Ga naar inhoud

mitchh

Members
 • Aantal items

  411
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. mitchh

  DirectAdmin sessie verbreekt constant

  De afgelopen tijd heb ik nogal vaak last van sessies die constant afgebroken worden als ik probeer iets te uploaden naar mij host. Het uploaden lijkt ook een stuk langer te duren dan normaal gesproken. Is hier een oorzaak voor? Update: De verbreking meld constant dat hij verbreekt na 20 seconden inactiviteit terwijl hij pas net een paar seconden verbonden is en zelfs nog niet eens de files van de host heeft opgehaald.
 2. mitchh

  Gezocht: Simpel image upload/pull script

  Inderdaad iets als Imgur.
 3. Ik ben op zoek naar een simpel script dat images kan uploaden en tevens uit dezelfde folder, de laatste (bijv. 3) images haalt en laat zien. Het hoeft maar heel simpel te zijn maar wel met image size restriction en een beveiliging om spam/misbruik ervan te voorkomen. Ik hoor graag via PM of reactie of je interesse hebt. Ik zou het waarderen als iemand hier een linkje voor heeft, maar ik ben wel bereid om te handelen voor een zelf gemaakt script.
 4. mitchh

  Gezocht simpele HTML website template

  Ik ben dringend op zoek naar een simpel en aanpasbare HTML template. Hij moet bestaan uit het volgende: - Aanpasbare achtergrond (evt. 2/3 delen, 1 voor de bovenkant van de website met het logo en 1 voor de onderkant en evt. een voor de footer) - 3 content blokken in het midden, 1 grote voor text en 2 kleine eronder die als links dienen of met links er in - Een logo (image) aan de bovenkant met aanpasbare text ernaast/onder - Copyright/footer - Een bar of dergelijks waar iets in aangekondigd kan worden - Graag wil ik het modern, simpel maar wel dat het er mooi uitziet. De website is bedoeld voor een clan/community mocht dit helpen qua design. Over het bedrag is te onderhandelen maar ik wil het graag rond de +/-10 euro houden.
 5. mitchh

  [HABBO] Staven TE KOOP

  Nog steeds staven beschikbaar.
 6. mitchh

  Gezocht €11,33 Paysafecard

  Hallo, Ik ben op zoek naar €11,33 in Paysafecard, ik bied 10,33 Pt. PM me als je interesse hebt. Mvg,
 7. mitchh

  [HABBO] Frisse Fansite Layout

  Heb deze ook al een paar weken geleden aangegeven maar blijkbaar mag het???
 8. mitchh

  3,33 paypal

  5.1
 9. mitchh

  1,75 paypal

  3.25
 10. mitchh

  1,75 paypal

  3.15
 11. mitchh

  3,33 paypal

  4.65
 12. mitchh

  1,75 paypal

  3.1
 13. mitchh

  3,33 paypal

  4.6
 14. mitchh

  3,33 paypal

  4.2pt
 15. mitchh

  1,75 paypal

  onderbod 2.5pt
×