Ga naar inhoud

sfpmarc

Members
 • Aantal items

  1289
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. Heb een stemwijzer ingevuld, waaruit bleek dat D66 mijn beste optie is. Dit ga ik ook daadwerkelijk doen.
 2. Heb alles nu zo ingevuld dat die contact maakt, alleen zie ik de mails niet staan. Echter als ik een mail verstuur naar een andere mailadres van me, komt die wel binnen. Heb mn inlog gevevens van de host gebruikt, met die van de email.
 3. ik dacht: pop.jedomeinnaam.nl je emailadres je wachtwoord en dan daaronder hetzelfde, maar met smtp.jedomeinnaam.nl Maakt geen contact.
 4. Wat moet ik hier invullen?
 5. Hallo! Is het een mogelijkheid om mijn Roundcube mails te checken op mijn Iphone 6? Zo ja, hoe? Alvast vriendelijk bedankt! Groet, Marcie
 6. sfpmarc

  LOLCODE

  Daar sta ik van te kijken
 7. sfpmarc

  Zelfbouw luidsprekers

  Gegroet, Ik wil graag een setje luidsprekers maken voor in mn woonkamer, alleen zoek ik nog een goede bouwtekening die ik helaas nergens kan vinden. Nou weet ik toevallig dat er hier wel mensen zijn die net als mij ook graag beunt. Ik beschik zelf helaas niet over de kennis om geluidtechnisch een goede speakerkast te ontwerpen, echter heb ik aardig wat ervaring in het houtbewerking (Meubelmakerij, interieurwerk, jachtbouw) Mvg, Marc (Voorbeeldje)
 8. Maar hij opent zelden een pagina, en dat is zeer vervelend. Dan doe je iets niet goed. Het werkt hier prima, en niet eens zo heel erg traag. Ik heb m geïnstalleerd en er verder niks aan gedaan.
 9. Maar hij opent zelden een pagina, en dat is zeer vervelend.
 10. Heb jij toevallig een link? Heb al heel wat afgezocht.
 11. Nee dat pad kan je niet kiezen volgens mij. Gewoon een VPN nemen! (en zelf hosten) Daar heb ik dus geen enkel verstand van..
 12. Zou ik geen snellere proxy kunnen instellen?
 13. Goede dag, Ik ben laatst op een project beland genaamd "Tor Browser", hiermee kan je (zoals jullie denk ik al weten) anoniem mee surfen. Dit vind ik zeer interessant en was benieuwt hoe het werkt, maar helaas werkt het heel traag. Mijn vraag is dan ook hoe ik dit kan oplossen. Groet, Sfpmarc (Tor browser versie: 4.5.1 Windows)
 14. sfpmarc

  Bugged jarig!

  Gefeliciteerd
×
×
 • Nieuwe aanmaken...