Ga naar inhoud

smiegles

Members
 • Aantal items

  4912
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Alles dat geplaatst werd door smiegles

 1. smiegles

  Offtopic Topic 75 - Wintereditie

  Welkom in de dev wereld @Stef Het kan nog erger.... Trust me... Je kan een JO en een SH hebben. ^^ Dat dus Als je daar mee te maken krijgt, dan word je gelijk doorgstuurd voor een gesprekje met PiDM... Nou daar word je pas vrolijk van Ja dat heb ik van @fixert meegekregen, dat hij met Pidm moest praten. En dat hij zo boos was dat hij de deur achter zich dicht sloeg, waardoor glas trilde. Mja, Josh Pidm. Altijd raak. (Mijn Slack naam ook ) Jaa klopt, want wij zaten ineens in een meeting terwijl de sprint retrospective gepland stond. Maar dat vond JO niet zo belangrijk.... Je had het echt ff moeten zien haha lol. Ik wil eigenlijk weer eens een weekje terug. Gewoon om JOSH te fucken. We hebben nu 1x in de maand een borrel.... Kom ook gewoon Oja was dat niet dat "waarom niet eens" oid? Mwah. We kunnen beter een avondje weer reuniten. Gaan we naar Loetje ofzo. Kunnen @Smiegles @Bartv en @dylanh ook gelijk mee toevoeging op maandag 26 februari 2018, 15:08:17: @Dylan? Idk wat zn username is toevoeging op maandag 26 februari 2018, 15:08:25: @Dylan dus LOETJE @Smiegles Wel rdam dan tho. Kut voor Ollie maar who the hell cares Rotterdam Wel gewoon Amsterdam Ik ga echt niet naar fucking Rotterdam.
 2. smiegles

  Breaking Bad [UBER EPIC] [SPOILERS]

  Waar gaat het over? Walter White is scheikundeleraar. Op het moment dat zijn vrouw zwanger is van hun tweede kind, stort Walters wereld in. De dokter heeft namelijk vastgesteld dat hij terminaal ziek is. Walter heeft longkanker en lijkt niet lang meer te zullen leven. Om er voor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood niet in een financiële crisis belandt, besluit Walter over te schakelen naar een leven als misdadiger. Met de hulp van Jesse, een uitgevallen leerling die in zijn klas heeft gezeten, maakt en verkoopt hij de drug meth. download Kijk maar even op thepiratebay! waarom kijken? sommige van jullie zal het verhaal niet aanspreken en sommige van jullie liggen al huilend in bed te wachten op de volgende aflevering voor die gene die het nog niet kennen is het zeker de moeite waard het is een top serie waar je ook nog wel een aantal uren mee gevuld krijgt (ook een aantal gb dus maak wat ruimte vrij op je pc) Het leuke aan de serie is dat er veel kei harde momenten inzitten waar er mensen worden vermoord maar ook momenten waar je denkt dat Walter ook tot zijn einde gaat komen met welk stofje valt hij binnen bij tuco? ha! leuk dat je het vraagt.. oke je vroeg het niet maar je krijgt het toch te horen : eerst het filmpje : Dat is fulminate mercury. Kan ik dit zelf maken? Ja alleen moet je kwik & nitric acid krijgen en dat is verboden in nederland Cya , Smiegles
 3. smiegles

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Lol die t-shirt Je weet niks. Is gewoon Kermit G
 4. smiegles

  Welkom op een gloednieuwe one2xs!

  Het is heel anders.
 5. smiegles

  Offtopic topic #73 - Lennard Editie

  Aircrash Investigation Jaa
 6. smiegles

  Offtopic topic #73 - Lennard Editie

  Weet iemand nog wat leuke films om te downloaden voor in het vliegtuig?
 7. smiegles

  Het sportschool topic

  Zoek je ruzie @bartv?!!!
 8. smiegles

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  T-shirts
 9. smiegles

  Het sportschool topic

  Ja, 15,5 km fietsen Ben je zon @smiegles iemand. Als hij moet bewegen of sportief moet zijn om naar de sportschool te gaan dan houdt het op He. Ik ben dus net naar de sportschool geweest, iets dat ik zon 3/4x per week doe en waarvan het effect duidelijk zichtbaar is. Dat jij nou jaloers bent omdat ik doorzet en jij het hebt opgegeven kan ik niks aan doen. Wanneer weer Loetje?
 10. smiegles

  Offtopic topic #72 - December editie

  Minstens 3 karakters die niet in het oude wachtwoord.. Wh0t?
 11. smiegles

  Offtopic topic #71 - wat een kut weer

  "HOLLANDE ROEPT NU DE NOODTOESTAND UIT EN SLUIT DE GRENZEN" Is dat dan niet de Nederlandse grens? toevoeging op 14 november 2015, 00:00:10: Ik weet niet wat Hollande is dus waarschijnlijk niet Nee frankrijk grenzen dicht, nl zou beetje onlogisch zijn? Al mag dat van mij eigenlijk ook.. Ja maar ze zeggen dat Hollande de grenzen sluit Omg Stef... Hollande is de president van Frankrijk... Kijk dat is nou logisch Hoe moet ik dat nou weten Algemene kennis? Wie de president van Frankrijk is? Nee dankje, ik houd me wel bezig met belangrijkere dingen. Als je "Hollande" Googled, staat er zelfs een profiel bij.. Heb even geen zin om te googlen, maar Holland wordt vaak geassocieerd met Nederland. Weet je wel wie Angela Merkel is?
 12. smiegles

  Offtopic topic #71 - wat een kut weer

  "HOLLANDE ROEPT NU DE NOODTOESTAND UIT EN SLUIT DE GRENZEN" Is dat dan niet de Nederlandse grens? toevoeging op 14 november 2015, 00:00:10: Ik weet niet wat Hollande is dus waarschijnlijk niet Nee frankrijk grenzen dicht, nl zou beetje onlogisch zijn? Al mag dat van mij eigenlijk ook.. Ja maar ze zeggen dat Hollande de grenzen sluit Omg Stef... Hollande is de president van Frankrijk... Kijk dat is nou logisch Hoe moet ik dat nou weten Algemene kennis? Wie de president van Frankrijk is? Nee dankje, ik houd me wel bezig met belangrijkere dingen. Ik zou je bezig houden met algemene kennis. Heb het vermoeden dat je daar tekort aan schiet.
 13. smiegles

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Toch niet bij coolblue he Hell well. Dan heb je zojuist 100 euro extra neer getikt, of ben ik nou gek De doos was mooi
 14. smiegles

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Toch niet bij coolblue he Hell well.
 15. smiegles

  Server topic.

  3x Kimsufi servers (2G) 1x Kimsufi server (24G) 2x scaleway servers 1x OVH VPS o/
 16. smiegles

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Met dank aan Stef:
 17. smiegles

  Offtopic topic #70 - Bier editie

  Fuck theater :{
 18. smiegles

  Show hier je nieuwste aankopen #3

  Naice, mocht je een invite krijgen
×