Ga naar inhoud

reins

Members
 • Aantal items

  14364
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Iemand een website om domeinen te verhandelen? Sitedeals heeft na 3 maanden exact mijn account nog niet gekeurd. Pauperwebsite.
 2. Iemand ervaring met het installeren van Magento?
 3. Ik ben verbannen omdat ik ook een account hier heb. Maar sitedeals is sowieso hard achteruit gegaan er zijn al weer betere alternatieven. Weet je er een? Ligt er aan wat je er op wilt doen. Domeinen verkopen
 4. Ik ben verbannen omdat ik ook een account hier heb. Maar sitedeals is sowieso hard achteruit gegaan er zijn al weer betere alternatieven. Weet je er een?
 5. Wat is dat sitedeals ook pauper he 2 weken geleden aangemeld: Quote: Beste, Uw account is in afwachting van goedkeuring. Doorgaands duurt dit niet langer dan 24 uur, tot 48 uur in de weekenden.
 6. Ongelofijk dat mensen zoiets kopen Dat mensen hier geld aan denken te kunnen verdienen is al helemaal idioot. Iedereen die is uitgelogd op de app store heeft dit nog. Álle Android gebruikers houden dit spel ook gewoon.
 7. Schaam je voor je nationaliteit Wat is dit nou weer voor bullshit
 8. reins

  Apple Topic #1

  Langs gaan in Haarlem of Amsterdam? Afspraak maken bij de Genius Bar o.i.d. Reiskosten alleen al zijn waarschijnlijk hoger dan die 15 euro
 9. reins

  [Service] Designen

  Alsof ik Responsive goedkoper ga doen? Waarom niet? Je mag toch verwachten dat je basing responsive is..
 10. Hoe komt het dat jij niet dik word? Hoe weet je dat?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...