Ga naar inhoud

robertt

Members
 • Aantal items

  1579
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. robertt

  Raspberry - pi

  Weet iemand toevallig als de leds strips van de Action aan te sluiten zijn op de raspberry 2b (om via deze manier de leds aan te sturen en niet via en meegeleverde kastje. Ik zou het dan via deze tutorial voor elkaar proberen te krijgen: http://popoklopsi.github.io/RaspberryPi-LedStrip/#/ Hoor graag van jullie!
 2. robertt

  Show json elementen.

  Hoi, Ik probeer JSON tekst weer te geven in een console.log ik heb nu: Data return: "{"user_id":1,"msg":"xx"}","{"user_id":1,"msg":"xxcxc"}","{"user_id":1,"msg":"xx"}","{"user_id":1,"msg":"xcxc"}","{"user_id":1,"msg":"cxv"}","{"user_id":1,"msg":"c"}","{"user_id":1,"msg":"x"}","{"user_id":1,"msg":"s"}","{"user_id":1,"msg":"x"}","{"user_id":1,"msg":"cs"}","{"user_id":1,"msg":"xc"}","{"user_id":1,"msg":"\n"}","{"user_id":1,"msg":"xxx"}","{"user_id":1,"msg":"dd"}","{"user_id":1,"msg":"xc"}","{"user_id":1,"msg":"zx"}","{"user_id":1,"msg":"ccxc"}","{"user_id":1,"msg":"ddd"}","{"user_id":1,"msg":"ccc"}","{"user_id":1,"msg":"dddd"}"] item return: {"user_id":1,"msg":"xx"} (stuk voor stuk dus..) Maar ik krijg 20 keer undefined terug op bovenstaande code bij de console.log. Heb al veel op internet gekeken maar kom er maar niet uit. Iemand enig idee. Ik wil dus de msg weer geven (en user_id maar dat werkt ook wel als msg werkt..) heb al veel geprobeerd maar loop niet echt vast. Hoop als jullie een oplossing weten!
 3. robertt

  Apple Topic #1

  Duurt het downloaden van OSX El Capitan bij jullie ook zo lang?! (7+ uur en heb internet download van 90mb.)
 4. robertt

  Offtopic topic #70 - Bier editie

  Mag je voor een ontwerp de bovenkant van een browser gebruiken (chrome, het lijkt er veel op)?
 5. robertt

  Bedrijfsnaam

  Hallo, Ik ben op zoek naar een bedrijfsnaam. Ik heb de namen: Yotooh, Yotar. Yotooh heeft de voorkeur maar dit is wel lastig om te schrijven of valt het mee? Het is een bedrijf in de website branche. Mvg, Robert
 6. robertt

  Kleine Vragen Topic #4

  Ik ben op zoek naar een plugin in wordpress waarmeer ik enquêtes mee kan aanmaken. Ook wil ik graag de mogelijkheid om het resultaat aan de gebruiker te laten zien. Ook de style nog een beetje naar eigen hand zetten. Weet iemand zoiets?
 7. robertt

  Prijs per uur voor developer.

  Hallo, Normaal werkt ik via een developerment bedrijf waar ik mijn loon mee verdien (stage en werk). Nu ben ik er naast ook opdrachten aannemen zonder dat het bedrijf er tussen zit. Maar wat is een normale prijs voor een mbo applicatieontwikkelaar Niv 4e jaar om te vragen? Heb inmiddels heel wat ervaringen opgedaan maar door stage krijg je maar een kleine vergoeding en het bedrijf verdiend aan je. Wat is jullie uur tarief?
 8. robertt

  Maak een Unibet account en ontvang Paysafe

  Je kan ook via paysafe geld op unibet zetten?
 9. robertt

  CSS framework

  Ze werken allemaal wel redelijk maar mij gaat ook meer op de uitstraling ervan als je semantic ziet is de style daar van prachtig.
 10. robertt

  CSS framework

  Hi, Naar aanleiding van dit bericht: http://www.one2xs.com/forum/topic?id=44928&p=263#1055703. Vraag ik mij eigenlijk af gebruiken jullie een CSS framework of iets wat in de buurt daar van komt. Zelf ben ik kwa voorgeving niet echt een held, maar door het gebruik van Bootstrap kan ik toch iets neer zetten wat er mee door kan naar mijn mening (http://beta.purepeopleproducts.nl/) Daarom is voor mij Bootstrap een uitvinding maar er zijn veel meer die net een andere style hebben, ook die de style van Bootstrap wat meer uitstraling geven (Flatui) Dus de vraag is gebruiken jullie een ui kit/framework, zoja welke? Hoop het een beetje duidelijk uitgelegd te hebben.
 11. robertt

  Het Wat heb jij vandaag geprogrammeerd? topic

  Al tijdje bezig met een webshop voor een school opdracht samen met iemand (website komt echt online) Wat werkt laravel fijn zeg! Ookal gebruik ik niet alles op de juiste manier denk ik. http://beta.purepeopleproducts.nl
 12. robertt

  Site waar jij je eigen ... kan aanmaken

  Mensen moet je niet bij de source laten kunnen; mensen die de source snappen zetten zelf wel een webshop op, en mensen die het niet snappen moet je niet aan de source laten. Gewoon alles in één database stoppen dus, eventueel verspreid over meerdere servers. Wel keigoed optimaliseren en backuppen, want je gaat gigantische tabellen en een hoge databasebelasting krijgen als je concept goed loopt. Maar als iemand een andere template wil? En die maakt hij zelf, en die template is php. Dus kan je ook querys uitvoeren. En dus ook data opvragen van andere gebruikers. Dit is natuurlijk ook een punt van aandacht heb hier wel aangedacht maar niet naar de oplossing. Alleen dat door een van de aangewezen mensen layout kunnen installeren ?
 13. robertt

  Site waar jij je eigen ... kan aanmaken

  Mensen moet je niet bij de source laten kunnen; mensen die de source snappen zetten zelf wel een webshop op, en mensen die het niet snappen moet je niet aan de source laten. Gewoon alles in één database stoppen dus, eventueel verspreid over meerdere servers. Wel keigoed optimaliseren en backuppen, want je gaat gigantische tabellen en een hoge databasebelasting krijgen als je concept goed loopt. Dit is het meer, mensen komen niet bij de code. Zit wel met leuk idee in mijn hoofd maar dit is toch wel een belangrijk element, ik kies en dan voor een webshop een server toe te wijzen zodat en max 10 op een database staan bijv.
 14. robertt

  Site waar jij je eigen ... kan aanmaken

  Gaat dan om een eigen systeem. Dus niet 100 webshops in een database?
 15. Hallo, Ik heb een vraag meer op database gebied. Hoe kan ik het best aanpakken als jij bijv een webshop aan kan maken op een site. Ieder tabel een webshop_id meegeven of hoe dit aan te pakken. Want dan krijg je een enorme database. Of allemaal verschillende servers met ieder max 10 webshops? Hoop dat beetje duidelijk heb uitgelegd (Heb webshop gekozen omdat dat veel data nodig heeft) Mvg
×