Ga naar inhoud

smiegles

Members
 • Aantal items

  4912
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Welkom in de dev wereld @Stef Het kan nog erger.... Trust me... Je kan een JO en een SH hebben. ^^ Dat dus Als je daar mee te maken krijgt, dan word je gelijk doorgstuurd voor een gesprekje met PiDM... Nou daar word je pas vrolijk van Ja dat heb ik van @fixert meegekregen, dat hij met Pidm moest praten. En dat hij zo boos was dat hij de deur achter zich dicht sloeg, waardoor glas trilde. Mja, Josh Pidm. Altijd raak. (Mijn Slack naam ook ) Jaa klopt, want wij zaten ineens in een meeting terwijl de sprint retrospective gepland stond. Maar dat vond JO niet zo belangrijk.... Je had het echt ff moeten zien haha lol. Ik wil eigenlijk weer eens een weekje terug. Gewoon om JOSH te fucken. We hebben nu 1x in de maand een borrel.... Kom ook gewoon Oja was dat niet dat "waarom niet eens" oid? Mwah. We kunnen beter een avondje weer reuniten. Gaan we naar Loetje ofzo. Kunnen @Smiegles @Bartv en @dylanh ook gelijk mee toevoeging op maandag 26 februari 2018, 15:08:17: @Dylan? Idk wat zn username is toevoeging op maandag 26 februari 2018, 15:08:25: @Dylan dus LOETJE @Smiegles Wel rdam dan tho. Kut voor Ollie maar who the hell cares Rotterdam Wel gewoon Amsterdam Ik ga echt niet naar fucking Rotterdam.
 2. Lol die t-shirt Je weet niks. Is gewoon Kermit G
 3. Weet iemand nog wat leuke films om te downloaden voor in het vliegtuig?
 4. Zoek je ruzie @bartv?!!!
 5. Ja, 15,5 km fietsen Ben je zon @smiegles iemand. Als hij moet bewegen of sportief moet zijn om naar de sportschool te gaan dan houdt het op He. Ik ben dus net naar de sportschool geweest, iets dat ik zon 3/4x per week doe en waarvan het effect duidelijk zichtbaar is. Dat jij nou jaloers bent omdat ik doorzet en jij het hebt opgegeven kan ik niks aan doen. Wanneer weer Loetje?
 6. Minstens 3 karakters die niet in het oude wachtwoord.. Wh0t?
 7. "HOLLANDE ROEPT NU DE NOODTOESTAND UIT EN SLUIT DE GRENZEN" Is dat dan niet de Nederlandse grens? toevoeging op 14 november 2015, 00:00:10: Ik weet niet wat Hollande is dus waarschijnlijk niet Nee frankrijk grenzen dicht, nl zou beetje onlogisch zijn? Al mag dat van mij eigenlijk ook.. Ja maar ze zeggen dat Hollande de grenzen sluit Omg Stef... Hollande is de president van Frankrijk... Kijk dat is nou logisch Hoe moet ik dat nou weten Algemene kennis? Wie de president van Frankrijk is? Nee dankje, ik houd me wel bezig met belangrijkere dingen. Als je "Hollande" Googled, staat er zelfs een profiel bij.. Heb even geen zin om te googlen, maar Holland wordt vaak geassocieerd met Nederland. Weet je wel wie Angela Merkel is?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...