Ga naar inhoud

kingunit

Members
 • Aantal items

  10409
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. kingunit

  Welke auto heb jij?

  VW Polo 1.2 Bluemotion uit 2012. Rij er nu bijna een jaar in, top auto. Zag er zeer goed uit voor een auto uit 2012 met een ton op de teller (bij aanschaf).
 2. kingunit

  Webshop

  Je moet juist niet voor Magento gaan. Je geeft aan een webshop te willen zonder programmeer skills en een goede webshop kun jij niet binnen Magento opzetten als je geen programmeer skills hebt. Woocommerce is een prima oplossing. Is bijna click & play. Voldoet aan al jouw eisen en is ook nog eens gratis. Magento moet je echt met een reden kiezen. (is mijn ervaring) Denk hierbij aan een grote multistore in verschillende talen. Daar heeft Magento dan weer mooie scopes voor.
 3. Die keys komen van de API. Als jij 1 resultaat terug krijgt hoef je niks te loopen en is een json_decode al genoeg toch?
 4. kingunit

  Kleine Vragen Topic #4

  Noem eens een voorbeeld? Dit kun je namelijk op verschillende manieren oplossen. Wat is je huidige HTML?
 5. Heeft dat een functionele reden? Ben altijd benieuwd waarom mensen dat doen. Heeft wat een functionele reden? Ben altijd benieuwd waarom mensen models rechtstreeks in de app folder plaatsen.
 6. Heeft dat een functionele reden? Ben altijd benieuwd waarom mensen dat doen.
 7. Je kan DOMDocument gebruiken. Je kan met de methode loadHTML je HTML inladen. Vervolgens kun je met getElementsByTagName een tag opzoeken.
 8. Alles in /public is publiekelijk en los beschikbaar. Daar kan iedereen dus gewoon bij. Je zal hier dus geen losse PHP bestanden terug vinden. Alles loopt via de index.php en deze laad alles uit je /app directory in. LET OP: de public map is in dit geval je public_html map. Je /app map valt buiten de public root. Alles binnen de /app map is maar net hoe je je applicatie wil opbouwen. in mijn voorbeeld hierboven heb ik bijvoorbeeld een basis MVC mappenstructuur gebruikt, maar hier kan je in principe je domein-logica en classes in kwijt. In views komen over het algemeen je templates en views terecht. De map storage is voor interne storage zoals uploads. Omdat we de uploads niet publiekelijk beschikbaar willen maken (= veiligheidsrisico als men een shell o.i.d. kan uploaden) slaan we bestanden op in de /app folder. Deze kunnen we vanuit een controller gemakkelijk inladen en als download aanbieden aan de gebruiker. Als je nog vragen hebt hoor ik het graag Ik zou dan nog - net zoals Laravel - de Views map in een resources map plaatsen. Waarin je dus binnen resources/assets jouw SASS/LESS bestanden in kwijt kunt die je dan vervolgens compileerd naar jouw public map. (GULP oid) Zo hou je de frontend assets ook een beetje schoon.
 9. kingunit

  Kleine Vragen Topic #4

  Zijn er hier mensen met Magento2 kennis? (iets meer verstand dan alleen extensies installeren bijv.)
 10. kingunit

  Kleine Vragen Topic #4

  Zijn er mensen die ervaring hebben met Exact Globe koppelingen? (API). Over Exact Online is er altijd heel veel te vinden maar over Globe koppelingen kan ik geen documentatie vinden.
 11. kingunit

  Post je code editor!

  Welk thema is dat? "color_scheme": "Packages/Colorsublime - Themes/Peacock.tmTheme", "theme": "Sunrise.sublime-theme", Met wat aanpassingen hier en daar.
 12. Ik heb 2x Dell Ultrasharp U2414H en aangesloten op een Mac Mini, 1x via HDMi en 1x via Displayport naar MiniDP. Ik zie dat mijn MBPR 13" een HDMI en 2x Thunderbolt poort heeft, in de Thunderbolt poort kun je ook je MiniDP aansluiting kwijt. De monitor die je wilt kopen heeft een DP aansluiting, MiniDP aansluiting en 2x HDMI aansluiting. Mijn U2414Hs hebben dezelfde aansluitingen, ik wil het vanmiddag wel eens voor je testen. Cool, en hoe bevallen de schermen zelf? Ja, ik ben echt zeer tevreden met deze schermen. Wel duur in aanschaf! Zie dat de U2515H nog een stukje duurder is, maar je krijgt wel waar voor je geld, althans dat is mijn mening Ik heb 2x Dell Ultrasharp U2414H en aangesloten op een Mac Mini, 1x via HDMi en 1x via Displayport naar MiniDP. Ik zie dat mijn MBPR 13" een HDMI en 2x Thunderbolt poort heeft, in de Thunderbolt poort kun je ook je MiniDP aansluiting kwijt. De monitor die je wilt kopen heeft een DP aansluiting, MiniDP aansluiting en 2x HDMI aansluiting. Mijn U2414Hs hebben dezelfde aansluitingen, ik wil het vanmiddag wel eens voor je testen. Cool, en hoe bevallen de schermen zelf? Ja, ik ben echt zeer tevreden met deze schermen. Wel duur in aanschaf! Zie dat de U2515H nog een stukje duurder is, maar je krijgt wel waar voor je geld, althans dat is mijn mening Hoeveel heb jij betaald? Nu zijn ze te koop voor €660 (2 schermen). Vind ze persoonlijk niet prijig. Die van mij kostte toen 250 ps. dus 500 in totaal. Toen vond ik dat inderdaad ook geen probleem, maar als ik nu nog eens de keuze had dan had ik het bij 1 scherm gehouden. toevoeging op dinsdag 6 december 2016, 13:22:28: @Kingunit werkt perfect. 1x HDMi en 1x Mini DP --> DP. Het resultaat: Klik om afbeelding tonen toevoeging op dinsdag 6 december 2016, 13:23:18: Snap alleen niet waarom die fotos zich steeds omdraaien Gaaf man. Maar nu heb je dus 1 scherm in de HDMI en 1 scherm in de DP? Moet je voor die DP nog een verloopstekker voor halen of werkt dat gewoon gelijk. Ik kreeg DP naar Mini DP bij mijn Dell monitoren geleverd. toevoeging op dinsdag 6 december 2016, 22:46:04: Bij jouw monitor is dit ook het geval toevoeging op dinsdag 6 december 2016, 22:46:22: En dit werkt zonder verloopstukjes. Ik heb btw wel het 2015 MBPr model. Ik weet niet of er nog verschil zit tussen de voorgaande modellen qua aansluitingen. Niet te meest scherpste fotos maar ben zeer tevreden.
 13. kingunit

  Post je code editor!

  Brackets heeft een mooie editor erin zitten voor Photoshop bestanden.
 14. Ik heb 2x Dell Ultrasharp U2414H en aangesloten op een Mac Mini, 1x via HDMi en 1x via Displayport naar MiniDP. Ik zie dat mijn MBPR 13" een HDMI en 2x Thunderbolt poort heeft, in de Thunderbolt poort kun je ook je MiniDP aansluiting kwijt. De monitor die je wilt kopen heeft een DP aansluiting, MiniDP aansluiting en 2x HDMI aansluiting. Mijn U2414Hs hebben dezelfde aansluitingen, ik wil het vanmiddag wel eens voor je testen. Cool, en hoe bevallen de schermen zelf? Ja, ik ben echt zeer tevreden met deze schermen. Wel duur in aanschaf! Zie dat de U2515H nog een stukje duurder is, maar je krijgt wel waar voor je geld, althans dat is mijn mening Ik heb 2x Dell Ultrasharp U2414H en aangesloten op een Mac Mini, 1x via HDMi en 1x via Displayport naar MiniDP. Ik zie dat mijn MBPR 13" een HDMI en 2x Thunderbolt poort heeft, in de Thunderbolt poort kun je ook je MiniDP aansluiting kwijt. De monitor die je wilt kopen heeft een DP aansluiting, MiniDP aansluiting en 2x HDMI aansluiting. Mijn U2414Hs hebben dezelfde aansluitingen, ik wil het vanmiddag wel eens voor je testen. Cool, en hoe bevallen de schermen zelf? Ja, ik ben echt zeer tevreden met deze schermen. Wel duur in aanschaf! Zie dat de U2515H nog een stukje duurder is, maar je krijgt wel waar voor je geld, althans dat is mijn mening Hoeveel heb jij betaald? Nu zijn ze te koop voor €660 (2 schermen). Vind ze persoonlijk niet prijig. Die van mij kostte toen 250 ps. dus 500 in totaal. Toen vond ik dat inderdaad ook geen probleem, maar als ik nu nog eens de keuze had dan had ik het bij 1 scherm gehouden. toevoeging op dinsdag 6 december 2016, 13:22:28: @Kingunit werkt perfect. 1x HDMi en 1x Mini DP --> DP. Het resultaat: Klik om afbeelding tonen toevoeging op dinsdag 6 december 2016, 13:23:18: Snap alleen niet waarom die fotos zich steeds omdraaien Gaaf man. Maar nu heb je dus 1 scherm in de HDMI en 1 scherm in de DP? Moet je voor die DP nog een verloopstekker voor halen of werkt dat gewoon gelijk. Ik kreeg DP naar Mini DP bij mijn Dell monitoren geleverd. toevoeging op dinsdag 6 december 2016, 22:46:04: Bij jouw monitor is dit ook het geval toevoeging op dinsdag 6 december 2016, 22:46:22: En dit werkt zonder verloopstukjes. Ik heb btw wel het 2015 MBPr model. Ik weet niet of er nog verschil zit tussen de voorgaande modellen qua aansluitingen. Ja ik heb ook een 2015 model. Ben benieuwd.
 15. Is redelijk makkelijk te maken maar denk niet dat iemand dat voor minder dan 100 euro kan namaken. RVS is ook nog aardig prijzig. Ja RVS is aardig prijzig dat dacht ik al. Het hoeft niet perse RVS te zijn, het mag ook gewoon iets goedkoper als het er maar op lijkt. Ik weet niet bij welke metaalsoort je dan op tijd komt? Het is maar een kapstok en zoveel gewicht komt er nou ook niet aan te hangen. Misschien kun je hier wat samenstellen: http://www.metaalshopper.nl/garderobestang Dankje! Ik zat net ook op die website te kijken alleen kan ik nergens een stuk vinden om hem 90 graden te krijgen. http://www.metaalshopper.nl/gebogen-eindkap-42.4 Of is dat wat anders? toevoeging op dinsdag 6 december 2016, 20:04:55: Ik heb 2x Dell Ultrasharp U2414H en aangesloten op een Mac Mini, 1x via HDMi en 1x via Displayport naar MiniDP. Ik zie dat mijn MBPR 13" een HDMI en 2x Thunderbolt poort heeft, in de Thunderbolt poort kun je ook je MiniDP aansluiting kwijt. De monitor die je wilt kopen heeft een DP aansluiting, MiniDP aansluiting en 2x HDMI aansluiting. Mijn U2414Hs hebben dezelfde aansluitingen, ik wil het vanmiddag wel eens voor je testen. Cool, en hoe bevallen de schermen zelf? Ja, ik ben echt zeer tevreden met deze schermen. Wel duur in aanschaf! Zie dat de U2515H nog een stukje duurder is, maar je krijgt wel waar voor je geld, althans dat is mijn mening Ik heb 2x Dell Ultrasharp U2414H en aangesloten op een Mac Mini, 1x via HDMi en 1x via Displayport naar MiniDP. Ik zie dat mijn MBPR 13" een HDMI en 2x Thunderbolt poort heeft, in de Thunderbolt poort kun je ook je MiniDP aansluiting kwijt. De monitor die je wilt kopen heeft een DP aansluiting, MiniDP aansluiting en 2x HDMI aansluiting. Mijn U2414Hs hebben dezelfde aansluitingen, ik wil het vanmiddag wel eens voor je testen. Cool, en hoe bevallen de schermen zelf? Ja, ik ben echt zeer tevreden met deze schermen. Wel duur in aanschaf! Zie dat de U2515H nog een stukje duurder is, maar je krijgt wel waar voor je geld, althans dat is mijn mening Hoeveel heb jij betaald? Nu zijn ze te koop voor €660 (2 schermen). Vind ze persoonlijk niet prijig. Die van mij kostte toen 250 ps. dus 500 in totaal. Toen vond ik dat inderdaad ook geen probleem, maar als ik nu nog eens de keuze had dan had ik het bij 1 scherm gehouden. toevoeging op dinsdag 6 december 2016, 13:22:28: @Kingunit werkt perfect. 1x HDMi en 1x Mini DP --> DP. Het resultaat: Klik om afbeelding tonen toevoeging op dinsdag 6 december 2016, 13:23:18: Snap alleen niet waarom die fotos zich steeds omdraaien Thanks trouwens voor jouw reactie. Ik heb er 2 besteld.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...