Ga naar inhoud

boude

Members
 • Aantal items

  2837
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. boude

  Draaiboek aanvullingen

  Als je dj bent moet je dat toch makkelijk zelf kunnen?
 2. Ik speel het spel wel. Ik heb alleen geen ervaring met servers met minecraft. En ik zet er duidelijk in dat ik idd geen plan heb en dat we die samen moeten verzinnen. Dit is een kans voor veel mensen.
 3. boude

  €20 paypal

  Dat vind ik een beetje weinig! Nee helaas niet.
 4. Als ik je verhaal zo lees gaat het m echt niet worden. - Je hebt er geen verstand van - Je hebt geen orgineel idee of plannen - Je wilt het zelf alleen sponsoren? Je server gaat nooit stand houden, dat vertel ik je alvast... toevoeging op 8 mei 2013, 16:44:09: Maar je stelt eigenlijk nu eisen die je zelf niet kunt? Want noem dan eens een paar voorbeelden die je wel? Betalen kan iedereen wel... Haha jullie zijn echt allemaal eht engeltjes. Maak je niet zo druk jho. Ik vraag naar mensen die er interesse in hebben. Als die mensen alleen reageren dan is het toch goed??? Wat gaat jou nou aan wat ik wel kan. Je wilt mee doen of niet. Klaar uit. En ga je zelf druk maken achter je computertje. Helemaal mee eens! Je biedt je aan, dus jij meent dat je het vermogen hebt een server te beheren?? Ga er niet eens meer op antwoorden. Gelukkig zijn jullie allemaal zo goed.. Helaas heb ik ondertussen al 2 mensen. Die iig kwa IQ wat slimmer zijn. En wat zakelijker. Top kan sluiten.
 5. boude

  €20 paypal

  Nog €10 over iemand interesse?
 6. Maar je stelt eigenlijk nu eisen die je zelf niet kunt? Want noem dan eens een paar voorbeelden die je wel? Betalen kan iedereen wel... Haha jullie zijn echt allemaal eht engeltjes. Maak je niet zo druk jho. Ik vraag naar mensen die er interesse in hebben. Als die mensen alleen reageren dan is het toch goed??? Wat gaat jou nou aan wat ik wel kan. Je wilt mee doen of niet. Klaar uit. En ga je zelf druk maken achter je computertje.
 7. Sorry voor het gezeik voor de mensen die er wel interesse in hebben. Nogmaals. Ik wil de gene die graag minecraft spelen en die dus ook graag een eigen server willen de kans geven om mede admin te worden van de server! Ik ben zeer actief en zal veel mee bouwen aan projecten en zorgen dat het een drukke server word.
 8. boude

  Clash of Clans

  Jaa dat dacht ik dus ook maar hij heeft op het zelfde email adres op 2 verschillende soorten ipods clash of clans maar ze zijn allebei anders.. Dus welke pakt hij dan als je er weer een nieuwe bij doet?
 9. boude

  Clash of Clans

  Hallo, Mijn neefje belde mij net en zijn ipod touch is kapot gevallen nu heeft hij een nieuwe. Maar nu weet hij niet hoe hij clash of clans met de zelfde account op de nieuwe krijgt. Ik kan het ook niet zo op een afstand precies vertellen. Weet iemand toevallig hoe dit moet en die dit even duidelijk uit kan leggen. Zou heel fijn zijn!!
 10. Waarom zou ik 5 euro per uur betalen . En heb je me bericht wel gelezen ik wil helaas niet bij jou ..
 11. HEbben jullie ook een mac versie die ik kan downloaden?
 12. boude

  Minecraft-servertopic #2

  Nielsie nu ookal deze topic verpesten?
 13. boude

  Minecraft-servertopic #2

  Hallo, Aangezien hier veel mensen zitten die minecraft spelen. Heb ik een idee. Ik wil best een minecraft server huren. Nu is het alleen dat ik er niets van af weet. Dus ik heb mensen nodig die met mij zn server willen bouwen. Ik wil graag een server met veel professionaliteit. De server moet ook een soort van idee hebben zodat we geen standaard server hebben. Ik wil dit allemaal best sponsoren maar dan wil ik wel een team hebben die met elkaar op kunnen schieten en ook weten hoe een server enz enz werkt. En ook mensen die veel tijd er in willen steken. Dus wil je mee doen. Stuur mij een privebericht en misschien komt er dan wel zn server. Met vriendelijke groet, Boude (dit doe ik omdat ik er interesse in heb)
 14. Gelukkig dat jullie allemaal zo fijne moderators zijn!!! Maar oke omdat jullie het willen zal ik het berichtje kopieren en in beide topics ook zetten .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...