Ga naar inhoud

wiitse

Members
 • Aantal items

  6722
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. wiitse

  €5 paysafe card

  Hallo one2xs, Ik heb een €5 paysafecard nodig en gelukkig heb ik hier nog wat punten. Ik bied mijn volledige 5,25 punten voor een paysafecard ter waarde van €5. Wietse
 2. wiitse

  domein namen gezocht!

  raadhetgetal.nl PM me maar als je interesse hebt, want ik zal waarschijnlijk niet meer in dit topic kijken.
 3. wiitse

  Sudoku

  Kun je misschien ook even het origineel plaatsen waarin nog niks is ingevuld?
 4. wiitse

  Raad de eindejaarsjackpot en win!

  Uh... Daar waren we volgens mij al ver overheen toen je je gok nog kon veranderen...
 5. wiitse

  Domeinnamen

  raadhetgetal.nl - 1 punt
 6. wiitse

  Ccrate - Je schoolrooster op je eigen website

  Ik had dit net voor mezelf gemaakt en ik moet zeggen dat het niet erg moeilijk was... Toch leuk dat je dit publiceert voor anderen.
 7. wiitse

  Leden API

  Ik ben op dit moment bezig met een simpele Android app. Iets waar ik me echt dood aan erger is de manier hoe je die transacties nummert. Je hebt ze alle 3 in `transacties` staan, maar waarom heb je van `transacties` niet een array gemaakt? Dan geef je die transacties niet zon stomme naam als `transaction-0`, maar gewoon geen naam. Zo werkt het wel, maarja... PS De documentatie is ook niet compleet volgens de laatste update.
 8. wiitse

  Eindejaarsloterij!

  Even 22 loten gekocht waardoor de prijs op precies 200 punten staat!~ //Nog even 11 loten gekocht waardoor ik op 33 sta.
 9. wiitse

  Profiel: Rutger Castricum

  Ik mag die Rutger echt niet. Die vent kan niet eens een klein beetje respect hebben voor mensen, en ik vind het sowieso niet eens grappig. Jullie kunnen het wel met me oneens zijn, maar dit is gewoon mijn mening.
 10. wiitse

  Leden API

  Ik ga over een week even een Android app maken. Nu heb ik afscheid genomen van mijn oude Ubuntu installatie en wacht ik tot volgende week donderdag om Ubuntu 12.10 te installeren met een clean install van Eclipse Juno en de Android SDK. Dan ga ik wel met ActionBar Sherlock een app maken. Alleen wel jammer van die weinige functies...
 11. wiitse

  HollandsNieuwe Android App hulp

  Hallo Jumbo one2xs! Ik ga binnenkort bezig met een Android app voor HollandsNieuwe. Het is niet erg officieel enzo, maar dat maakt niks uit. Verder ga ik hier nog niets over vertellen. Het enige probleem is dat ik zelf maar Sim Only 275 zonder verdere uitbreidingsbundels. Ik zou dus graag willen weten wie hier allemaal een HollandsNieuwe abonnement hebben zodat ik nu of later je even kan vragen hoe iets zit. Hieronder heb ik een lijstje die je kunt invullen. Als je iets liever niet (openbaar) zegt mag je het weglaten. Het maakt me in principe eerst nog niet veel uit of je een Android telefoon hebt of niet. Later geef ik degenen die me hebben geholpen nog wel een beloning. Hoeveel weet ik nog niet. Als je meerdere abonnementen hebt kun je ze met een komma scheiden. Voorbeeld van mezelf: Quote: Abonnement: Sim Only 275 24 maanden Loopt (actief) sinds: 12 oktober 2012 (Vandaag ) Extra bundels (SMS/Internet): Nope Gebruik je een Android telefoon voor je abbo? Ja Zo ja: Android versie: 4.1.1 Extra info: Nope
 12. wiitse

  Het grote FFFFFFFFUUUUUUUUUUUUU topic....

  Toen ik las dat Ubuntu 12.10 automatisch een Amazon / Ubuntu Music Store shopping lens heeft die automatisch zoekt als je iets intypt in je dash waardoor je dash en je privacy verkloot worden. FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU toevoeging op 10 oktober 2012, 20:59:18: Toen ik een HollandsNieuwe abonnement (Sim-Only 275) afsloot (met TV-gids korting: €6,75 per maand, 2 jaar) en ook gewoon €6,75 voor de eerste maand had betaald, maar dan plotseling Sim-Only 75 (€4,50 per maand, 2 jaar) had door een bug in het systeem. Daarna geen reactie op mail na een week en telefoon service duurde eerst 3 minuten voordat het wachtmuziekje begon. Daarna nog een kwartier na kut muziek luisteren. FFUUUUUUUUUUUUUUUUUU
 13. wiitse

  (be)SPAARtember, afscheid met tranen

  Fanorg: 20 Lennard: 20
 14. wiitse

  one2xs heeft jou nodig!

  Zeik niet allemaal zo om die layout. Het gaat om de inhoud. Een mooie layout is voor het grootste gedeelte om nieuwe leden te lokken, en aangezien jullie al lid zijn maakt het helemaal niks uit.
 15. wiitse

  Project X

  Ik heb het gewoon in een tabje openstaan zonder geluid. Ik kijk dus eigenlijk niet. Ik denk dat veel mensen dit hebben, want ik denk niet dat 38000 man naar zon sneue gozer kijkt.
×