat al ruim 7 jaar, waarom beginnen mensen er nu over te zeuren?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...