Ga naar inhoud

arjan

Members
 • Aantal items

  747
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Alles dat geplaatst werd door arjan

 1. Het modem wat wij van de ISP hebben gekregen bevalt mij niet. Mijn vader wil ons oude modem niet terug hebben, hoewel ik em al sinds die weg is geen problemen meer mee heb gehad. Wat bevalt er niet aan dan? Gaat het om router functionaliteit of modem functionaliteit. Het modem dat jij van je ISP krijgt is namelijk een modem en router in één.
 2. Nee kan niet. Maar waarom wil je dit?
 3. Je snapt het denk ik niet De key is een code voor toegang tot al jou upgeloade afbeeldingen, met die key kan jij op vakantie je afbeeldingen nog bekijken via de key in tevoeren, je kan een key opvragen via mail die moet je dan uitteraard bewaren en gebruiken als je een ander IP hebt Ik snap je wel, geef alleen even de voor- en nadelen van de verschillende manieren aan. In dat geval vult een gebruiker dus zijn/haar e-mailadres in. Vervolgens wordt er een secret key (wachtwoord) gegenereerd en gemaild naar de gebruiker. Waarom de gebruiker niet zelf de secret key oftewel het wachtwoord laten kiezen? Vervolgens de combinatie e-mailadres en wachtwoord gebruiken om in te loggen. Dat is vele malen veiliger dan alleen een secret-key.
 4. Een secret key per afbeelding gaat niet werken. Als je ergens de afbeelding wilt bekijken zal je waarschijnlijk je secret key niet hebben onthouden. Je kunt er dan voor kiezen om die automatisch te mailen naar de gebruiker. Echter is het dan nog een kleine stap om de gebruikers zelf een wachtwoord te laten kiezen in combinatie met hun mailadres. Dus hoe zou ik het doen: Na het uploaden van de afbeelding geef je een directe link naar de afbeelding met daarin dus een secret key. Daarnaast geef je de optie een account aan te maken (alleen naar e-mail en wachtwoord vragen) of de afbeelding toe te voegen aan een bestaand account/mailadres.
 5. Ik gebruik zelf voor meerdere websites Piwik. Piwik moet je zelf hosten en is een alternatief voor Google Analytics. Voordeel van Piwik is dat die geen cookies gebruikt (standaard wel maar kunnen worden uitgeschakeld) en daardoor buiten de huidige cookie wetgeving valt.
 6. arjan

  Twitter Widget

  Kijk eens op: https://dev.twitter.com/docs/embedded-timelines bij dimensions. Edit: Zoals je daar dus ook kunt lezen is een breedte van 120px niet mogelijk. Minimum is 180px. Vandaar dat je code waarschijnlijk niet werkt.
 7. Heb zelf een poosje geleden Akismet als spamfilter ingebouwd. Werkt perfect. Draait nu paar maanden en tot nu toe heeft ie alle spam er netjes uitgehaald. Kijk maar even op http://akismet.com/
 8. arjan

  Het carnavals-topic

  Wij zijn al vanaf begin september ongeveer bezig CV = centrale verwarming, toch? Carnaval = (kjeld) Ja, is bij ons niet mogelijk. Maar met ongeveer 100 bouwdagen moet het wel lukken. Tenminste vorig jaar lukte het om dit voor elkaar te krijgen:
 9. arjan

  Het carnavals-topic

  Carnaval is iets meer dan alleen een paar dagen feesten. Wij beginnen nu dus ook met weer met bouwen. Dat betekent dus dagelijks bezig met het bouwen van de kar. Eigenlijk zijn de maanden voorafgaand aan carnaval net zo leuk als het weekend zelf.
 10. arjan

  Het carnavals-topic

  De eerste feestjes komen eraan en het bouwen begint weer. Voor de rest nog weinig te melden over carnaval maar heb er zeker weer veel zin in.
 11. arjan

  ledenlijst

  Mooi. Nog even een toevoeging over de backticks (`) Je hebt alle tabelnamen en kolomnamen binnen backticks staan. MySQL heeft een lijstje met gereserveerde namen. Een complete lijst vindt je op: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.5/en/reserved-words.html Zolang je die gereserveerde woorden niet gebruikt heb je geen backticks nodig. Een kolom met de naam update zal zonder backticks voor fouten zorgen. Dit omdat update een gereserveerd woord/commando is. Door er backticks omheen te zetten werkt het wel en zal MySQL het lezen als een veldnaam. Dit is echter een slordige oplossing. Het komt zeker de overzichtelijkheid van een query niet ten goede als je een kolom bijvoorbeeld update noemt. Probeer dus alleen namen te gebruiken die niet in het lijstje voorkomen.
 12. arjan

  ledenlijst

  Probeer geen gebruik te maken van LEFT JOINS. JOINS werken vaak wel makkelijk maar zijn niet nodig en zorgen snel voor fouten. Probeer dit eens:
 13. Die zou toch meer bereik moeten hebben dan 10m. Heb hier dezelfde router en die heeft gewoon goed bereik. De andere poort op de versterker gebruiken gaat niet werken. Het kan geen kwaad maar heeft totaal geen nut. Het signaal komt namelijk wel goed binnen op je router (neem aan dat er niet meer dan 1m coax kabel tussen versterker en router zit?). Het bereik van de router hangt echt af van de router zelf en niet van het binnenkomende signaal.
 14. arjan

  licht van laptop scherm.

  Waarschijnlijk valt de backlight van je scherm uit. Klinkt raar maar schijn eens met een zaklamp op het scherm als het scherm donker is, kan je dan wel alles zien? Dan ligt het aan je backlight. Het kan zijn dat die door één of andere instelling na 2 minuten wordt uitgeschakeld maar kan ook een hardware probleem zijn. Ik heb hetzelfde een poosje geleden gehad met mn tv. Ook daarvan viel het backlight na 2 minuten uit. Probleem was toen iets met de printplaat in mn tv.
 15. arjan

  8 suggesties

  Idee 8: :) [ignore]:)[/ignore]
 16. arjan

  Laptop

  Niet dus, koelpasta koelt niet maar zorgt alleen voor een luchtdichte verbinding tussen processor en koeler. Lucht isoleert namelijk en zorgt dat de warmte niet goed kan worden afgevoerd. Daarom smeer je er koelpasta tussen die ervoor zorgt dat er geen lucht meer zit en de warmte goed wordt overgedragen aan je koeler. Een dun laagje koelpasta is dus al voldoende.
 17. arjan

  session stop opeens

  Staat in de config wel: session_start();
 18. Waarom meerdere pakketten als toch alles gratis is?
 19. arjan

  Carnaval 2011

  Tja kar bouwen is duur. Eigenlijk moet je gewoon wat connecties hebben want alles kopen is geen optie: Trekker en kar heb je nodig Verder enorm veel gereedschap etc (lasapparaten, slijptollen, betonscharen en nog een bult klein gereedschap als hamers, zagen, kwasten, verfbakken enz) Dan nog een bult materiaal (betonijzer en veel ander ijzer, gaas, plaksel, verf, laselektroden, slijpschijven, hout) Om de boel te laten draaien zul je nog wat elktromotoren nodig hebben Verder wil je waarschijnlijk wat muziek op de kar dus aggregraat en boxen. En reken dan nog maar wat er voor de rest bij komt (kleding, bier, tap, brandstof enz) Als je dat allemaal moet aanschaffen is het onbetaalbaar, reken er dus ook niet op dat het je het eerste jaar gaat lukken een geweldige kar neer te zetten. Zorg dus dat je veel dingen kunt lenen en regel sponsoren. Kar zou je inderdaad kunnen verkopen maar houd er rekening mee dat je de meeste dingen aan de kar last en dus compleet met kar moet verkopen en dus het jaar erop wel weer een nieuwe moet hebben. Ook ben je gelijk een hele bult materiaal kwijt, bepaalde ophangsystemen voor motoren en koppen gebruiken we elk jaar weer en scheelt heel veel tijd en geld.
 20. arjan

  Carnaval 2011

  Dan bouwen jullie wel meer als ons. Denk dat wij ook wel met een iets grotere groep zijn dan. Als je op msn bent zal ik je nog even een linkje naar wat bouwfotos sturen waarop niks te zien is.
 21. arjan

  Carnaval 2011

  Hoe vaak bouwen jullie dan in de week? Bij ons elke avond door de week en in het weekend vanaf s ochtends vroeg tot s avonds laat. Ik heb je nog op msn ja maar geen idee of dat je huidige msn is? [email protected] ??
 22. arjan

  Carnaval 2011

  Ah, eindelijk weer eens een interessant topic. Na zon beetje 3 maanden lang, elke dag uren lang aan de kar te hebben gewerkt kan morgen toch eindelijk de eerste klodder verf op de kar worden gesmeerd. Met nog maar 2 week te gaan begint de stress nu wel erg hoog te worden. Gelukkig deze week vakantie waardoor er full-time aan de kar gewerkt kan worden. Wordt uiteraard weer een geweldig weekend.
 23. Lennart Schrijf je met een A & een D Echt? Je meent het! Wel dom van Ruben dan dat hij Lennard zijn naam helemaal verkeerd spelt in die pbs...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...