Ga naar inhoud

freestyle

Members
 • Aantal items

  7687
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. freestyle

  PHP tips

  Bij w3school moet je wel rekening houden dat het neit altijd de beste manier is.
 2. Ik controleerde of $xml true is zoja; uitvoeren en zo niet een false returnen alleen werkt dat niet. Waarom niet:
 3. freestyle

  ASP hosting

  Er is 1 vraag naar Maar misschien kan je een poll doen, of kijken hoe de opties financieel voor je zijn?
 4. Ja precies, het is alleen wel raar dat ik het alleen hier heb, daarom wou ik het je laten weten
 5. Ja, ik gok dat het aan W8.1 licht, aangezein de video kaart van sommige mensen er helemaal niet meer door werkt...
 6. freestyle

  ASP hosting

  Je hebt hier alleen Linux VPSen, en die moet je zelf beheren. Wat je dus ook wel moet kunnen. En daarnaast is het nooit voorgesteld, en niet geschoten is altijd mis.
 7. Afbeelding ?! Dat is een heel groot woud! Niet wouden toevoeging op 20 oktober 2013, 00:13:51: ik zie het probleem niet Als alleen one2xs werkt kan die geen doe- en klikads uitvoeren of google advertenties zien. == minder inkomsten voor jou is dus ooit failliet gaan jelle is toch te lui om ook maar iets te doen wat mij mogelijk kan verrijken Pleur dan eens wat advertenties op het forum en geef mij 10%, dan verdien je wel aan me en ik aan jou . Allemaal blij . Wat heb jij aan die advertenties als je het toch niet kan bezoeken ik zie het probleem niet Als alleen one2xs werkt kan die geen doe- en klikads uitvoeren of google advertenties zien. == minder inkomsten voor jou is dus ooit failliet gaan Hij kan toch als nog punten kopen, en domeinnamen/hosting?? == meer winst/omzet voor lennard Punten kopen gaat via een extern systeem (zoals paypal of iDeal, wat Jelle niet kan bereiken.) Dillema dus Bellen?? En anders kan hij met andere leden handelen die dan weer via Ideal, oid betalen. En dan heeft lennard het als nog Bellen gaat ook via externe host, mollie volgens mij. Je tweede plan snap ik niet, hij heeft punten nodig en niemand gaat even yolo voor hem betalen? Dat gaat via de One2xs Server
 8. ik zie het probleem niet Als alleen one2xs werkt kan die geen doe- en klikads uitvoeren of google advertenties zien. == minder inkomsten voor jou is dus ooit failliet gaan Hij kan toch als nog punten kopen, en domeinnamen/hosting?? == meer winst/omzet voor lennard Punten kopen gaat via een extern systeem (zoals paypal of iDeal, wat Jelle niet kan bereiken.) Dillema dus Bellen?? En anders kan hij met andere leden handelen die dan weer via Ideal, oid betalen. En dan heeft lennard het als nog
 9. ik zie het probleem niet Als alleen one2xs werkt kan die geen doe- en klikads uitvoeren of google advertenties zien. == minder inkomsten voor jou is dus ooit failliet gaan Hij kan toch als nog punten kopen, en domeinnamen/hosting?? == meer winst/omzet voor lennard
 10. Meestal zijn ze oranje ofzo. of wit toevoeging op 20 oktober 2013, 00:37:19: Ik denk dat het door Windows 8.1 komt. Want bij nader onderzoek hebben mensen grote problemen met hun video kaart daar door.
 11. freestyle

  Meeting Dordrecht

  Ik ga al uit in Dord die avond, en ik kan dan niet komen. Misschien volgende keer. Ps, als tip voor de genen die gaan: bij dords genoegen kan je goed drinken, en ook voor een normale prijs.
 12. freestyle

  ASP hosting

  Tegen woordig ben ik veel met ASP bezig, en hier voor heb je ook shared webhosting. Maar de meeste websites zijn buitenlands of ver boven mijn budget, omdat het allemaal proffesioneel is. En met grote pakketen enzo. En toen dacht ik, One2xs. Mijn suggestie is dus dat jullie ASP hosting aan kunnen bieden, ik weet niet of dit financieel haalbaar is. Of dat er uberhoud wel animo voor is. Maar e.v.t er naar kijken lijkt mij geen slecht idee. Ik heb hier veel goede ervaringen, en zou het fijn vinden om ook hier mijn ASP hosting onder te brengen. Of het zal komen weet ik niet, ik schat mijn kansen laag in. Maar ik hoop dat lennard er wel naar gaat kijken!
 13. Dit is denk ik meer een melding, en het zal waarschijnlijk meer aan mij liggen. Maar, ik heb Windows 8.1 opnieuw geinstalleerd (clean install). En nu heb ik op One2xs af en toe rare oranje vlakken of witte vlakken, voor al als ik aan het typen ben. Als ik een screen probeer te maken is het steeds weer weg (omdat ik buiten de browser klik) Bij andere websites heb ik hier helemaal geen last van, dus wellicht licht het niet aan mij, en dan weten jullie er van.
 14. Vandaag heb ik in ASP een "Lyrics" website gemaakt. Of naja een begin er van. Ik had hem al eerder gemaakt, maar ik ben op nieuw begonnen, ook omdat ik nu Visual Studio 2013 heb. En me ASP.NET MVC 4 beter wil beheersen. Ik heb nu al toevoegen, en het verwijderen van de liedjes. En het gaat dan om: Song title, Song Artist, Song Lyrics En ik gebruik het Entity Framework er voor. Morgen ga ik er verder aan.
 15. freestyle

  Programmeer talen

  Volgens mij heb ik hier al een lijstje, maar het is de laatste tijd wat veranderd. - (x)Html(5) - CSS(3) - Javascript + (jQuery) - PHP (OO) - SQL (mysql, mysqli, PDO, Entity Framework) - XML - CSV - C# (minimaal) - ASP.net MVC 4 (is eigenlijk ook C# maar wel heel anders)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...