Ga naar inhoud

jesper

Members
 • Aantal items

  3526
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. jesper

  Kleine Vragen Topic #4

  Nu staat het hoogste aantal boven, ik wil graag dat de laagste bovenaan staat. Hoe doe ik dit? laatmaar, $b en $a omgewisseld Dankjewel
 2. jesper

  Kleine Vragen Topic #4

  Hoi, Ik heb een array: En ik wil dat de array wordt gesorteerd op de aankomsttijd in minuten uit $formatted komt 15:00 (Minuteneconden) En het laagste aantal moet bovenaan komen te staan. Nu heb ik dit gevonden Maar nu komt er het volgende uit: Quote: 9:42, 9:42, 13:43, 10:40 En zonder die usort komt dit er uit: Quote: 13:43, 9:42, 10:40, 9:42 Hoe zorg ik dat ze goed gesorteerd worden?
 3. jesper

  Kleine Vragen Topic #4

  En ik heb deze buttons. Wanneer ik button 1 indruk krijg ik een alert met 1, wanneer ik button 2 en 3 indruk niks? Hoe kan ik dit werkend maken zodat ik bij button 2 een alert met 2 krijg en ook bij Btn 3? id = identificatie Je kan -in principe- niet meerdere objecten hebben met hetzelfde ID. Probeer het anders met een class Ik zal het morgen uitproberen. Ik heb 12 buttons ik wil dus niet 12x die onclick functie maken daarom probeer ik het zo. //EDIT: Ik heb het uitgeprobeerd, nu krijg ik overal 1 ipv button 1 -> 1 button 2 -> 2
 4. jesper

  Kleine Vragen Topic #4

  Ik heb een klein probleempje en weet niet hoe ik er uit kom. Wat ik heb is dit En ik heb deze buttons. Wanneer ik button 1 indruk krijg ik een alert met 1, wanneer ik button 2 en 3 indruk niks? Hoe kan ik dit werkend maken zodat ik bij button 2 een alert met 2 krijg en ook bij Btn 3?
 5. jesper

  Kleine Vragen Topic #4

  Websockets Dankje Maar als ik nou meedere chats wil? Hoe wil ik dat doen op 1 server?
 6. jesper

  Kleine Vragen Topic #4

  Waarmee zou ik een systeem kunnen maken dat wanneer er een nieuw bericht is dat die er gelijk bij komt? zoals op dit forum of in een chat? (welke code) ik had het laatst een keer gehoord..
 7. @Lennard, waar blijft het admin panel screenshot?
 8. @lennard waar kan ik puntgeld overmaken?
 9. Ja hé, ik moest even mijn cache legen ik heb hem nu ook. ziet er best gaaf uit
 10. Quote: In verband met onderhoudswerkzaamheden aan de server waar one2xs.com op draait en aan de website zelf, zal one2xs.com Dat onderhoud, betekend dat een nieuwe layout?
 11. Als zijn doel was het forum actiever te krijgen is het wel geslaagd.. True
 12. ik denk het niet edit: Het kan zijn dat die countdown gewoon een nieuwe dag betekend?
 13. Je plaatje in je onderschrift doet het niet ik zal het speciaal voor jou verwijderen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...