Ga naar inhoud

patricka

Members
 • Aantal items

  12732
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. Volgens mij ben ik een tijdje weggeweest. Nieuwe lay-out alles! Hoe is het leven hier?
 2. Ja dat is aangemaakt. Heel vreemd.. toevoeging op 8 juni 2015, 09:46:38: Werkt. In instellingen stond https inplaats van http...
 3. Hi guys, Ik heb een probleem. Ik wou zojuist een website online zetten maar nu werken de linkjes niet met www. maar wel met https. Echter is er helemaal geen sprake van een beveiligde verbinding. Hoe kan ik dit oplossen? Alvast bedankt. Groet, Patrick
 4. patricka

  PHP Warning WP

  Hi guys, Ik heb even een vraagje. Ik krijg een Warning in beeld op een WP website. Quote: Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in [naam locatie] on line 30 Wat gaat er fout? Zelf kan ik namelijk geen PHP, dus daarom vraag ik het hier. Alvast bedankt. Groet, Patrick
 5. Thanks, hier heb ik wat aan!
 6. Nu ophouden met dat gezeik. ik vraag het gewoon aan Aarclay omdat ik er geen verstand van heb. Of ik niet allang gegoogled heb..
 7. Update: Afbeelding toevoeging op 21 januari 2015, 00:35:07: Middelste scherm (27") is vandaag binnen gekomen. Bijna hetzelfde als rechts, alleen iets nieuwer type. En op die verhoging (die op de oude fotos te zien is) staan de schermen te hoog voor mijn gevoel en op het bureau zelf te laag. En op mn boxen staat het wel prima. Welke schermen heb jij? Ik zoek namelijk ook nog goede schermen voor mijn macbook.
 8. Thanks, moet ik alleen dit in een .htcaccess document plaatsen of moet daar nog iets bij staan? Ik heb daar totaal geen kennis van..
 9. Soms heb je niet de mogelijkheid en tijd om alles zelf uit te zoeken, daarom stel ik hier de vraag.. Graag weer een beetje ontopic blijven..
 10. Ik vraag om een oplossing, niet om Google..
 11. Hi allen, Ik moet een aantal paginas door laten linken naar een andere locatie. Nu is dat niet zo ingewikkeld, maar de linkjes moeten bereikbaar zijn via: www.domeinnaam.nl/onderwerp en niet via www.domeinnaam.nl/onderwerp.html. Hoe kan ik dat fixen? Alvast bedankt. Groet, Patrick
 12. patricka

  Wordpress plugin

  Hi allen, Ik zoek een bestaande, betaalde, Wordpress plugin met de volgende functies: 1. Elke user heeft een eigen PRIVE pagina, die allen hij kan zien en mensen met een hogere functie. 2. Per user een kalender instellen. 3. Per user een ruimte voor custom informatie. 4. Blogs bewaren 5. Optie die afgevinkt kan worden, met datums. 1 t/m 4 zijn het belangrijkste. Het hoeft niet zo uitgebreid te zijn, maar wel goed en bewerkbaar. Iemand ideeën? Groet, Patrick toevoeging op 3 januari 2015, 23:41:59: Oftewel, gewoon een ruimte per user privé die ingevuld wordt door degene die daar bevoegd voor is.
 13. Heb je een aangekochte of gekraakte versie? Kan zijn als je de gekraakte hebt dat niet alles even goed werkt.
 14. Quote: Je krijgt 0,46 punten per euro waarvoor gebeld wordt. http://www.one2xs.com/belapi Duidelijk. Dan is het toch vrij logische, TS?
 15. Bellen kost 1,30 (NL) en daarvoor krijg je 0,6 punten. Dus, ik weet niet hoe je 1 euro hebt betaald?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...